Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Ja myslalam o nalesnikach na kolacje. Ale jednak mi sie nie chce stac i smazyc. I teraz nie wiem co zjesc. Jakies pomysly?
Sałatka z tunczyka? -
nick nieaktualnyaleala wrote:Ciri ale zeby plecy? To dopiero początek cionszy a ja juz sie ruszac nie moge ;p
Edit; ja tez glodna i nie wiem co zjesc a nogi to mnie tak bola ze modle sie zeby odpadly mi stopy i juz nie bolalo ;p spuchniete sa i czerwone jak u Pigi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:33
-
aleala wrote:Ciri ale zeby plecy? To dopiero początek cionszy a ja juz sie ruszac nie moge ;p
No mi dokuczają, tylko odrobinę wyżej, w lędźwiowym. Czasem mam problem wstać z łóżka, kucać, siadać, czy w ogóle jakkolwiek się zginać.
Ale wydaje mi się, że piłka coś jednak daje, mimo że czasem się na niej bujam tylko kilka minut dziennie. I poduszka ortopedyczna też poprawiła mi komfort życia
Więc może i Ciebie dopadło. Oszczędzaj się
-
Aaa mówie Ci jest taka hot, że rozpali każdy przełyk
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam dziś dobry dzień, a w sumie już dobre wczoraj bo małżonek zaliczył ostatni egzamin na inzynierze i teraz już tylko obrona. Dodam, że egzamin ten był okropny bo już z niego warunek miał więc podwójne się cieszę!
Edit Ala cieszę się, że z bratem wszystko ok, a twoje bóle mam nadzieję że szybko znikną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 00:25
Maczek, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Zostało parę naleśników z obiadu, wpadaj:)
Edit. Ale dziękuję za zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 00:28
-
nick nieaktualny