Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję, dziękuję kochane Wiedźmy :*
Z okazji urodzin proszę o wykresową wróżbe
Życzę też sobie, a nie tego Wam nie napisze bo się nie spełni ale wiedzcie że życzenie mam takie łączne skierowane dla każdej na tym wątkuJak będę dziś zdmuchiwać świeczki to je wypowiem
( Tak dalej zdmuchuje odpowiednią ilość świeczek na torcie starczy dlq każdej).
Zaciążonym oczywiście stawiam dzbanek mleka, a tym co mogą sobie jeszcze pozwolić drinka krówkaKatarzyna87, Maczek, aleala, emaj, Emma80, Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
A u nas dzisiaj mróz
Nie wyspałam się. Nic bym nie mówiła gdyby to przez dziecko albo pytonga było... ale nie! Nie spałam bo... bo nie i koniec.
Wiedźmy moje złote jaka rada na suche pięty bo mi się po porodzie paskudne porobiły. W ogóle skórę mam suchą a nigdy nie miałam problemu z tym.Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedźma ja stosowałam kąpiele stóp z olejkiem, ale nie pamiętam jakim + smarowanie na noc kremem i zakładanie skarpet. Taki mix mi pomógł.
A stosujesz sobie jakiś tran lub inne oleje? Przy kiepskiej tarczycy też się skóra wysusza. Badałaś może po porodzie? -
Odrobina! Spełnienia wszyściutkich marzeń!
Wiedźma- sucha skóra zimą to raczej klasyk, ale jeśli Ci się to nie zdarzało, to może tarczyca po porodzie się obraziła? Sucha skóra- zwłaszcza łokcie. pięty i kolana, zimne stopy i dłonie, to takie pierwsze objawy rozleniwienia tarczycy
A na suche pięty to u mnie się sprawdzają kremy z dużą zawartością mocznika- cudownie zmiękczają. Kupuję często takie specjalne produkty dla cukrzyków, bo oni mają problemy ze stopami szczególne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 12:15
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Odrobinko, spełnienia marzeń, a szczególnie tego o dwóch kreskach.
odrobinacheci lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Maczek wrote:Jeeeej, roczek!
Najlepszego wszystkim Wiedźmom! Stawiam kakao
Emma, dzięki za propozycje! Poradniki modowe raczej odpadają, chyba że będą na temat tego, jak dobrze kompletować długie spódnice z wiśniowymi glanami albo "najwygodniejszy strój do wspinania się na drzewo"Ewentualnie poradnik "jak dobrze odpysknąć chłopakom, którzy się śmieją, że jeździsz na deskorolce"
Ale ten Błękitny zamek obadam, to może być strzał w dziesiątkę
Te proponowane przeze mnie książki, to nie są typowe poradniki "modowe", zwłaszcza Slow fashion, to raczej praktyczne i zdroworozsądkowe podejście. Najlepiej jeśli miałabyś okazję przejrzeć ją na żywo w księgarni. A może akurat Tobie się spodoba?Żeby nie było, że ją zachwalam,
to nie w moim interesie, po prostu pozory często mylą, a pisząc moje propozycje brałam pod uwagę to co napisałaś o tej dziewczynce.
A książkę L.M. Montgomery polecam i zachwalam, jakby się nie spodobała, to bym się zdziwiła.
Poprawki edytorskie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 16:13
Maczek lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Odrobina,
Wiedźmowego dwupaku życzę
Idealnej ciąży i rozwiązania jak u Laudy (nie zapomnij tylko o kapcioszkach z futerkiem!)
http://iv.pl/images/63783847395453585492.jpglauda., odrobinacheci lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Ja właśnie wróciłam z weekendu u mamy , fajnie było. Powiem wam coś śmiesznego... mam mega zakwasy w prawej ręce ,dokładnie to w nadgarstku i tam gdzie triceps ,od uwaga... przybijania przez cały dzień pieczątek naszej firmy. Normalnie tragedia czuje się jakby ktoś mnie wynajął na miesiąc do walenie gruchy, ręką opada
aleala, przyszła mama 2, Katarzyna87, odrobinacheci, Maczek lubią tę wiadomość
-
Morwa, nam możesz powiedzieć prawde że chodzi o trening przed jakimś happy day dla męża
-
aleala wrote:Morwa, nam możesz powiedzieć prawde że chodzi o trening przed jakimś happy day dla męża
Edit : kupiłam sobie piwo z okazji święta Odrobiny a teraz piję za jej zdrowie i za zdrowie jej przyszłego potomkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 21:22
aleala, WiedźmaMaKota, odrobinacheci lubią tę wiadomość