Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sikam razem z Morwą na koniec miesiącakattalinna wrote:Alka, w tym tempie urodzisz
ale ta młodzież niecierpliwa teraz
kiedy sikasz?
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez myślę że tak będzie:) śniło mi się, że jestem znowu w ciąży:) podrzucić do mnie alexis prosze
Lauda, nie daj się bejbiblusowi. Krótka i nie słuchaj głupich porad i krytyki. Kto nie przeżył nie zrozumie:/ oby was dziewczyny to cholerstwo nie dopadloWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 10:41
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Bryyy u mnie piąteczek w trybie wolnym od pracy, jutro też wolne zarządzane przez męża
także ja umyję podłogi oraz naczynia i mam weekend od tego by leżeć i pachnieć 
Ale ja Ci pisałam ,że możemy już wcześniej zacząć sikać, tylko powiedz na kiedy mam zakupić testy.. będziemy niczym trollinki, codziennie dorzucać wiedzmom nowych atrakcji
emaj, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Dobra!!! Morwa to lejemy od Twojego 7dpo począwszy ok?
Marta.83, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noo Zuuu toć to było oczywiste, w sekrecie zdradze Ci że dociągniesz do końcówki 3 trymestru! ;**
Maczek, ciri22, kattalinna, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgoda!!!!
https://m.facebook.com/287863824571853/photos/a.327229990635236.88107.287863824571853/1127517560606471/?type=3&source=48
Paczta!
WiedźmaMaKota, katastrofa, Maczek, Morwa, ciri22, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
W takim razie masz nowego węża na wykresie , specjalnie dla Ciebie z zielonym językiem :pMarta.83 wrote:u mnie wąż w pełnej okazałości, rozwija się, nie chcę tylko tego czerwonego jęzora

Maczek, ciri22, Marta.83, kattalinna, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Jestem za! Na trollach co chwile sikają. Czekam na kreski parami występujące. Ja nadal z małżem wojna. Smutno mi bardzo
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba