Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:Matko jak ja bym zjadła bitą śmietaną albo maskarpona..... Ale to tyle tłuszczu i tyle kalorii... A mój brzuch wygląda coraz lepiej i stwierdzam, że wolę mieć bardziej płaski brzuch niż doznać tego cudowniego uczucia lekko tłustego podniebienia po bitej śmietanie, mniam!
Ala, przeglądałam listę objawów, które można wpisać w wykres i bardzo podobają mi się takie: wzrost libido, ćwiczenia i samokontrola piersi oraz przypływ energii
Da się załatwić?
Mogę Ci pożyczyć kawałek wzrostu libido, bo robiłam już dzisiaj z niego użytek.
Ale do zwrotu za najdalej dwa dni
Samokontrola piersi też jak najbardziej wchodzi w grę. Weź sobieJa już byt często się przyglądam, co to za dziwne rzeczy się dzieją z moimi
Natomiast obawiam się, że ćwiczeń to raczej Ty byś mi mogła trochę pożyczyć
-
Maczek wrote:Mogę Ci pożyczyć kawałek wzrostu libido, bo robiłam już dzisiaj z niego użytek.
Ale do zwrotu za najdalej dwa dni
Samokontrola piersi też jak najbardziej wchodzi w grę. Weź sobieJa już byt często się przyglądam, co to za dziwne rzeczy się dzieją z moimi
Natomiast obawiam się, że ćwiczeń to raczej Ty byś mi mogła trochę pożyczyć
Tylko u nas pogoda ohydna od wczoraj, więc biegać nie poszłam, bo musiałabym wracać pod wiatrA na siłownię nie pójdę, bo mam tłuste włosy
Więc od 3 dni nie ćwiczyłam, dramacik.
Z libido ostatnio problem, ale chyba już całkiem nieźle tam w jamie się dzieje. Kupiłam sobie ten test pH w Rossmanie, bo był w promocji i wyszedł mi delikatniutko powyżej normy- odkąd go zrobiłam od razu się jakby naprawiłam
P.S. Dobrze, że nie poszłam biegać, bo znowu u nas drzewa połamało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 15:26
-
zwei_kresken wrote:
Ala, przeglądałam listę objawów, które można wpisać w wykres i bardzo podobają mi się takie: wzrost libido, ćwiczenia i samokontrola piersi oraz przypływ energii
Da się załatwić?
W najbliższych dniach spodziewaj się ćwiczeń, wrostu libido... problem mam z tą samokontrolą... moge mężokontrole piersi pochytać jak reflektujesz
emaj, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d335fc602451.jpg
A to moj jeszcze niecionrzowy brzucholciri22, Marta.83, Maczek, Baronowa_83, zwei_kresken, odrobinacheci, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, Blondik, Basik122, Katarzyna87, JoHanna lubią tę wiadomość
-
A to mój bebzok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/663d5c46fc86.jpgaleala, emaj, ciri22, Maczek, Marta.83, zwei_kresken, odrobinacheci, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, Blondik, Basik122, Katarzyna87, JoHanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmaj dzieki
Bo ja mimo nadwagi i plus 21kg na liczniku mega dobrze sie czuje. Cale dnie na nogach i taki zapierdziel przez 3 dni dal mi popalic nie powiem ale szczerze to ja nie czuje tego brzucha w normalnym uzytkowaniu cielska, wiadomo ze juz ciezko wstac z ziemi czy na kolanach myc podloge ale poza tym jest spoczko
nawet tesciowa wczoraj sie dziwila ze jestem taki paczek a ogarniam.
Ale mysle ze nie jedna Wiedzma lepiej tu ogarniala niz ja przez cala koncowke ciazy;)
w koncu oficjalnie jeszcze miesiac mi zostal wiec za dwa tygodnie moge juz tylko sie turlac ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 16:13
emaj lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Wiedźmy, który olejek z oregano polecacie?
Jak dla męża to ten mocniejszy -
yyy toś mnie zaskoczyła:P bo ja generalnie zawsze o tej porze roku choruje i już momentami czuje jak sie jaka franca trzy dniówka zbliża ale zważając na okolicznośći to raczej nie zjem końskiej dawki gripexu... nie mam pojęcia co moge brać
-
nick nieaktualnyPiękne brzuchole!!
Ja się zapuściłam przez grudzień i od 4 stycznia ćwiczę 4-5 razy w tygodniu, dywanówki ale grunt że się ruszam. Dziś z racji że 5 stopni na plusie, słońce świeci, wiatr słaby poszłam pobiegać i jak się ucieszyłam gdy wbilam się w gacie do biegania a tu one jakby mniej obcisłe, boki tak nie wyłazily. Mialam w tym tygodniu chwilę zwątpienia bo 1 kg mniej na wadze a tu taka niespodzianka, jednak najlepiej efekty sprawdza się na ciuchachTakże ja aktualnie się cieszę, że mi ubywa brzucha
ciri22, pepsunieczka, Maczek, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Teraz mi syn sprzedal wirusa
Herbatka pocięty imbir zalany wrzątkiem i pól cytryny
Kanapki trzy ząbki czosnku na deser grapefruit
Potem jeszcze czosnek
Herbatka z lipy
A do nosa wlewam sobie (jak plukanie zatok) mgielke zablocką
Na gardło dentosept
I narazie sie nie rozwija -
nick nieaktualny
-
Baronowa ale masz pileczke:)
Alu ty chudzielcu.
https://45.media.tumblr.com/e0f239575920dc7eed6d1b2d52033a1d/tumblr_o1086cCFm21rfa030o1_500.gif
Wiedzmy jak jeszcze kiedys wspomne ze chce sama robic japrach to zdzielcie mnie przez leb. Ponad 2 godziny sie meczylam z nim. I reraz nalalam kieliszeczek wina mango& peach i leze pod grubym kocykiem. Jakos sen mnie lamie. Ale jak spac jak na gazie pyrkocze?pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Maczek wrote:A co to w ogóle jest ten japrach? Nawet googli spytalam, ale też nie wiedzą.
Dodam ze golabek ma byc na 1 kesa max 2. Zawinelam ich 68. Bo sobie liczylam z nudow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 17:50
emaj, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny