Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem, chyba nie. po prostu jestem wykonczona, nic mi sie nie chce,nie dbam o wygląd i zaczyna mi zwisac bajzel w domu. eh:(
nie marudze już. miłego wieczoru... gdyby tak mała chciala pić mm z butli zapiłabym smutki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 16:24
-
Blondik wrote:nie wiem, chyba nie. po prostu jestem wykonczona, nic mi sie nie chce,nie dbam o wygląd i zaczyna mi zwisac bajzel w domu. eh:(
nie marudze już. miłego wieczoru... gdyby tak mała chciala pić mm z butli zapiłabym smutki.
Czyli piszesz, że nie, a wygląda, jak tak.
A mąż wspiera?
-
Blondik no nie ciekawie to wyglada co piszesz. Miejmy nadzieje ze to tylko przemeczenie przez zmiane trybu zycia. Oby za chwilke samo minelo. Jak nie to moze warto szukac jakies pomocy?
Edit poprawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 17:11
-
Blondik wrote:nie wiem, chyba nie. po prostu jestem wykonczona, nic mi sie nie chce,nie dbam o wygląd i zaczyna mi zwisac bajzel w domu. eh:(
nie marudze już. miłego wieczoru... gdyby tak mała chciala pić mm z butli zapiłabym smutki.
Jak sie czujesz brzydka, to zrób cos dla siebie. Jakis fryzjer, fajniejsze ciuchu w domu, makijaż
To że nie wyglądasz jak pani z reklamy pampersa to jest normalne. Ta pani wcale nie ma dziecka, a ma sztab fryzjerów i makijażystow.
No i warto z mężem pogadać.
No i nie obrażając męża, pytong jest mniejszy niż córka także boleć nie będzie. A jak się mąż postara to będzie miło.
Ale pamięta nic na silęKatarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczęta po weekendzie!
Ja też odprawiam czary nad bulgoczącą... żabą! Razem z moją Żabką zaklinamy rzeczywistość, coby więcej dobrych łożysk zostało przejętych!
Evka! A sikajże dziewczyno 13! Trzynastki są super!A, że to jeszcze Urodziny Odrobiny, to już w ogóle super data
Blondik dobrze dziewczyny piszą! Zrób dla siebie coś superowego, co poprawi Ci humor. A przynajmniej spróbuj. Twoje wpisy wyglądają na baby bluesa. Trzymam kciuki żeby Ci przeszło.
Cytryna dawaj z tym horoskopem. Ale będą jajca i sensacja na ovu jak wyszczasz dwie kreski... Już widzę tłum trolli pytających gdzie taki "dobry" horoskop znalazłaś
Edit: Relacja z domowych pieleszy:
Weekend upłynął nam sielsko-anielsko. Pogoda cudowna, spacery we troje są dużo fajniejsze niż te, które uprawiamy tylko we dwie. Cudownie patrzeć na dwie najukochańsze osoby uśmiechające się do siebie i do mnie.
I taka moja refleksja: samotne rodzicielstwo jest okrutne. A z racji charakteru pracy mojego męża niestety cały tydzień takie macierzyństwo/rodzicielstwo uprawiam.
Mikołaj trochę o mnie zapomniał, ale ma nadrobić zakupem nowej czapki i szalika - może uda mi się naciągnąć takiego spóźnialskiego Mikołaja i na rękawiczki...?
Co do dziecięcia mego: nadal grzeczne, czasem marudne, ale mamy swoje sposoby na muszki w nosie.
"Ciocia" położna nadal nami zachwycona. Małgosia przybywa na moim cycu jak na drożdżach - w ciągu ostatniego tygodnia 25 dag. Czyli cyc rządzi.
Noce przesypia ładnie - budzi się nadal dwa razy, ale nie skrzeczy tylko daje znak, że głodna. Wstaję do niej gdzieś ok. 1 i 4.30
No i to tyle.
Edit2: wyklejałam zdjęcie ŻabencjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 20:00
Malibu, ktosiowa, przyszła mama 2, Eva82, Baronowa_83, zwei_kresken, Katarzyna87, Emma80, JoHanna, emaj, marzusiax, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Zaliczylam fajspalma wlasnie.
Dziewczyna na bablach zapytala skad wiem ze jestem w 3tyg i 5dniu ciazy... -
Lauda Żabka ma mine dresa pt "masz jakis problem? To zaraz zobaczysz moje piesci".
Urocza jest
Na wlasnym watku nie bede trollowac. Ale pomysl z horoskopem dobry.
Edit troche potrolluje... A niech bedzie zabawaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 18:22
lauda. lubi tę wiadomość
-
Jestem tako nieogarnieto matko- wyszłam z pracy po prawie 11 godzinach i przedłożyłam PanaKupę w domowych pieleszach oraz obiad z Małżem ponad zakup testa, ale nie ma co kasy wydawać, Ridż mnie smyra po brzuszku i pewnie jutro tempka spadnie i przyjdzie dziadu.
Mam nadzieję Lauda, że nie rozmroziłaś łożyska i nie skiśnielauda. lubi tę wiadomość
-
Emaj piękny wonteczek, chętnie bym się dopisała ale od dzisiaj jestem abstynentką. Nie lubię alkoholu i to bardzo. Dopiero teraz powoli dochodzę do siebie po wczorajszej imprezie
blejkowałam dalej niż widziałam ... tragedia, starość nie radość , z wiekiem jest coraz gorzej, dlatego kończę z piciem bo kolejnego kaca nie przeżyję :p A może to przez moją wczesną cionsze?! Pytongowanie było dopochwowo ,więc wszystko jest możliwe;)
Aaaaa super te wasze suwaczki-> cieszą oko , oby zostały z wami na długi ,długi czas