Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kacha, ja niestety nie widzę Aleksis
za to znów w 8 dc plamienia
nie wiem o co kaman
ujowe to wszystko mówię Wam. Macie szczęście że bawicie swoje maluchy jakkolwiek czasem jest cieżko.
Ciri no różnica ewidentna. Ale ciaża już donoszona więc luzik. Porodu a'la Bozia Ci życzę :*"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyMorwa usmialam sie:D
Yousee zgadzam sie z Morwa ze moze jakies badania hormonalne? nie wiem juz co mialas robione ale te plamienia niepokojace
Nie dziekuje za zyczenia takiego porodu aby nie zapeszyc
Peps widzialam to ale wydaje mi sie ze na codzien ona tego tak nie robi
Edit: A matki Wiedzmy moze by sie wypowiedzialy jak u was bylo z tym brzuchem? kiedy zauwazylyscie ze wam opadl? czy przed samym porodem czy jednak duzo wczesniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 22:38
-
nick nieaktualnyTak, ja to moge spokojnie oddychac i w ogole mloda lezy tak ze wszystko skupia sie na wysokosci pepka, powyzej jest pusto, brzuch jest miekki i nie czuc jej.
Noo Wiedzma to u Ciebie meeega wczesnie opadl brzuszeknoo ja to tak dlugo to nie bede chodzic w ciazy bo to by byl juz 43tc jakbym tak miala dlugo chodzic z tym brzuchem
-
nick nieaktualny
-
Strasznie ciążowo się tu zrobiło.
Ciężarne i dzieciate wiedźmy rozmawiamy tu o wszystkim, jednak może trzymajmy się wątku sraczek-staraczek, bo mnie by było przykro czytać non stop o dzieciach, kiedy bym się akurat starała. Nie chodzi mi by z tego rezygnować - broń Boże.
Ciri oczywiście kibicuję i trzymam kciukiczekamy na kolejną Wiedźmę
Odrobina mam nadzieję, że jednak magiczna głowa pytonga swym jadem przywołała Lady!
Yousee a byłaś kiedyś u napro? Może to jest pomysł? Chętnie bym wzięła Twoje plamienia. Do mnie Ridzu cały czas nie dotarł.Maczek, odrobinacheci, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Yousee a nie myślałaś aby zbadać hormony ?
normalnie jaki Ridżu wrócił
EDIT: Kacha bierz go szybko ode mnie
byłam u napro, ale mi nie podszedł, olewający strasznie, a miał być taki superWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 07:23
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:jakie Morwo?
normalnie jaki Ridżu wrócił
EDIT: Kacha bierz go szybko ode mnie
byłam u napro, ale mi nie podszedł, olewający strasznie, a miał być taki super -
miałam gorączkę niestety chora byłam
nic mnie nie boli, a plamienie jakby Ridżu taki w pierwszym dniu no i mam cały czas, nie tylko po pytongowaniu.
Jutro wybieram się do doktorka, jak się dostanę to może mi coś powie."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Yousee wrote:miałam gorączkę niestety chora byłam
nic mnie nie boli, a plamienie jakby Ridżu taki w pierwszym dniu no i mam cały czas, nie tylko po pytongowaniu.
Jutro wybieram się do doktorka, jak się dostanę to może mi coś powie. -
Morwa wrote:Yousee każde plamienie pozamiesiączkowe, nawet te owulacyjne nie jest fizjologiczne. Nie wiadomo co by nam gadali jest to patologia , która trzeba zbadać i jak jest możliwość "naprawić" jej przyczynę. Także naprawdę dobrze zrobisz jak pójdziesz do doktorka zrobić przegląd. Ja bym też powiedziała mu o tych jak to piszesz chorobach na początku cyklu, bo to również może mieć związek(chociaż nie musi). Czasami można mieć stany zapalne ,które są przewlekłe i które już nie dają nam objawów bólowych. Dlatego wizyta u doktorka nie zaszkodzi a pomóc może. Życzę aby przyczyna plamień była błaha i szybka do wyeliminowania :*
Wiem, że to nienormalne. Dlatego się boję."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba