Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra kupie dzis i jutro sikne to bedzie akurat dzien po planowanym prztjsciu Ridza
-
Boli tam gdzie jest żoładek, ale jak się odgazuje to puszcza. Więc nie wiem. Miewam bolesne wzdęcia, ale to boli imaczej. Mdli dodatkowo. Rozważałam, żeby może się zabawić w bulimiczkę rano, ale skoro noc wytrzymałam, to szkoda mi teraz szkliwa.
Edit jadę na cherbatkach i kroplach żoładkowych. Jeden dzień niejedzenia mojej nadwadze wyjdzie tylko na korzyść. Ot taki plusikWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 09:52
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Umieram na niestrawność. Oprócz kropli żołądkowych i mięty jak sobie pomóc? Skusiłam się na placki ziemniaczane na kolację, no to mam
polecam rozgazowana cole z odrobiną soli (puszka). mi zawsze pomaga, ten sposób Pani aptekarka mi podpowiedziała -
A no coś tam spadło i teraz co 5 minut inną pogoda
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59e680cd00b1.jpg
Cytrynka wiesz co? Tak sobie myślę, że może byśmy się kiedyś na kawke w centrum umwily?
Edit: na zdjeciu Hanka z DziabągiemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 11:45
Blondik, odrobinacheci, Baronowa_83, Basik122, emaj, przyszła mama 2, JoHanna lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Zbieram się na imprezę , jakby ktoś pytał to u mnie Zygi i jego reklama Vizira na teściku :p wątpię aby coś się zmieniło,no chyba ,że fasol to alkoholik od pierwszych swych dni i potrzebuje paliwa aby się ujawnić , ale jak nie to mam już plana
Wypisuję się od Emaj, bo przez spóźnioną Alexis wizyta Ridża przypada na Luty;) więc popsuję statystyki Kate a nie Emaj. A kolejna lista ,na której będę widniała to lista KattalinnyMarzec też fajny miesiąc,a nowalijki to to co lubię najbardziej, więc Katta szykuj jakiegoś fajnego kartofla na moją ciążunie
Edit :życzę miłego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 12:54
-
Zaczynam urlop. Dwa tygodnie laby. Jeee;)
Potem jeszcze troche i witaj l4;)
Dzisiejszy obiad sponsoruje mama i tata. Lubię byc sloikiem
Miłego dnia
Morwa, udanej imprezyemaj, Morwa lubią tę wiadomość
-
Morwa udanej imprezy. Zachowuj sie jak na wiedzme przystało
Baronowa rzuć słoikiem bo ja dzis bez obiadu. Dopiero jutro bede gotowac (japrach w planach i nalesniki ze szpinakiem).
Chce tez jakies ciasto zrobic (w pon moj brat mialby urodziny). Ale nie mam pomyslu. Na mysl przychodzi mi tort. Moze ten fasolowy?
Marta.83, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny