Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaaa Zazdroszcze
oczywiscie tak pozytywnie
A ja mam pytanie do Matek Wiedzm... kurde od kilku dni mam mega bol krocza, ale tylko po nocy, dlugim lezeniu albo siedzeniu. W sumie nie do okreslenia gdzie dokladnie taki rozchodzacy sie bol, do tego stopnia ze prawie placze jak sie przekrecam z boku na bok i musze to robic na kilka razy, a jak juz wstane z lozka to chodze jak tancerz country. Niby wizyte mam juz w poniedzialek ale troche sie martwie...
Edit: a i zapomnialam dodac ze jak to rozchodze to juz nie boli. Ktoras tak miala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 14:25
-
ciri22 wrote:Aaaaa Zazdroszcze
A ja mam pytanie do Matek Wiedzm... kurde od kilku dni mam mega bol krocza, ale tylko po nocy, dlugim lezeniu albo siedzeniu. W sumie nie do okreslenia gdzie dokladnie taki rozchodzacy sie bol, do tego stopnia ze prawie placze jak sie przekrecam z boku na bok i musze to robic na kilka razy, a jak juz wstane z lozka to chodze jak tancerz country. Niby wizyte mam juz w poniedzialek ale troche sie martwie...
Edit: a i zapomnialam dodac ze jak to rozchodze to juz nie boli. Ktoras tak miala?
Mialam tak miesiąc. Jakby młody mi Glowa uciskal nie powiem gdzie -
nick nieaktualnyuf to dobrze, bo oczywiscie naczytalam sie o rozejsciu spojenia lonowego i ze to trzeba konsultowac mega szybko...
Wiedzma dzieki za odpowiedz
Edit : Baronowa wlasnie nie mam takiego uczycie jak mloda byla nizej (w polowie ciazy), ten bol jest trudny do opisania, mowie taki rozlewajacy sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 14:45
-
Bo sie rozchodzi. Tylko jak jest piwyzej chyba 4 cm to wtedy cesarka, ale z reguły jest duzo mniej. A jak pod koniec boli to juz w ogóle bez stresu. Trzeba się oszczędzać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwsze kciuki poprosze w poniedzialek
Bo bedzie podejmowana decyzja czy probujemy SN rodzic...
ALe tak juz za 2 tygodnie moge spokojnie rodzic
Czasem nie moge uwierzyć ze to juz ze tak szybko to minelo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 15:12
-
ciri22 wrote:Mnie to najbardziej denerwuje ze tacy wiekowi (i tu mam na mysli w roznym wieku osoby domagajace sie miejsca ze wzgledu na wiek) nie rozumieja ze czasem mlody naprawde moze byc bardziej chory od nich lub zmeczony po ilus tam godzinach pracy (moj rekord osobiscie to bylo 16godzin) i CI mowi wymusza to zebys ustapil.
Ja mam dawno umówioną wizytę u endokrynologa i wypadnie niedługo po operacji. Szkoda mi odpuścić, więc już planuję jak to mnie mąż zawiezie i będzie za mną niósł rozkładane krzesełko. Tam są zawsze tłumy ludzi, że nawet zdrowy ma problem ustać, a wiem jak się czułam poprzednio i nawet dłuższe siedzenie jest trudne. Jakoś nie uśmiecha mi się tłumaczyć i prosić o ustąpienie miejsca z powodów, które przywołałyście w swoich opowieściach. Zresztą jeszcze mogliby mi nie ustapic, a do tego zwyzywać.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Aaaaa Zazdroszcze
Edit: a i zapomnialam dodac ze jak to rozchodze to juz nie boli. Ktoras tak miala?