Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Kattalinna a ty również wchodzisz w zbiorowe lanie na ekranie ? Plis plis plis
ostał mi się jeden luxusowy facelle na stumyk i mi szkoda
inna sprawa, że 25.01 to chyba będzie już jakoś mój 10 dpo, więc jak mam trollować to powinnam zacząć... od dziś?
edit: 26.01 wypłata będzie, może więc zakupię coś dla kompromisu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 13:55
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
Mnie tam ten wąż tortowy bardziej przypomina pytonga niż gada
Składam zarzalenie! Dlaczego przy moich torbielach nie wychodzą mi cienie na ciążówkach jak u Ali? Widać za małe choduje.
Lejcie baby lejcie - będzie zabawa, będzie się działo
Yousse nie wiem o co Wam poszło. Seksik nie załagodziłby sprawy?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzuu bo to trzeba giga torbiele ;p
Edit: mi nawet beta wyszla pozytywnaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 14:07
-
Szkoda gadać dziewczyny. Był na imprezie pracowej i zdjęcia koleżankom porobił czego nie mogłam zrozumieć i drążyłam. A on jak się wkur.. to pare słów za dużo powiedział które mnie zraniły. A on twarda skorupą i nie okazuje że coś mu leży na sercu. Woli ukrywać to pod złośliwościami. Seksik nie wchodzi w grę jak jest zły, a dziecia tez nie bedzie bo pytongowania długo nie było.
Wiem że może w tym trochę mojej winy, ale nie umiem tego odkręcić. Nie chce udawać że wszystko ok bo mógłby mi trochę okazać uczuć. Wiem że mnie kocha ale są takie dni że chce żeby to mówił i pokazał.
Sorry za piątkowe marudzenie. Ochleje sie dzis."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyoj za zdjęcia swojej ex u mojego stelaża ostatnio tez była ostrutka awantura, tym razem to ona jemu wysłała mmsa i maila, ale generalnie, nie przeszkadzało mu to. Zaproponowałam w sumie, aby się z nią spotkał i zastanowił, czego chce, ale po spotkaniu mnie może już nie być. Właściwie powiedziałam, że tak samo mi zależy na naszym związku jak jemu i może spadać.
ochlej się, ale ja po pijaku mam jeszcze gorzej i na bank znowu bym wróciła do tych zdjęć -
Basik a jakich sposobow na laktacje juz probowalas? Karmi, herbatki, bawarka? Baronowa tu chyba kiedys mowila o jakims doradcy laktacyjnym czy kims takim. Moze warto poszukac?
Yousee marudz, marudz. Chociaz Ty nie dus w sobie zlosci. Probowalas rozmowy? Takiej ze wiesz ze zle zrobilas ale chcialabys zeby on czasami sie troche wysilil i powiedzial cos milego w Twoim kierunku? Bo zwyczajnie czujesz sie lekko zazdrosna.
I popytaj jak on by sie czul gdybys to Ty miala takie zdjecia kolegow.Emma80 lubi tę wiadomość
-
Jednak mamy totalnie rożne mózgi od naszych stelaży :(i czasem cieżko znaleźć nic zrozumienia"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Cytrynko, pewnie że próbowałam ale on twierdzi że nie zrobił nic złego i nie wkurzałby się o zdjęcia kolegów.
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
nick nieaktualnyYousee wspolczuje, ja to jestem mega tolerancyjna z moim stelazem do swiat nie mielismy ani jednego zdjecia razem a na fb on mial same zdjecia ze swoimi bylymi mimo ze to ze mna bedzie mial dziecko... do tego spotyka sie z ojcem swojej bylej na ryby i tez do swiat nie byl laskaw powiedziec ze zaraz zostanie ojcem i nie bedzie z nim tak czesto jezdzic (wytlumaczenie, ze nie uwaza informowanie go o tym jako konieczna rzecz
), naprawde wiele potrafie zrozumiec, wspolnie ogladamy sie za fajnymi laskami i je komentujemy, ale jakby mial na telefonie zdjecia lasek z pracy albo ktore zna to bylaby awantura. co inne jak to zdjecia z imperezy i na zdjeciu sa wszyscy a co innego jakby laski mialy "prywatne sesje zdjeciowe". Oj bylaby awantura...
-
nick nieaktualny
-
Ponoć zdjęcia robili wszyscy
takie tłumaczenie.
No nic może dojdziemy do porozumienia.
Na razie liczę czas do wyjścia z pracy. Ogarne dzisiaj chatę i jutro bede leniuchować. Ugotuje i upiekę cos pysznegożeby mieć lepszy humor!
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Yousee ooo. Dobry pomysl. Dzis sie na pracuj i wyladuj. A jutro czilalt. Maseczka na twarzy, wlosach i swiezy manicur. Potem kawka, ciasteczko. A caly dzien niech towarzyszy Ci wino. J mysle sobie tak zrobic w niedziele. Ale nie wiem hak m ito wyjdzie bo mego szef ma przyjechac z "nowa" dziewczyna na kolacje. A ja mam ta kolacje stworzyc.
Wlasnie. Polecacie cos wow? Bez wieprzowiny? Bo ja nie mam pomyslu. Za mna od tygodnia chodzi schabowy. -
Cytrynko chyba łosoś to dobry pomysł. Lekki, mozna go na rożne sposoby zrobić, szybki do przygotowania. Tylko nie wiem cy lubicie."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Cytrynka_ wrote:Basik a jakich sposobow na laktacje juz probowalas? Karmi, herbatki, bawarka? Baronowa tu chyba kiedys mowila o jakims doradcy laktacyjnym czy kims takim. Moze warto poszukac?
Yousee marudz, marudz. Chociaz Ty nie dus w sobie zlosci. Probowalas rozmowy? Takiej ze wiesz ze zle zrobilas ale chcialabys zeby on czasami sie troche wysilil i powiedzial cos milego w Twoim kierunku? Bo zwyczajnie czujesz sie lekko zazdrosna.
I popytaj jak on by sie czul gdybys to Ty miala takie zdjecia kolegow. -
Basik122 wrote:Dopadł mnie kryzys laktacyjny
Duduś ciągnie ale w cycach nie wiele jest
Gdybym sie nie pochorowała nie było by problemu a tak to musze mieszankę mu dawaćNajgorsze jest to ze już nie mam pomysłu jak zwiekszyc produkcje
Do tego pamiętaj ze trzeba jeść zeby bylo mleko.
I mleko tworzy sie w glowie: Spokój najważniejszy. Nawet jak nie da się karmić to jest tyle mlek ze znajdziecie cos dobrego. Pozytywne myślenie: Chociażby jedno karmienie dziennie bedzie ok.takze bez nerwowBasik122 lubi tę wiadomość