Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Fioletowy ziemniak ma taki sam indeks glikemiczny jak zwykły ziemniak ? Któraś to może wie ?
Ale kosmitaSkąd to wzięłaś? Dobre?
Tu znalazłam wartości odżywcze: http://www.niam.pl/pl/produkty/2503-ziemniaki_fioletowe. Może jak porównasz ilość węgli z tego ziemniaka i ze zwykłych, to dojdziesz do jakiś wniosków?Morwa lubi tę wiadomość
-
A sądzę swoje
smakują jak normalne ziemniaki tylko są fioletowe i ponoć zdrowsze ,więc jak już mamy jakieś jeść to wybrałam te
w sklepach ciężko je dostać a jak są to ich cena jest kosmiczna jak na cenę ziemniaka
Super wyglądają w sałatce i w innych daniach . Kto nie przychodzi to się dziwi. Byli i tacy co pytali męża czy ja denaturatem to podlewałam jak rosło:D -
Morwa wrote:Oj tam oj tam
ja mega ekologiczna jestem , nie mylić z ekonomiczna:p
Ale dla tesciowej takiego ziemniaczka z dynksem bys nie zalowala co?
W dzisiejszych czasach ciezko byc ekologocznym i ekonomicznym w jednym.
No chyba ze ma sie swoja ziemie z dala od drogi blablabla -
Cytrynka_ wrote:Ale dla tesciowej takiego ziemniaczka z dynksem bys nie zalowala co?
W dzisiejszych czasach ciezko byc ekologocznym i ekonomicznym w jednym.
No chyba ze ma sie swoja ziemie z dala od drogi blablablaistne zadupie , w przyszłym roku myślimy ,że damy radę się tam przenieść, więcej zaplecze na takowe produkty mam ... co do teściowej to jest spoko. Czasami wkurza jak wszyscy zresztą ale to nie kwalifikuje aby ją podtruwać
-
Cytrynka_ wrote:Pan Pytong idealny. Babcia z krzyzem boska. Gwiazdka wymiata
He! Ja se myśle - koleś jakiś taki jajogłowy, ale całość mnie zachwyciła, że chyba z wrażenia mnie zaćmiło.
Cały pomysł i realizacja SUPER!
Emaj, Ty zdolniacho!Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Po kolejnej wizycie u teściowej do listy rzeczy do zapamiętania dodaje:
Zawsze zapytaj co kupić© wnukom na święta vel urodziny, żeby nie kupować ciulstw
Nigdy nie neguj wybranego imienia wnuka, bo to k*wa nie twoja sprawa
Chce wina, najlepiej w baryłkach.Vesper, myshka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Otworzyłam puszkę Pandory
. Dostalam 50 pierogów od mamy. Musze tak zrobić zeby starczyło dla meza i dziecka na obiad. Nie mogę tam za czesto zaglądać bedzie trudno;)
W ogóle wypilam kawę zjadłam suszone śliwki i zagryzlam zimnymi pierogami. Z utesknieniem czekam na jakupa. -
kattalinna wrote:Drogie Wiedźmy Matki, może któraś już sprawdzała? Wygląda pięknie
Demotywatory.pl http://m.demotywatory.pl/4585485
PS. Przepraszam, ale w telefonie nie potrafię zalinkować
Widzialam to. I wygląda na to ze gosc ma magiczne ręce.
Czekam na relacje Wiedz Matek czy sie sprawdza.
Edit Baronowa to czekamy razem
Ja zajadam sie jablkiem i zapijam kawa i sokiem jablkowym. Mysle tez o sliwkach ale to ostatecznośc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 11:23
-
Strasznie małe te dzieci
a ja nie mam takich dużych magicznych rąk
mam nadzieję, że moje też się nadadzą...
witam się z kawką od meża, dobrego weekendu!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"