X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też 167 cm :D!
    I też potrzebuję 10 zrzucić, Już nawet niepokalanka obwinialam za to że mi przez niego w ostatnim czasie 5 kg doszło.

Dobra zbieram dupe do gina trzymajcie kciuki żeby było dobrze :)

Katarzyna87, Cytrynka_, Morwa, zwei_kresken lubią tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Dobra zbieram dupe do gina trzymajcie kciuki żeby było dobrze :)

30waxjq.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:44

Cytrynka_, odrobinacheci, Morwa lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odrobina, Marta z Was tez rowne babki ;D

Katarzyna tapiruj lekko wlosy to dorownasz ;)

Odrobinko trzymam kciu za piekne pekniete jaja

odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez trzymam kciuki ;D

I prosze za mnie tez trzymac :D bo ja wizytuje i chyba bede wiedziec co i jak ze mna dalej :)

odrobinacheci lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jestem nieco wyższa- 170 cm i tez mam troszkę do zrzucenia, jak odrzucilam w cholere wszystkie diety przybrało mi się...
    mam migrenę od 20 godzin,, nie spałam, bo jak leżę boli bardziej. już mam dość... najgorszy kryzys minął i nawet juz nie jestem spiąca. dziś jestem cały dzień sama z małą i trochę się obawiam jak dam radę ;/

Ciri, trzymam kciuki:)

Ala, jak się czujesz?

ciri22 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly czas trzymam kciuki za wszystkie ;)

odrobinacheci, ciri22 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Wiedzma to ty równa ze mna. Ja tez bym do 70 chciala dobic. Ale ostatnio waga poszla w górę (ludze sie ze to przed okresem i zaraz spadnie). A 65 to byłoby marzenie. Dzis w asdzie dorwalam za 10 wage z tym licznikiem ile wody itp. Bez tego licznika tez kosztowala 10 ale wygladala gorzej. Wiec stwierdziłam ze co mi tam.

Edit. Bede szukac. Jutro i tak mialam na zakupy isc. Bo wtorek wolny to trza cos ugotowac dobrego. Poszukam tego.

A na te awokado chyba sie skusze. Jem ostatnio ten chleb z ziaren i jem. Z jakimis serkami jakas alternatywa by sie prZydała. Awokado tez będę szukac.
    Masz obeznanie w tym nasiennictwie tutaj. Te ready to eat beda faktycznie gotowe do jedzeniam
    Kurcze już mam wagę ale bez licznika ile wody <skutecznek> hahaha.
    Kupilam wczoraj 2 awokado w lidlu za ok 1.5 funta właśnie ready to jest i było dobre. To z Tesco za funta też dobre.

Znowu pada, znowu wieje :/

A co do wzrostu to ją zawsze chcialam być niższa i nie wiem skąd mi się to wzięło, chyba dlatego, że bardzo mi się podobaja drobne niskie dziewczyny. Takie 160 cm maks. Ale wtedy to chyba wszędzie bym z taboretem chodziła ;) bo teraz mam problem coś z górnej półki w kuchni sięgnąć :)

Edek: Odrobina, Ciri trzymam kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:54

odrobinacheci, ciri22 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma za niskim wzrostem idzie dziecięcy rozmiar buta. Znam kilka kobiet co mają 160 w kapeluszu, i stópka ma rozmiar 35. Kupić buty w takim rozmiarze to podobno koszmar. Ja mam troszkę ponad 160

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma 170 cm i stopę w rozmiarze 35.5 to jest masakra.

Ale sama przyznaj, że małe jest piękne ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 11:21

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie dla siebie na hormony i dlq męża na posiew refundowane z NFZ.

Pęcherzyka dominującego brak, ale mam się nie przejmować bo może akurat bezowulacyjny ( marzy mi sie taki jak u Baronowej) Może to również wynikać z innych powodów, miałam trochę stresów związanych z śmiercią dziadka, podróż 300 km na pogrzeb, a u mnie zmiana miejsca pobytu w większych odległościach zawsze miała wpływ na cykl.
    Z moją pochwa wszystko dobrze, ładna, czysta, szyjka też. Jajniki nie wyglądają na policystyczne.
    Luteina pod język przepisania. Następna wizyta za miesiąc znowu w okolicach owulacji żeby sprawdzić, czy do niej dochodzi.

Także ten nie przejmuje się nic i luz w D, bo nakręciłam się na ćwiczenia i nawet dobrze jak schudne przed tą moją ciąża :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 156cm i stope 37/38, raz mialam 36 w szpilkach z dlugim czubem :P

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:

Ale sama przyznaj, że małe jest piękne ;)
    Piękne jest, to fakt :-) ja kocham moje malutkie stópki w rozmiarze 37-39 :-) jak patrze na buty rozmiar 40 i wzyż to straszne kajaki. Ale ja mam taki fetysz - lubie małe stopy :-)

Co do wzrostu... robimy sobie poddasze mieszkalne i na każdym kroku się muszę wadzić. Jak montowali okna dachowe, to chcieli dać tak wysoko, że nawet z taboretu bym nie widziała nic. Teraz mam na takiej wysokości, że jak podskoczę to coś tam widzę, no ale przetrawię, bo tak dają więcej światła. Teraz kładziemy płytki w łazience. Zażyczyłam sobie lustro weneckie. Ile ja się musiałam nakłucić ze stelażem, żeby je zamaontować tak, żebym jednak chociaż cycki widziała. To usłyszałam, że zmusi mnie to do chodzenia w szpilkach po domu, bo on to lubi...

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ridżu nadchodzi...

Ja mam 168 cm :)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie dla siebie na hormony i dlq męża na posiew refundowane z NFZ.

Pęcherzyka dominującego brak, ale mam się nie przejmować bo może akurat bezowulacyjny ( marzy mi sie taki jak u Baronowej) Może to również wynikać z innych powodów, miałam trochę stresów związanych z śmiercią dziadka, podróż 300 km na pogrzeb, a u mnie zmiana miejsca pobytu w większych odległościach zawsze miała wpływ na cykl.
    Z moją pochwa wszystko dobrze, ładna, czysta, szyjka też. Jajniki nie wyglądają na policystyczne.
    Luteina pod język przepisania. Następna wizyta za miesiąc znowu w okolicach owulacji żeby sprawdzić, czy do niej dochodzi.

Także ten nie przejmuje się nic i luz w D, bo nakręciłam się na ćwiczenia i nawet dobrze jak schudne przed tą moją ciąża :)

Odrobina pewnie bezowulacyjny, w końcu dwa takie w ciągu roku są normą :) Super ze pozostałe części wadżajny w dobrym stanie, w oczekiwaniu na dziedzica roku :)
    Raz byłam po Ridzu na sprawdzeniu jak wygląda podwozie (7 czy 8 dpo), na co lekarz, że jest płyn w zatoce i już po Aleksis. Jak widać czasami takie kwiatki każdemu się mogą przytrafić.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 164 i plan ważyć w grudniu 53. Mam nadzieje ze po porodzie to będzie jakies 10 do zrzucenia, nie więcej ;)

Wozek dziecku juz kupilam to bede śmigać na spacery ;) a jak będzie spal to bede ćwiczyć :D

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa tyle to w liceum ważyłam :p

Mój małż ma 195, więc mogłabym być wyższa :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W liceum wazylam 48;) takze podnoszę poprzeczkę. Ja mam dość chlopieca figurę i przy wyższej wadze to juz w ogóle nie mam talii:/.
    Takze trening z shaunem t i bedzie i pupa i talia ;)

Chociaż obawiam sie ze jak niedługo pójdę na l4 to mi się odkurzacz włączy:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:39

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na początek polecam zumbę z eddim :)

https://www.youtube.com/watch?v=JGDGnY3BaNA

pepsunieczka lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marz pozdrawiam ze splywu kajakowego ;)
    Ja mam 40/41 stope i buty znalezc ciezko. Bo mam jednoczesnie waska i niska stope.i jak buty jakies pantofelki czy sandalki to wszystko luzne i spada.

Ja w liceum to ponizej 60 nie schodzilam. Zawsze bylam w rozmiarze 38-40. Dopiero studia mnie troche sciagnely i kupowalam spodnie 36. Ale waga nadal powyzej 60 byla. Moze mam kosci ciezkie?

marzusiax lubi tę wiadomość

• letty Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie Was czytam od dawna :P i się odezwę w końcu :)

Baronowa ja polecam hula hop po ciąży na talię :) 5 min w jedną i 5 min w drugą stronę a efekty super :D mi się talia rozjechała po ciąży strasznie :/ miałam 62 a chwile przed drugą ciążą jak się mierzyłam to 67. Po drugiej ruszam z ciężkim hula hopem :P

Cytrynka możesz mieć kości ciężkie :) ja w liceum 48 kg rozmiar 32/34 a teraz 60 kg i noszę 36 a kurdupel ze mnie straszny :D 160 cm

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
‹‹ 1580 1581 1582 1583 1584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ