Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Youse będzie dobrze, zapij sentymenty:)
Cytryna wina imbiowego jak zyję nie piłam, co dasz to spiję
Apropo domowego Adwokata, chodzi mi po głowie własnie jakis trunek słodki własnej roboty, podczytam zaraz, mam w lodówce flaszkę spirytusu,leży 2 rok, po tym jak babcia robiła mi starodawne bański na ogniu i później nacierała właśnie tym trunkiem plecy... może flacha nie wywietrzała:)...coś tam pozlewam i wyjdzie:) -
nick nieaktualnyWitajcie, dziewczyny!
Za radą cioci Mar (którą znam wirtualnie z gównoburzy w temacie endometriozy) postanowiłam się przywitać. Czasem Was podczytuję, bo to chyba jedyny wątek na luzie, nienaszpikowany dobrymi radami, które można sobie wsadzić w jedyny słuszny otwór, a w dodatku tętniący życiem
Choć właściwie powinnam założyć wątek dla tych, które się nie starają... Po roku wnikliwych obserwacji i ponad 4 latach bez zabezpieczenia, dochodzę do wniosku, że chyba czas pogodzić się z sytuacją.Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEva82 wrote:Moja macica jest nieskalana cionszą. Taki urok endomendy
Zamiast ciąży przydałoby się zrzucić sporo. To chyba mniej oderwane od rzeczywistości. -
Ej gdzie ta burza od Mar? Chce czytać! Dajcie ktoś linka z początku dyskusji
Gównoburzemoja nowa pasja!
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGeneralnie jest na fejsie taka grupa, co to niby endo leczy naturalnie. Z reklamy wynikało, że to tak społecznie i w ogóle z dobrego serca. Najpierw były małe porady dietetyczne i zielarskie, później zaczęło się wyciąganie osobistych informacji (o chorobie, związkach, rodzinie, dzieciństwie itd.), a jeszcze później prywatne porady, detokse i suple po $400. Pani prezes tej organizacji proponuje psychoterapię i wszelakie treningi. Jest tylko jedno małe, ale... skończyła kulturoznawstwo. Co oczywiście nie przeszkadza reklamować się jako magister pedagogiki i psychologii (bo wydział się tak nazywał
) Długa i barwna historia z lewatywami i zachęcaniem do "odpolszczenia się" w tle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 20:34
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Jak macie fejsa, to poszukajcie sobie zamkniętej grupy EndoPositive International Poland. Ale gównoburzy próżno szukać, bo posty zostały wykasowane. Wszelka krytyka została skwitowana hasłem, że my chwasty i trzeba nas wyrywać w porę
Fejsbukowiczki gorszego sortu!Impresja, Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość