Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:Alka, w tym tempie urodzisz
ale ta młodzież niecierpliwa teraz
kiedy sikasz?
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez myślę że tak będzie:) śniło mi się, że jestem znowu w ciąży:) podrzucić do mnie alexis prosze
Lauda, nie daj się bejbiblusowi. Krótka i nie słuchaj głupich porad i krytyki. Kto nie przeżył nie zrozumie:/ oby was dziewczyny to cholerstwo nie dopadloWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 10:41
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Bryyy u mnie piąteczek w trybie wolnym od pracy, jutro też wolne zarządzane przez męża
także ja umyję podłogi oraz naczynia i mam weekend od tego by leżeć i pachnieć
Ale ja Ci pisałam ,że możemy już wcześniej zacząć sikać, tylko powiedz na kiedy mam zakupić testy.. będziemy niczym trollinki, codziennie dorzucać wiedzmom nowych atrakcjiemaj, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Dobra!!! Morwa to lejemy od Twojego 7dpo począwszy ok?
Marta.83, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noo Zuuu toć to było oczywiste, w sekrecie zdradze Ci że dociągniesz do końcówki 3 trymestru! ;**
Maczek, ciri22, kattalinna, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgoda!!!!
https://m.facebook.com/287863824571853/photos/a.327229990635236.88107.287863824571853/1127517560606471/?type=3&source=48
Paczta!WiedźmaMaKota, katastrofa, Maczek, Morwa, ciri22, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:u mnie wąż w pełnej okazałości, rozwija się, nie chcę tylko tego czerwonego jęzora
Maczek, ciri22, Marta.83, kattalinna, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Jestem za! Na trollach co chwile sikają. Czekam na kreski parami występujące. Ja nadal z małżem wojna. Smutno mi bardzo"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba