Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynówka była pyszna, szybko się skończyła, o dziwo jakoś tak mi trzeźwo... no cóż... pytong z kolegami szaleje więc pewnie wróci tanecznym krokiem i już widzę jak czuje się królem świata, ogierem, bogiem płodności i.... zasypia ściągając spodnie
:D:D:D
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Bosz, co za intensywny weekend!
Naszczałam dziś na patyka i chyba dalsze testy nie mają sensu- jest 12dpo, jakbym miała być f cionrzy to już by coś wyszło. Jutro/pojutrze odstawiam leki, a Pan Kot po prostu najprawdopodobniej lubi zapach mojego progesteronu poowulacyjnego, co sugerowałoby, że tylko 3-4 z nastu cykli były naprawdę owulacyjneMuszę dodać "Pan Kot włazi mi na brzuch i ugniata cycki" do objawów w Ovu
-
Dobry
Mikołaj przyniósł mi zegarek
ładny, według mikołaja zawiera funkcje odliczania do pozytywnego testu ale jest ukryta i złapie mnie z zaskoczenia!
-
"Hej co się stało? Znowu poronilas? A zazywalas dupka cały czas?"-> Nie kur*a odstawiłam na tydzień po to by poronić, jeba*e trolle! Niektórzy to powinni w ogóle się nie urodzić. Szkoda ,że jak trzeba było stać w kolejce po mózg to miała to w dupie.. teraz niestety nią myśli. Wezmę tableteczke po to by zapobiec poronieniu bo przecież to takie proste a ja głupia tego nie wiedziałam..macie takowe tableteczki?
-
Morwa wrote:"Hej co się stało? Znowu poronilas? A zazywalas dupka cały czas?"-> Nie kur*a odstawiłam na tydzień po to by poronić, jeba*e trolle! Niektórzy to powinni w ogóle się nie urodzić. Szkoda ,że jak trzeba było stać w kolejce po mózg to miała to w dupie.. teraz niestety nią myśli. Wezmę tableteczke po to by zapobiec poronieniu bo przecież to takie proste a ja głupia tego nie wiedziałam..macie takowe tableteczki?
Ja drugi wykres ciążowo- poronny ukryłam, bo też mialam milion dobrych rad i uroczych, "delikatnych" pytań. No dupek to w ogóle każdą ciążę uratujeZwłaszcza moje.
Trzeba było napisać, że wzięłaś Postinor, albo inną tego typu tableteczkę, zanim PiS zabroni (O_o)
Edit: a w ogóle to jak śmiałaś nowu poronić? Dziewczyny się tyle starają o cionrzę, a Ty tylko zachodzisz i gubisz, zachodzisz i gubisz. Zero klasy.
Facepalm....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:01