X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar! :) Jak żyjesz? :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Dzien dobry. Proszę kubel zimnej wody ma leb.raz zeby sie obudzić dwa zeby się nie łudzić.tempka robi mnie w balona...
    Ja cię mogę co najwyżej nakręcić!

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wiedźmy:)

Zwei tak sumiennie podeszłam do krótkiej lekcji biegania, że 2 noc z rzędu uprawiam we śnie marszobiegi :) to też się liczy?

wracając do sprawy pytonga mój ponad 2 tyg już w Niemczarni...będzie dopiero w pt, wbije na swoje własne imieniny więc myślę, że będzie miło, choć patrząc na zdrowy rozsądek w ogóle mi się nie opłaca.

W tym mies poszłam na metodę buntu, nie łykam wspomagaczy więc na bagno chyba nie będę mogła się ścigać wiedźmy:)

Mar podbijam pytanie Zuu - jak żyjesz? :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ominęła mnie taka ważna rocznica. Dziewczyny zyczę abyśmy za rok wszystkie o tej porze spotkały się na wątku z naszymi małymi dzieciaczkami u boku.
    Pochwalę się- Madzia zaczęła sypiać w dzień, ale nadal ma kolki. Zaczynam eliminowac po kolei rzeczy, które najczęściej jem, może akurat coś jej "podpada"...tylko, że ja juz praktycznie nie jem nic :(

Odrobina, spóźnione zyczenia wszystkiego najlepszego!

odrobinacheci, Basik122 lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Ja cię mogę co najwyżej nakręcić!
    Wy jesteście od odkrecania...

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć powiem wam ,że chyba strasznie wypłukałam się ze wszystkich witamin i wszelakich dobroci. Wczoraj tak mnie serce nawalało jak nigdy, ogólnie to tez dawno nie bolało. Po kilku shotach witaminowych trochę odżyłam i przestało boleć. No i od kilku dni ,tzn od piątku jestem ciągle głodna ,jakbym miała dziurawy żołądek. Co wrzucę na ruszt to nie minie 5 min a mi nadal burzy w brzuchu. Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc -dwa będę ważyła ze 100 kg. Już nie wiem co zrobić by zaspokoić ten stan. Może macie jakieś złote rady ? Wypchać się watą i udawać misia albo coś bardziej pomysłowego ;) ja wcale nie lubię jeść, więc to dla mnie nie fajne uczucie :p

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Wy jesteście od odkrecania...
    Dlatego milczę jak grób :D.
    przyszła mama 2 wrote:
    Cześć wiedźmy:)

Zwei tak sumiennie podeszłam do krótkiej lekcji biegania, że 2 noc z rzędu uprawiam we śnie marszobiegi :) to też się liczy?
    MIałam taki okres w życiu, że co noc mi się praca śniła... Więc praca we śnie + praca normalna = milion nadgodzin. Jak się rano w pracy podpisywałam na liście obecności (na jawie), to się pytałam, czy można mi zaliczyć te godziny pracy we śnie... I tak codziennie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 11:03

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Dzien dobry. Proszę kubel zimnej wody ma leb.raz zeby sie obudzić dwa zeby się nie łudzić.tempka robi mnie w balona...

Alu ja nadal w lozku. Za oknem jest zbyt ciemno zeby wstawać.
    Cytryna a ty wizyte Aleksis potwierdziłaś tylko palolami ovu? Zawsze tak Twoje cykle wyglądały? Sikaj jutro dla świętego spokoju, a ode mnie masz tu arbuzowe i jabłkowe nakrętki :D

http://iv.pl/images/62074007979611686131.jpg

http://iv.pl/images/98393545934595294366.jpg

• przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa , fatalny temat.
    Ja też mam takie napady głodu, ale one sa tylko i wyłącznie efektem kilkudniowego rozepchania żołądka. Tak to sobie tłumaczę. Jak jem załóżmy 3 dni jak świnia bo są święta, czy wolne, to dnia 4 budze się głodna jak wilk, paciuch rozepchany, głodny...metodę mam zasuszenia żołądka- też moja terminologia. Ne jem popijam wodę, niedobrze mi ale jakoś wytrzymuje i po 2 dniach takiego niejedzenia byle mała drobnostką sie najadam...ale wiesz ja raczej zdrowa jestem to tak mogę sobie pozwolić, a Ty bidulo jeszcze się źle czujesz...nie wiem.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa cudne nakretki.
    Tak ovu tylko patolem potwirdzona. Mysle ze moglo jej nie byc. Ale wtedy tempka jest paskudna. Bo powinien byc dzis ridz i chociaz minimalny spadek. A tu dupka...

• Blondik Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zanim zaczniesz jesć wypij szkalnkę wody, troszkę zapełni zołądek.
    ja teraz też mam napady głodu, ale to chyba przez karmienie. Jak tylko mała nakarmię lecę po coś do lodówki...nie wiem czy to mi na mózg coś siadlo, że patrzę na mała i jak je to mi smaka robi... przybrałam 2 kg przez to, heh :)

lauda, mi tez połozna pominęła jeden szew, nie było go niby widac, bo byłam opuchnieta... wcale nie bolało, dasz radę :)

Cytrynka, chyba Ci wczsesniej przedwczesnie gratulowalam, ehhe. sorki, ale to znak, że bedzie pozytyw :) Podczytuję Was ok. 2 w nocy, jak małą karmię na śpiocha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 11:14

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamita , chętnie bym sobie pogłodowała ale takie głodówki dla mnie źle się kończą, cukier skacze jak mu się podoba -> Morwa usypia, a to raczej za kółkiem = tragedia ;) a jak się czuję ? Zdecydowanie lepiej niż ostatnio. Zeszły ze mnie betonowe gacie ,głowa jak bolała tak boli , ale ja tam nie narzekam grunt ,że przydatki poszły spać, bo nie zwija się z bólu i idzie jakoś funkcjonować. Teraz jestem na tropie bakterii ,która może powodować taki stan u mnie. Może uda mi się coś znaleźć , kto tam wie ? Mów mi inspektor Gadżet;) http://iv.pl/images/05920392628108079517.jpg

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Morwa cudne nakretki.
    Tak ovu tylko patolem potwirdzona. Mysle ze moglo jej nie byc. Ale wtedy tempka jest paskudna. Bo powinien byc dzis ridz i chociaz minimalny spadek. A tu dupka...
    No to jak obstawimy ,że Alexis była wtedy kiedy test + (zawsze mogła być po 24-72h) to masz dzisiaj 8dpo , więc nie dziw się ,że Ridż nie chce wpaść, ma chłopina czas, chociaż nie powiem lepiej aby nie przyszedł :D nie panikuj tylko grzecznie czekaj a może będziesz miała super prezent pod choinkę ;)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik no zobaczymy czy mi wywrozylas cosik ;)

Morwa z tym jedzeniem non stop to moze byc też zaburzenie jakis hormonow (nazw nie pamietam). Po prostu mózg nie dostaje info ze czlowiek zjadl i ciągle jest głodny.
    No i czasami pragnienie też w postaci głodu sie ukazuje. Organizm chce pic a wola o jedzenie. Wiec ta szklanka wody to dobry pomysl. Albo jakies izotoniki (te takie dla sportowcow) czy gastrolit (paskudne ale bardzo dobre na odwodnienie).

Edit za telefonem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 11:26

Morwa lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    No to jak obstawimy ,że Alexis była wtedy kiedy test + (zawsze mogła być po 24-72h) to masz dzisiaj 8dpo , więc nie dziw się ,że Ridż nie chce wpaść, ma chłopina czas, chociaż nie powiem lepiej aby nie przyszedł :D nie panikuj tylko grzecznie czekaj a może będziesz miała super prezent pod choinkę ;)

Czyli jutro testowanie jest bez sensu...

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie głodówka to też zły pomysł. Lecę z wagi a potem sru od razu wracam + 3kg.

Cytrynka mam nadzieję że to co piszę się nie spełni, ale moim zdanie to wykres w stylu opery mydlanej. Nie wierzę w testy owulacyjne. Robiłam je, nie ukrywam, ale nigdy nie uważałam że w 100% pokażą Aleksis.
    Patrząc pod kątem samego wykresu to Lady nie przyszła. Co za tym idzie Ridż może się pojawić później.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    U mnie głodówka to też zły pomysł. Lecę z wagi a potem sru od razu wracam + 3kg.

Cytrynka mam nadzieję że to co piszę się nie spełni, ale moim zdanie to wykres w stylu opery mydlanej. Nie wierzę w testy owulacyjne. Robiłam je, nie ukrywam, ale nigdy nie uważałam że w 100% pokażą Aleksis.
    Patrząc pod kątem samego wykresu to Lady nie przyszła. Co za tym idzie Ridż może się pojawić później.
    Biorę pod uwage taka opcje... Dlatego mam juz dupka w pogotowiu. Jeszcze trochę poczekam i jak test bedzie - to zacznę brać.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Blondik no zobaczymy czy mi wywrozylas cosik ;)

Norwa z tym jedzeniem non stop to moze byc też zaburzenie jakis hormonow (nazw nie pamietam). Po prostu mózg nie dostaje info ze czlowiek zjadl i ciągle jest głodny.
    No i czasami. pragnienie też w postaci głodu sie ukazuje. Organizm chce pic a wola o jedzenie. Wiec ta szklanka wody to dobry pomysl. Albo jakies izotoniki (te takie dla sportowcow) czy gastrolit (paskudne ale bardzo dobre na odwodnienie)
    O widzisz i tu to myśl :D dzięki za rady ,duże prawdopodobieństwo, że trafiłaś w 10 ;) ostatnio mniej piję w porównaniu do tego co było wcześniej a sikam tak samo. Jeszcze raz dziękuję :* w zamian masz ode mnie jeszcze ciasteczkowe nakrętki :D

http://iv.pl/images/95203531604785280582.jpeg

http://iv.pl/images/79298474674689752710.jpeg

• Maczek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, od niedoboru elektrolitów potrafi "bolec serce" i to mocno. Mięśnie w klatce dostają skurczy. Mój małż się tak kiedyś załatwił, aż wolalismy pogotowie... A to była wina odwodnienia. Spróbuj sobie strzelić kilka saszetek tego paskudztwa + więcej wody.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa lec do apteki po ten gastrolit. Jest paskudny. Wiem. Ale najlepsze leki sa okropne w smaku

‹‹ 1382 1383 1384 1385 1386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ