Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Zuu wyrodna matka, bo już jak ciotka usłyszała, że mamy zamiar brać malucha na wakacje, SAMOLOTEM to nas pojechała.
Póki co zmieniam plan.
Minus 10 kg do 1.09
Jutro się ważę i mierzę
W sumie dobra ciotka. Odpoczniecie. Spedzicie romantyczny czas tylko we dwoje. I zaraz bedzie rodzenstwo -
Moja przyjaciółka tez twierdzi ze jestesmy wyrodni. Moje dziecko od poczatku zostawało z babciami. Jakos nie może tego ogarnąć, że można dziecko ns dzien czy dwa zostawić u babci.
-
A bo nie ktorzy to mysla ze rodzicielstwo to wiezienie i trzeba sie dziecka trzymac jak rzep psiego ogona.
Ja wiem ze nagiminne zostawianie dzieci pod opieka kogos innego to przegiecie, ale raz na jakis czas chyba i matce z ojcem nalezy sie chwila relaksu w kinie czy na koncercie. Bez pociech.
Inaczej tylko czlowiek chodzi sfrustrowany i na wszystko narzeka. A na dzieciatku sie odbija.
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam szanowne wiedźmy.
Mam prośbę. Czy Yousee (nie wiem czy dobrze napisałam) jeszcze się tu pojawia? Mam do niej pytanie a w zasadzie wiele pytań.
Pozdrawiam.o co chodzi?
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Heeej
biore sie za nadrabianie Was, ale pierw musze sie pochwalic zdałam dzis baardzo ważny egzamin najlepiej na roku na 4,5 !!! Fuck yeah!
A tak wyglada moj patyk w dniu spodziewanego Ridża z popoludniowego szczocha :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9029007e0bae.jpgAmelcia, Maczek, Baronowa_83, zwei_kresken, emilanka, emaj, Basik122, Blondik, Yousee, Marta.83, Broszka, marzusiax, WiedźmaMaKota, ktosiowa, Emma80, Katarzyna87, Impresja, Morwa, przyszła mama 2, odrobinacheci, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Zuu wyrodna matka, bo już jak ciotka usłyszała, że mamy zamiar brać malucha na wakacje, SAMOLOTEM to nas pojechała.
Aaaabo już myślałam, że ją chcecie tu zostawić na te dwa tygodnie, co byłoby trochę straszne. Ale jak tak, to na pewno będziecie mieć super wakacje
Pamiętam taki przypadek w rodzinie, że rodzice zostawili dziadkom malucha, który miał wtedy rok, czy dwa i pojechali sobie na wakacje za granicę. Wymykali się, kiedy spał, żeby nie widział... A potem za nimi płakał. To mi się wtedy wydawało nie fair wobec dzieciaka, muszę przyznać.
Edit: Ala, to się nazywa KRECHA. Jaram sięWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 17:51
-
Maczek wrote:Aaaa
bo już myślałam, że ją chcecie tu zostawić na te dwa tygodnie, co byłoby trochę straszne. Ale jak tak, to na pewno będziecie mieć super wakacje
Pamiętam taki przypadek w rodzinie, że rodzice zostawili dziadkom malucha, który miał wtedy rok, czy dwa i pojechali sobie na wakacje za granicę. Wymykali się, kiedy spał, żeby nie widział... A potem za nimi płakał. To mi się wtedy wydawało nie fair wobec dzieciaka, muszę przyznać.
Edit: Ala, to się nazywa KRECHA. Jaram się
Aleala, pięknie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 18:20
-
Baronowa_83 wrote:Dwa tygodnie dla takiego malucha to trauma, ale dzien czy dwa to dobre ptzygotwanie do tego żeby mogl zostac z dziatkami jak będzie mial 3 albo 4 lata. Takie delikatne wprowadzenie. Potem dziecko z przyjemnością zostaje jak jest od małego tego uczone. Moj chetnie jedzie do cioci czy babci, albo zostaje jak babcia przyjedzie.
No jasne, dzień czy dwa to zupełnie co innego, niż dwa tygodnie...
-
Wiedzma Twoja Latorośl mnie ujmuje
Kata super sprawa z rodzinnym urlopem !
Baronowa też jestem zdania ze jak dziecko jest nauczone ze u innych krzywda sie nie dzieje to później chętnie zostaje, pozatym uczy się zaufania
Morwa, chlej póki możesz
Edit: patrzcie jakie fajne
http://www.pulsik.pl/img/4403/reklama-prezerwatyw/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 18:32
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:ALA! jakie krechy! Nastawiłaś się psychicznie na pięcioraczki?
i gratuluje egzaminu!
Wiedźmo Hanuśka jest prześliczna! Taka już dorosła
Haha na 5cioraczki nie, ale na zdrową ciąże tak :p -
Ala, super! Ty kujonie
Jesteś naspidowana hormonem cionrzowym, to pewnie dlatego
Idę robić granolę w piekarniku- zwykle nie jem takich rzeczy, bo na mleku roślinnym to w sumie same węglowodany, a ja zwykle jem zbilansowane posiłki, ale teraz stwierdziłam, że miło w pracy będzie zjeść coś słodkiego. Trudno. Na jeden posiłek zjem samo białko z tłuszczema na drugi węgle. Mniam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 19:58
aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Heeej
biore sie za nadrabianie Was, ale pierw musze sie pochwalic zdałam dzis baardzo ważny egzamin najlepiej na roku na 4,5 !!! Fuck yeah!
A tak wyglada moj patyk w dniu spodziewanego Ridża z popoludniowego szczocha :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9029007e0bae.jpg
Wow jaki kredki! Aaaaaa jaram sie jaram. I gratki za EGZAMIN
Sorry ze nie nadrobie ale padam. Po wczorajszym i dzisiejszym dniu jestem padnieta. Emocje opadly i pada na pysk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 21:42