X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też 167 cm :D!
    I też potrzebuję 10 zrzucić, Już nawet niepokalanka obwinialam za to że mi przez niego w ostatnim czasie 5 kg doszło.

Dobra zbieram dupe do gina trzymajcie kciuki żeby było dobrze :)

Katarzyna87, Cytrynka_, Morwa, zwei_kresken lubią tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Dobra zbieram dupe do gina trzymajcie kciuki żeby było dobrze :)

30waxjq.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:44

Cytrynka_, odrobinacheci, Morwa lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odrobina, Marta z Was tez rowne babki ;D

Katarzyna tapiruj lekko wlosy to dorownasz ;)

Odrobinko trzymam kciu za piekne pekniete jaja

odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez trzymam kciuki ;D

I prosze za mnie tez trzymac :D bo ja wizytuje i chyba bede wiedziec co i jak ze mna dalej :)

odrobinacheci lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jestem nieco wyższa- 170 cm i tez mam troszkę do zrzucenia, jak odrzucilam w cholere wszystkie diety przybrało mi się...
    mam migrenę od 20 godzin,, nie spałam, bo jak leżę boli bardziej. już mam dość... najgorszy kryzys minął i nawet juz nie jestem spiąca. dziś jestem cały dzień sama z małą i trochę się obawiam jak dam radę ;/

Ciri, trzymam kciuki:)

Ala, jak się czujesz?

ciri22 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly czas trzymam kciuki za wszystkie ;)

odrobinacheci, ciri22 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Wiedzma to ty równa ze mna. Ja tez bym do 70 chciala dobic. Ale ostatnio waga poszla w górę (ludze sie ze to przed okresem i zaraz spadnie). A 65 to byłoby marzenie. Dzis w asdzie dorwalam za 10 wage z tym licznikiem ile wody itp. Bez tego licznika tez kosztowala 10 ale wygladala gorzej. Wiec stwierdziłam ze co mi tam.

Edit. Bede szukac. Jutro i tak mialam na zakupy isc. Bo wtorek wolny to trza cos ugotowac dobrego. Poszukam tego.

A na te awokado chyba sie skusze. Jem ostatnio ten chleb z ziaren i jem. Z jakimis serkami jakas alternatywa by sie prZydała. Awokado tez będę szukac.
    Masz obeznanie w tym nasiennictwie tutaj. Te ready to eat beda faktycznie gotowe do jedzeniam
    Kurcze już mam wagę ale bez licznika ile wody <skutecznek> hahaha.
    Kupilam wczoraj 2 awokado w lidlu za ok 1.5 funta właśnie ready to jest i było dobre. To z Tesco za funta też dobre.

Znowu pada, znowu wieje :/

A co do wzrostu to ją zawsze chcialam być niższa i nie wiem skąd mi się to wzięło, chyba dlatego, że bardzo mi się podobaja drobne niskie dziewczyny. Takie 160 cm maks. Ale wtedy to chyba wszędzie bym z taboretem chodziła ;) bo teraz mam problem coś z górnej półki w kuchni sięgnąć :)

Edek: Odrobina, Ciri trzymam kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:54

odrobinacheci, ciri22 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma za niskim wzrostem idzie dziecięcy rozmiar buta. Znam kilka kobiet co mają 160 w kapeluszu, i stópka ma rozmiar 35. Kupić buty w takim rozmiarze to podobno koszmar. Ja mam troszkę ponad 160

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma 170 cm i stopę w rozmiarze 35.5 to jest masakra.

Ale sama przyznaj, że małe jest piękne ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 11:21

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie dla siebie na hormony i dlq męża na posiew refundowane z NFZ.

Pęcherzyka dominującego brak, ale mam się nie przejmować bo może akurat bezowulacyjny ( marzy mi sie taki jak u Baronowej) Może to również wynikać z innych powodów, miałam trochę stresów związanych z śmiercią dziadka, podróż 300 km na pogrzeb, a u mnie zmiana miejsca pobytu w większych odległościach zawsze miała wpływ na cykl.
    Z moją pochwa wszystko dobrze, ładna, czysta, szyjka też. Jajniki nie wyglądają na policystyczne.
    Luteina pod język przepisania. Następna wizyta za miesiąc znowu w okolicach owulacji żeby sprawdzić, czy do niej dochodzi.

Także ten nie przejmuje się nic i luz w D, bo nakręciłam się na ćwiczenia i nawet dobrze jak schudne przed tą moją ciąża :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 156cm i stope 37/38, raz mialam 36 w szpilkach z dlugim czubem :P

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:

Ale sama przyznaj, że małe jest piękne ;)
    Piękne jest, to fakt :-) ja kocham moje malutkie stópki w rozmiarze 37-39 :-) jak patrze na buty rozmiar 40 i wzyż to straszne kajaki. Ale ja mam taki fetysz - lubie małe stopy :-)

Co do wzrostu... robimy sobie poddasze mieszkalne i na każdym kroku się muszę wadzić. Jak montowali okna dachowe, to chcieli dać tak wysoko, że nawet z taboretu bym nie widziała nic. Teraz mam na takiej wysokości, że jak podskoczę to coś tam widzę, no ale przetrawię, bo tak dają więcej światła. Teraz kładziemy płytki w łazience. Zażyczyłam sobie lustro weneckie. Ile ja się musiałam nakłucić ze stelażem, żeby je zamaontować tak, żebym jednak chociaż cycki widziała. To usłyszałam, że zmusi mnie to do chodzenia w szpilkach po domu, bo on to lubi...

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ridżu nadchodzi...

Ja mam 168 cm :)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie dla siebie na hormony i dlq męża na posiew refundowane z NFZ.

Pęcherzyka dominującego brak, ale mam się nie przejmować bo może akurat bezowulacyjny ( marzy mi sie taki jak u Baronowej) Może to również wynikać z innych powodów, miałam trochę stresów związanych z śmiercią dziadka, podróż 300 km na pogrzeb, a u mnie zmiana miejsca pobytu w większych odległościach zawsze miała wpływ na cykl.
    Z moją pochwa wszystko dobrze, ładna, czysta, szyjka też. Jajniki nie wyglądają na policystyczne.
    Luteina pod język przepisania. Następna wizyta za miesiąc znowu w okolicach owulacji żeby sprawdzić, czy do niej dochodzi.

Także ten nie przejmuje się nic i luz w D, bo nakręciłam się na ćwiczenia i nawet dobrze jak schudne przed tą moją ciąża :)

Odrobina pewnie bezowulacyjny, w końcu dwa takie w ciągu roku są normą :) Super ze pozostałe części wadżajny w dobrym stanie, w oczekiwaniu na dziedzica roku :)
    Raz byłam po Ridzu na sprawdzeniu jak wygląda podwozie (7 czy 8 dpo), na co lekarz, że jest płyn w zatoce i już po Aleksis. Jak widać czasami takie kwiatki każdemu się mogą przytrafić.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 164 i plan ważyć w grudniu 53. Mam nadzieje ze po porodzie to będzie jakies 10 do zrzucenia, nie więcej ;)

Wozek dziecku juz kupilam to bede śmigać na spacery ;) a jak będzie spal to bede ćwiczyć :D

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa tyle to w liceum ważyłam :p

Mój małż ma 195, więc mogłabym być wyższa :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W liceum wazylam 48;) takze podnoszę poprzeczkę. Ja mam dość chlopieca figurę i przy wyższej wadze to juz w ogóle nie mam talii:/.
    Takze trening z shaunem t i bedzie i pupa i talia ;)

Chociaż obawiam sie ze jak niedługo pójdę na l4 to mi się odkurzacz włączy:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:39

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na początek polecam zumbę z eddim :)

https://www.youtube.com/watch?v=JGDGnY3BaNA

pepsunieczka lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marz pozdrawiam ze splywu kajakowego ;)
    Ja mam 40/41 stope i buty znalezc ciezko. Bo mam jednoczesnie waska i niska stope.i jak buty jakies pantofelki czy sandalki to wszystko luzne i spada.

Ja w liceum to ponizej 60 nie schodzilam. Zawsze bylam w rozmiarze 38-40. Dopiero studia mnie troche sciagnely i kupowalam spodnie 36. Ale waga nadal powyzej 60 byla. Moze mam kosci ciezkie?

marzusiax lubi tę wiadomość

• letty Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie Was czytam od dawna :P i się odezwę w końcu :)

Baronowa ja polecam hula hop po ciąży na talię :) 5 min w jedną i 5 min w drugą stronę a efekty super :D mi się talia rozjechała po ciąży strasznie :/ miałam 62 a chwile przed drugą ciążą jak się mierzyłam to 67. Po drugiej ruszam z ciężkim hula hopem :P

Cytrynka możesz mieć kości ciężkie :) ja w liceum 48 kg rozmiar 32/34 a teraz 60 kg i noszę 36 a kurdupel ze mnie straszny :D 160 cm

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
‹‹ 1580 1581 1582 1583 1584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ