Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta też kiedyś robiłam jednego dnia testy owu dwóch różnych firm i kilka razy zdarzyło mi się, że pokazywały co innego
Myślę, że faktycznie owu może być u Ciebie za kilka dni. Dla mnie najbardziej wiarygodne było bagno
Będę Cię zagrzewać do walki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 11:06
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Marzu, mogę Ci oddać mogę bagno. Trochę gęste, ale ładnie się ciągnie od kilku dni. Rozrzedzisz syropkiem i będzie cacy.
Yousee, trzymam kciuki, żeby się tym ktoś dobrze i szybko zajął, i żeby to była jakaś pierdoła.
Ciri, kibicuje na poród vel. Bozia. A o uszy mi się obiło, że kwasów na skórę się nie stosuje w ciąży, więc może się wstrzymaj z tydzień
Marta, ja bym optymistycznie wzięła pod uwagę ten lepszy pasek, a pytongowanie i tak się zawsze opłaca
Mam proga 56 ng/ml! Wysrubowane normy napro dla mojego tygodnia to 48, więc pierwszy raz przebiłamz takim progiem to ja mogę być w cionszy
A, no i nie mam żadnego nagle rozwiniętego i ukrytego hashi. AntyTPO 10,5, norma do 34, a dla II trymestru bodajże do 51, więc jest pięknie
Teraz proszę o kciuki, żeby Fasol był urosniety i zdrowy na USG, a najlepiej żeby jeszcze płeć objawił
Ala! Czatuję, kibicuje i czekam na relacje z Twojego USG
ciri22, Morwa, JoHanna, emaj, Katarzyna87, pepsunieczka, kattalinna, odrobinacheci, lauda., Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra nie lubie was ;p mialyscie mi napisac ze wam brzuch opadl tydzien max dwa przed porodem ;pa nie miesiac czy dwa
Wiedzmy sa jakies inne ;p
Marta a robisz jeszcze test dzisiaj?
Edit; Zuuu a dzis masz to usg? I gratuluje wynikow badan;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 11:18
-
Ja nie pamięta zeby mi opadl. Ale mój nie chcial wylesc
A pierogi niepoprawnie politycznie lubię tylko ruskie
A na bagno mogę się ścigać, ale z nosa. Pięknie przezroczyste i ciągnące. Nie cierpię wirusowWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 11:20
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaa i zapomniałam napisać - ciri ty te kwasy sobie odpuść. Nawet w trakcie karmienia cycem. Jak chcesz to zrób sobie peeling cukrowy. Troche sie przy okazji nagimnastykujesz
W sumie to możesz już sie wziąść za mycie okien, bieganie po schodach, za sexowanie. Polecają jeszcze cherbatki z liśi malin, masowanie brodawek i ćwiczenia na piłce. Jednej dziewczynie to gin nawet masowała szyjkę, ale to ponoć boli.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyNoo ja stopy nie podniose zeby sie nia zajac dlatego chcialam te skarpetki ;p wiem ze kwasow sie nie powinno bo sama jestem po kosmetyce ale wiecie jak to jest...
Ja pije liscie malin i jem wiesiołka. W domu buszuje caly czas, tylko pytongowanie mi nie idzie ;(
A siary mam tyle ze dzis rano to myslalam ze zwariuje z bolu cyckow. Odciagnelam reka caly kieliszek 50ml z jednego cycka.. ;/
Pilke tez mam i tez skacze i cwicze na niej. Szyjki nie ruszam i nie masuje krocza bo krocze i tak chce miec nacieta.
Teraz grzecznie pozostalo mi czekanie -
nick nieaktualny
-
Ala czekam na wieści z wizyty
truptam nogami i co chwila odświeżam stronkę , czekając na Twoją relacje
Zuuu świetny próg ! Gratkitrzymam kciuki za Twoje dzisiejsze usg
niech fasol nie będzie wstydliwy, bo ciocia Morwa chciałaby się już bardzo dowiedzieć co tam skrywasz
obstawiam u Ciebie synka, mój mąż też
a ty masz jakieś przeczucia co do płci ?
ciri22, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszyscy mi obstawiają synka. Ja nie mam przeczuc
Ale strasznie jestem ciekawa, kto tam mieszka.
Nagroda? Hmmm... Kapcie z pytongiem? Pytongociastka?
Też co chwilę zagladammam nadzieję, że Ala punktualnie wejdzie i szybko się odezwie
Morwa, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuu skoro obstawiają chłopca znaczy że ładnie w ciąży wyglądasz
Ala łerarju?!
Ciri mnie brzuch w ogóle nie opadł :p
Masaż szyjki robi się jak poród nie postępuje. Mnie robili koło 6 razy. I to jest taki kurewski ból, że nie da się go opisać. Cały poród to przy tym Pikuś. Serio. Gdyby nie te masaże szyjki to rodzenie jest cacy.
Byłyśmy na spacerze - 2 godziny -
nick nieaktualnyTo mi tez mama mowila ze to jest mega bolesne...
Kata super z tym spaceremu mnie taka dziwna pogoda. Raz slonce daje po oczach a z tylu super czarne chmury i tak na zmiane.
ja dzis juz ze 3 razy witalam kibelek i mam mdlosci. Ktos chce punkty do detektora? Chetnie oddam ;p
Ala mam nadzieje ze zaraz sie odezwiesz bo zamiast brac sie do roboty to odswiezam forum ;p
-
nick nieaktualny
-
Emaj, generalnie tak każą jeść jak jest gorzej ale biały chleb i biały ryż do mnie średnio przemawia. Lepiej chyba jaglaną kasze. Jak jest gorzej to generalnie mało jem i bardzo lekkostrawnie
emaj, Impresja lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba