Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mialam ten sam przypadek, tyle ze ja bylam tydzien w szpitalu. Młody nie chcial do mnie przyjść i potem się zachowywal jakby się mnie bał.
-
nick nieaktualnyHej z rana!
U mnie podobnie jak u Baronowej - jedna wielka nieprzespana noc.
U nas wiało niemiłosiernie - chyba był halny w nocy. To pierwsza przyczyna, a druga, bo wku* mnie rodzice. Mój tata ma bardzo dziwne poczucie humoru i bardzo lubi żartami dopiekać innym. Poobrażane ma już pół rodziny i tyleż samo znajomych. Przez trzy miesiące znosiłam, żart typu: "dziecko płacze bo mu krzywdę robicie", ale wczoraj to już przegiął, bo powiedział, że biję dziecko!
Oczywiście, potem jeden się wyparł, że nic nie powiedział, a drugi stwierdził, że nic takiego nie słyszał. Jeszcze obrócili wszystko przeciwko mnie i stwierdzili, że się wyprowadzą bo mi przeszkadzają. Masakra
Koniec marudzenia, miłego dnia Wiedźmy -
Baronowa_83 wrote:Masz nieudostępniony wykres
Ps: Dzisiaj chyba jest pierwsza oficjalna bezsenna noc mej ciąży
Ja dziś sie o 2 obudzilam jak gdyby nigdy nic. I dalej spac nie chciałam. Ale chwilke poczytalam książkę i zasnelam. Na szczęście. -
A u nas w nocy wiało, padało i była burza, a teraz świeci słońce.
Nie podoba mi się ta burza w styczniu, trochę się pospieszyła.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Amelcia wrote:Hej z rana!
U mnie podobnie jak u Baronowej - jedna wielka nieprzespana noc.
U nas wiało niemiłosiernie - chyba był halny w nocy. To pierwsza przyczyna, a druga, bo wku* mnie rodzice. Mój tata ma bardzo dziwne poczucie humoru i bardzo lubi żartami dopiekać innym. Poobrażane ma już pół rodziny i tyleż samo znajomych. Przez trzy miesiące znosiłam, żart typu: "dziecko płacze bo mu krzywdę robicie", ale wczoraj to już przegiął, bo powiedział, że biję dziecko!
Oczywiście, potem jeden się wyparł, że nic nie powiedział, a drugi stwierdził, że nic takiego nie słyszał. Jeszcze obrócili wszystko przeciwko mnie i stwierdzili, że się wyprowadzą bo mi przeszkadzają. Masakra
Koniec marudzenia, miłego dnia Wiedźmy
Nie ma co głupich docinków obracać w żart, tylko atakować. Wtedy taka osoba zaczyna sie bać żartów. Cos w stylu: Dlaczego nusiales to powiedziec, napeawde uważasz ze bije dziecko, jesli tak to twoim obowiązkiem jest to zgłosić. Jesli po każdym żarcie uslyszy taki poważny tekst to mu zbtzydnie. A jak tylko cie wkurzy to będzie dalej tak robić, bo sprawia mu radość irytowanie cie. -
nick nieaktualnyAla jakie piękne! Czaruj mój wykres żebym też takie wysikała!
Basik no to już duży chłopak jest
Amelcia bo kobiety to zawsze muszą wszystko strawić, ale ty wiedźma jesteś więc dasz na pewno radę.
MAM WYZWANIE NA WEEKEND DLA CIĘŻARNYCH WIEDŹM: WRZUCAJCIE ZDJĘCIA BRZUCHOW! Chce się napatrzeć
Edit oczywiście te bez fasola też mogą swoje pokazaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 13:17
Basik122, aleala, emaj, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOch nie to oznacza ze trzeba sie ubrac
Basik jej ja to z kazdym waszym wpisem nie moge uwierzyc ze dopiero co trzymalysmy kciuki za porody a te dzieci juz sa taaaakie duze
Amelcia wspolczuje ale ja bym jednak nie puscila takich tekstow mimo uszu i rada Baronowrej najbardziej rozsadna mi sie wydaje.
Zrobilam ciasto fasolowe i wczoraj podalam gosciom. Baaardzo smakowalo i tylko moja siostra odgadla z czego to
Pozniej wam wrzuce torta teczowegoBasik122 lubi tę wiadomość
-
Ciri mozesz pokazac zdjecia toples. Nie bedziemy sie przejmowac. Nic co ludzkie nie jest nam obce
I koniecznie ten tort pokaz. Chce zobaczyc.
Ja zrobilam tort fasolowy. Ale masy mi zbraklo. A nie mam przy domu zadnego sklepu ze smietana kremowka ;( wiec kombinowalam jak sie dalo zeby chociaz cienka warstwe pokryc na gorze i po bokach i udekorowalam owocami. Poznirj wstawie zdjecie.
My z wiedzma mamy huragany to Wy macie burze. A com gorsze nie jestescie ;p -
Robicie mi smaka na te Wasze torty..
podeśle Wam link do nowego bloga mojej kuzynki dietetyczki. Fajne przepisy daje
http://lekkababeczka.plciri22, Marta.83, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNooo moj tort to zbyt dietetyczny nie byl i smakiem nie powalal (moj G znalazl przepis i bylo JA CHCE TAKI!) ale nastepnym razem jak bede robic to juz zrobie po swojemu ze swoimi smakami, zeby byl fajniejszy.
A moj brzuchol dzis sie prezentuje tak 35t2d:
odrobinacheci, Basik122, Marta.83, Maczek, aleala, emaj, Baronowa_83, Impresja, WiedźmaMaKota, Katarzyna87, JoHanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie w tym teczowym chodzilo zeby byl jakis taki kolor ktory bedzie sie wyrozniac na tle tych kolorowych blatow (ale i tak zmienily kolor przez noc, bo jak ukladalam je dzien wczesniej byly troche intensywniejsze) Ale to przepis do opracowania jeszcze
na pewno juz mam zamowienie od siostrzenicy G na taki tort wiec bede mogla pokombinowac nastepnym razem
-
odrobinacheci wrote:
MAM WYZWANIE NA WEEKEND DLA CIĘŻARNYCH WIEDŹM: WRZUCAJCIE ZDJĘCIA BRZUCHOW! Chce się napatrzeć
Dobra... macie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d690f9e1280.jpg
W ogóle nieostre, bo telefonem, w kiepskim świetle i jeszcze przycinane.
Ale jest fasolowy brzuch, aktualnie 15 tydzieńJeszcze jakieś 1,5-2 tygodnie temu w ogóle nie było go widać, a teraz no cóż... trochę sobie nagle urósł
Marta.83, zwei_kresken, Basik122, ciri22, aleala, emaj, Baronowa_83, odrobinacheci, WiedźmaMaKota, Blondik, Katarzyna87, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Matko jak ja bym zjadła bitą śmietaną albo maskarpona..... Ale to tyle tłuszczu i tyle kalorii... A mój brzuch wygląda coraz lepiej i stwierdzam, że wolę mieć bardziej płaski brzuch niż doznać tego cudowniego uczucia lekko tłustego podniebienia po bitej śmietanie, mniam!
Ala, przeglądałam listę objawów, które można wpisać w wykres i bardzo podobają mi się takie: wzrost libido, ćwiczenia i samokontrola piersi oraz przypływ energii
Da się załatwić?