Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta.83 wrote:Podrzuć Cytrynko sprawdzony przepis - to moje pierwsze po diagnozie święta bez glutenu.
2 szklanki maki migdalowej (ja kupilam w lidlu gotowa)
1/4 szklanki oleju kokosowego lub masla (rozpuszczone u lekko przestudzone)
2 jajka
5 lyzek syropu z agawy (ja lubie slodkie)
Tabliczka gorzkiej czekolady wysokoprocentowej (tarkowanej, siekanej lub blendowanej)
1 lyzeczka sody
1 cytryna (skorka i sok)
Bakalie jesli lubimy
Wykonanie bajecznie proste. Jajka roztrzepac mikserem (ja uzylam blendera) dorzucic reszte mokrych skladnikow. Przelac do suchych wymieszac lyzka.
Ukladac na papierze lyzka lub bawic sie w robienie kuleczek i lekkie ich splaszczanie.
Piec w 180° okolo 20 minut z termoobiegiem.
Ciastka sie rozlaza wiec trzeba ukladac z odstepem. Rosna tez cudnie w srodku sa miekkie jak biszkopt. Tylko skorupka twarda.Katarzyna87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Morwa też miałam to wrzucić
ciekawa teoria.
Cytryno! Test! Ociepl nam dzisiejszy dzieńaleala lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Hej, hej, heeej!
Maaar
Odzywaj się częściej. Brak Ciebie tutaj.
Cytryna łap:
Pozbyłam się wczoraj nitki wystającej z pipki! Jeee!!! Jama pytonga przygotowana i stęskniona
Edit: Żaba waży 4 kg. Zaczyna wyglądać jak kotlecikCycki rządzą!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:25
aleala, Cytrynka_, Blondik, przyszła mama 2, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Badałam fsh i lh. Na nfz dlatego tak skromnie. Po świetach ide na coś tam jeszcze.
Ala ty cytryne podpuszczasz a sama kiedy oblewasz patola? Kreską się nie przejmuj.
Ridż niby już sie spóźnia, ale dam se jeszcze kilka dni -
Wy wredory ;p drogerie mam na przeciwko biura ide kupie, sikne i Wam bielą będzie po oczach waliło.
Warunek jest jeden! Do konca grudnia nikt mi już nie każe sikać, ok?