Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ala gratki. Zdradź tą tajemnice jak tyś to zrobiła?
Ja dziś przegiełam z rana. Posmarowałam się kremikiem z progesteronem, zrobiłam 30 min dywanówkę, a to przepiłam octem jabłkowym - idę na blejka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:10
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
No mowie Ci że wziełam sobie umowe z Morwą do serca :p
A tak serio to myśle że po torbielowe hormony pomogły zaskoczyć
Juz sie nie moge doczekac aż mężu powoiemale to dopiero 14.02
ciri22, Morwa, Blondik, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Morwa, ale jak trzeba na czczo to jak taka jedna z druga maja wytrzymać do 12
Cytrynka_, ciri22, aleala, Blondik, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Morwa, szczałaś?
Śmiesznie bolą mnie piersi, nie tak jak w ciążach i nie tak jak wcześniej w tym cyklu. Mam wrażenie ,że ktoś od środka próbuje odkleić mi suty! Myślcie ,że to prolaktyna, rak czy inny Jakup? -
Blondik wrote:Kiedyś też będziemy takie stare, patrząc na nasze charakterki lepsze szopki możemy odstawiac heh
ala, piękna krecha.
U mnie 12 stopni, będzie długi spacerek.Blondik, ciri22, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Ala myślisz wytrzymać do walentynek? A jak się wytłumaczysz, że nie ma Ridża?
Ja mam torbiel co chwile i na mnie widać nie działająchociaż w tym cyklu ulotniła się po owu. Nie czekała na krwawą żeź.
Ridż - ''krwawy płacz oszukanej macicy" - a tak jakoś mi się przypomniała ta definicja
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
No ale kobiety w ciąży nie przepuścić na badanie, nawet jak się ma osiemdziesiątkę na karku i siedzi od godziny to jest zwyczajne chamstwo.
Ja zwykle chodzę na badania później, bo z samego rana są w labie dzikie tłumy. Ale zobaczymy, jak to będzie na krzywej
-
No ciul z Walentynkami ale to są urodziny stelaża i nasza rocznica slubu. A jak zam swojego chlopa to sie nie polapie w tym ze juz powinnam miec Ridża...
Ej.. Wchodze sobie w zakladke wiadomosci i chcialam kilka usunąć. Zaznaczam, daje usuń i wyskakuje komunikat " jestes pewna że chcesz usunąć?" uważam że to niezbyt trafne zdanie jak na tematyke of ;pKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuuu u mnie to byly cyrki na krzywej bo musialam wzywac pielegniarki z zabiegowego bo babcie mi robily awantury ze sie wpycham a jedna to mi drzwi wlasnym cielskiem zaslonila.
Ostatio jak bylam na badaniach to pielegniarka poprosila mnie bez kolejki (pierwszy raz mi sie zdarzylo) i oczywiscie juz babcie pod nosem ze mnie wpuscili bez kolejki, (ale wczesniej stalam przez 15 minut bo byla przerwa techniczna to nawet zadna nawet taka wcale nie staruszeczka nawet nie zapytala czy chce usiasc, bym nie skorzystala ale milo by bylo jakby taka 65-czyli wiek mojej babci, zapytala)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:42
-
Maczek wrote:No ale kobiety w ciąży nie przepuścić na badanie, nawet jak się ma osiemdziesiątkę na karku i siedzi od godziny to jest zwyczajne chamstwo.
Ja zwykle chodzę na badania później, bo z samego rana są w labie dzikie tłumy. Ale zobaczymy, jak to będzie na krzywej
Hmmm .pani moherowy beret jest zdania ze jak cytuje "gowniara miala sily sie piep... I bachora sobie zrobic to ma sile i poczekac" kiedys tak w kolejce do kasy uslyszalam. I nie wazne czy mloda ciezarna czy starsza. Zrobilas sobie bachora to teraz cierp.
Przykre. Bo one tez zapewne kiedys byly ciezarne, ale coz my mozemy zrobix -
Moja babcia była super! W autobusie ustępowała miejsca małym dzieciom i kobietom w ciąży, twierdząc, że jak ona się wywróci to będzie mała strata ale jak nieszczęśliwie upadnie kobieta w ciąży albo dziecko to będzie tragedia ,której ona sobie nigdy nie wybaczy. Często ludzie na samym początku nie chcieli siadać na jej miejsce, a wtedy mówiła ,że starszym się nie odmawia i tylko to jej w życiu zostało i chciałaby aby uszanowano jej decyzję, bo wtedy cały dzień będzie uważała za szczęśliwy
co w tym było najciekawsze ,że wtedy pół autobusu nagle chciało zwalniać swoje miejsce a moja babcia wychodziła z niego śmiejąc się ,że poruszyła serca ludzkie i może teraz będzie lepiej
aleala, ciri22, Maczek, Blondik, JoHanna, emaj, WiedźmaMaKota, Katarzyna87, Broszka lubią tę wiadomość
-
Tiaaa.. Bo te kartki na drzwiach o pierwszeństwie dla ciężarnych to taki żart, nie?
Mój punkt na szczęście jest mały, nawet przy dużym obłożeniu pewnie będzie mniej ludzi do wojowania
Zrobienie osobnych punktów nic by nie dało. Mój małż kiedyś był zapisany do przychodni akademickiej. Średnia wieku pacjentów, 70+
Nie chcę generalizować starszych ludzi, bo są wśród nich naprawdę dobre, kochane osoby. Szkoda tylko, że tak często się trafia na ich przeciwieństwo. Ale to podobnie jak z młodzieżą i ze wszystkimi - niemiłe obiekty bardziej zapadają w pamięć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:48
-
nick nieaktualnyHaha bardzo madra babcia
podobna do mojej
Ja kiedys nie ustapilam miejsca takim paniom noo w wieku mojej babci, po 14 godzinach w pracy nie chcialo mi sie, a babcie mialy sile biec do tramwaju to i postac pewnie maja... Ale weszla pani z dzieckiem, oboje innej narodowosci niz my z innym kolorem skory wiec im ustapilam, to uslyszalam ze dla brudasow to nagle szacunek mamy a dla starszych juz nie -
Ja nie korzystałam z przywilejów w ciąży, żeby właśnie nie być zbluzgana przez otoczenie. Na szczęście nie musiałam korzystać z komunikacji miejskiem, bo mieszkając na wsi i tak wsiadam w samochód.
Edit ty ciri to książke mogła byż napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:55
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...