Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaka żaba rozesmiana
cudna jest.
Z przegrzaniem to jak Lauda mowi. Kiedy w szkole mowiono zeby sprawdzac tylko kark. A raczki jak zimne to albo schowac pod kocyk jak dziecko spi albo rekawiczki sprobowac nalozyc.
Nawet dorosli ludzie maja zimne stopy i dlonie pomimo iz ogolnie jest im cieplo (ja latem potrafie skarpety nakladac do spania bo w stopy mi zimno
-
Blondik. Mam tylko wozek. Mieliśmy robic remont generalny ale nie damy rady teraz. Wiec mam zgryz gdzie upchac dziecko, o rzeczach nawet nie mysle. Moj maz ma czas. I właśnie dlatego teraz przechodzę mega frustracje. Bo moj maz to taki niebieski ptak ( w wielu sprawach) a samej jakos mi się nie chce tego ogarniac. Pewnie za jakiś czas zrobię mega haje. On sie zepnie i w kilka dni to ogarniemy. Cóż, zawsze tak funkcjonowalismy. Wiec teraz sobie leze i piję kawę
lauda., Maczek lubią tę wiadomość
-
Mój też teak ma
Do ostatniej chwili zwlekał ze wszystkim.
No,ale go pochwalę trochę - "wziął się za siebie". Był u dietetyka, ma zrzucić 12kg dzisiaj pani ma wysłać rozpiskę jego posiłków. Zapisał się na siłownie (ma trenera) i na basen. Ciekawe ile wytrwa
Tez by mi się przydało zrzucić boczki ;/ Ale narazie wstrzymam się z dietą, a na ćwiczenia nie mam jakoś motywacji.
Wiecie co, Ci "znajomi" odwołali jutrzejsza wizytęChyba pojadę na zakupy. Marzy mi się taka długa sukienka z długimi rękawami w stylu boho
Lauda, mamy taką sama pościelw kropki i beżowy kocyk (pepco)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:38
-
Blondik wrote:może już nie chcieć takich pozycji buźką do Ciebie, może spróbuj tych "plecaczkowych" wiązań
mam nosidelko ale nie takie dbre bo bardziej wisiadlo i ona kocha tak być przytulia do mnie.
moja pępowina
Robimy drugiego Dziedzica
-
Cytrynka_ wrote:Kolezance w pracy spoznia sie okres.
Robila test. Ale test nie chcial jej nic powiedziec. Nie pokazała sie zadna kreska. Jak widac nawet testy moga byc zlosliwe.
Może miała płytkowy i za mało zakropiła. Zdarzyło mi się kilka razy, że w instrukcji były np. 3 krople, a to było za mało i chromatografia ruszała dopiero po np. 5.
-
WiedźmaMaKota wrote:Lauda Zabicia jest piekna
A ją dziś wykopie moja chustę i będę uczyć się motac one dziecię bo uwielbiany się tulic ale przez to trochę mam mieszkanie zapuszczoneWydawało mi sie to łatwiejsze a jednak to sztuka.
-
Maczek wrote:Może miała płytkowy i za mało zakropiła. Zdarzyło mi się kilka razy, że w instrukcji były np. 3 krople, a to było za mało i chromatografia ruszała dopiero po np. 5.
Seoja droga tu ciezko kupic plytkowy. Wiekszosc to patole do obsikania slbo paski. -
Lauda ...bosska dzidzka...uwielbiam ..tak super nastraja uśmiechnęty buziol szkraba...rozmarzyłam się...
Co do zębów..mam ooo wiele plomb szostki juz se poszły ale jak mi je rwali ..to jedna ze zgorzelem ropnym...żadne znieczulenie nie pomagało i bolało jak uj...a druga to ...nie bolała ale poszlam do AM w Gdańsku do studentów...nigdy wiecej ...co ja nie mialam w ustach...komplet narzedzi z garażu chyba ...heh i nic...głowe by mi urwali nie wyrwali zuba...jak pokrzyczałam na nich ...postarali sie ...za to zajady obita cała śiniak i koszmarny bół po....nie polecam .....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyKacha no druga głowa wyrosła
Byłam tak spuchnieta że wyglądała jak chomik z napchanymi policzkami
Ja też mam jeszcze jedną dolna do rwania, a górnych nie mam bo na zdjęciu nawet zalążków nie było widać i tyle dobrze.
Edit
Aaaaaaaaaaa Lauda jaka piękna żabka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 14:46
-
Morwa wrote:Lauda cudna ta wasza żaba
Ridż jest paskudny , któraś zabrała oryginał, więc mi trafiła się hamerykańska podróbkanawet kaszleć nie mogę bo tak brzuch nawala
także proszę wybaczyć jak dzisiaj mało się będę udzielać .
-
Małgo jest urocza
gratuluję pociechy Boziu.
Gorączka spadła, dziś idę w tanylauda. lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba