Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Powracam do Was po dwóch szalonych dniach
No ale grudzień to z reguły taki miesiąc gonienia w piętkę...
Odrobina - wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim żeby pękł worek z wszystkimi marzeniami
Pozostałym Wiedźmom gratulacje"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
A ja już odsyłam JaKupa
Edit: Maczku dziękuje za smarkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 23:35
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Chce mi się pytonga!!!!
A tu jama niegotowa z powodu tej cholernej luteiny dowcipnej ;(
Kurde, mi też. Zaczynam łazić po suficie, a minął zaledwie tydzień. Jak wytrzymywalyscie 6? Nie śniły Wam się radosne, kicające pytongi, uśmiechające się zachęcająco?
-
Odrobina ja Ci nie powróżę ale za to jak masz dzisiaj wolną noc to popatrz w gwiazdy
na niebie na cześć twoich urodzin będą spadać gwiazdy
wypowiedź odpowiednie życzenie jak tylko jakąś zobaczysz
geminidy spełnią wszystkie Twoje życzenia tylko dobrze się przyglądaj niebu
Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Czy tylko ja nie mogłam się wygrzebać z łóżka? Nie mogę się doczekać świąt. Nie będę wychodzić z łóżka ;p
-
Zweeeeeeei Ty babo.... ja tu wchodzę raz na ruski rok i patrzę na moim małym ekranie małym ekraniku telefonu że masz suwaczek to się loguje, net mi padł, znalazłam jakieś kiepskie wifi-rifi w pracy, przyglądam się a tu suwaczek-sciemniaczek aaaa, dałam się nabrać na swój własny numer
aż musiałam to napisać, pozdrowionka dla Was wszystkich:**przyszła mama 2, Morwa, Katarzyna87, aleala, lauda., WiedźmaMaKota, zwei_kresken, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość