X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha, ja niestety nie widzę Aleksis :( za to znów w 8 dc plamienia :( nie wiem o co kaman :( ujowe to wszystko mówię Wam. Macie szczęście że bawicie swoje maluchy jakkolwiek czasem jest cieżko.

Ciri no różnica ewidentna. Ale ciaża już donoszona więc luzik. Porodu a'la Bozia Ci życzę :*

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee a nie myślałaś aby zbadać hormony ?

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/Kanadyjka-przewija-4-dzieci-VIDEO-00018410

...mozna...mozna..hehe...choc nie łatwo...

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyne chyba warto zbadać przy plamieniach

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa usmialam sie:D

Yousee zgadzam sie z Morwa ze moze jakies badania hormonalne? nie wiem juz co mialas robione ale te plamienia niepokojace :(
    Nie dziekuje za zyczenia takiego porodu aby nie zapeszyc :P

Peps widzialam to ale wydaje mi sie ze na codzien ona tego tak nie robi :D

Edit: A matki Wiedzmy moze by sie wypowiedzialy jak u was bylo z tym brzuchem? kiedy zauwazylyscie ze wam opadl? czy przed samym porodem czy jednak duzo wczesniej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 22:38

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri..nie pamietam dokładnie bo to prawie 11 lat temu...cholera skleroza...starość...

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a ty myslalas o blizniakach ;) to co 18 miechow z brzucholem?

Ciri oj leci w dol leci.

Glupia Cytrynka zachciala gotowac na noc. Robie papryki nadziewane wołowina i kasza gryczana. Bo jutro czasu brak. Wiec zrobie dzis i jutro z glowy

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mi brzuch opadł w połowie września a rodzilam 27 października. A czujesz "ulgę" odkąd Ci opadł? Bo ją to mogłam prawie normalnie oddychać ;)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja to moge spokojnie oddychac i w ogole mloda lezy tak ze wszystko skupia sie na wysokosci pepka, powyzej jest pusto, brzuch jest miekki i nie czuc jej.

Noo Wiedzma to u Ciebie meeega wczesnie opadl brzuszek :D noo ja to tak dlugo to nie bede chodzic w ciazy bo to by byl juz 43tc jakbym tak miala dlugo chodzic z tym brzuchem :D

• Blondik Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi prawie dwa miesiące przed opadł

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to ja juz nie wiem :P Mnie niby tez opadl wczesniej ale o pewien stopien a teraz polecial w dol... A mloda cala ciaze byla na kazdym usg glowa w dol, wiec teraz musialo sie cos zmienic...

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie ciążowo się tu zrobiło.

Ciężarne i dzieciate wiedźmy rozmawiamy tu o wszystkim, jednak może trzymajmy się wątku sraczek-staraczek, bo mnie by było przykro czytać non stop o dzieciach, kiedy bym się akurat starała. Nie chodzi mi by z tego rezygnować - broń Boże.

Ciri oczywiście kibicuję i trzymam kciuki :) czekamy na kolejną Wiedźmę :)

Odrobina mam nadzieję, że jednak magiczna głowa pytonga swym jadem przywołała Lady!

Yousee a byłaś kiedyś u napro? Może to jest pomysł? Chętnie bym wzięła Twoje plamienia. Do mnie Ridzu cały czas nie dotarł.

Maczek, odrobinacheci, lauda. lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry juz pasuje, po prostu tam na fioletowej nie ma kogo pytac. A tak wypadlo ze teraz jestem jedyna na wylocie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 03:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jest prawie 4 a ja jeszcze nie usnelam...

• Yousee Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Yousee a nie myślałaś aby zbadać hormony ?
    jakie Morwo?
    normalnie jaki Ridżu wrócił :(

EDIT: Kacha bierz go szybko ode mnie ;)
    byłam u napro, ale mi nie podszedł, olewający strasznie, a miał być taki super

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 07:23

Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój wykres zwariowal, poza tym meta daje popalić, myślałam, ze z Jakupem się wczoraj nie rozstanę, zapowiada mi się impra z Alexis i Jakupem, nie wiem z kim tańczyc :D

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    jakie Morwo?
    normalnie jaki Ridżu wrócił :(

EDIT: Kacha bierz go szybko ode mnie ;)
    byłam u napro, ale mi nie podszedł, olewający strasznie, a miał być taki super
    Wydaje mi się ze estrogen może być za to odpowiedzialny. Ale teraz tak sobie myślę ,bo zastanawia mnie jedna rzecz. W tym cyklu tez miałaś te skoki temperatury, bo na wykresie obecnie tego nie widac? Nie boli Cię podbrzusze , przydatki ? Plamienie jest po pytongowaniu, czy mimo jego braku tez występuje? Jak to plamienie wygląda, nie jest takie bardziej wodniste? Może to być równie dobrze sprawka wodniaka , bo ty go masz ,dobrze pamiętam? Może się opróżnia. Może to być nadżerka, albo stan zapalny endometrium/przydatków , mieśniaki, bądź zaburzenia hormonalne. Przyczyn plamień jest wiele, najlepiej powiązać do tego więcej objawów i wybrać się z tym do lekarza. My tu możemy tylko gdybać.

• Yousee Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam gorączkę niestety chora byłam :(
    nic mnie nie boli, a plamienie jakby Ridżu taki w pierwszym dniu no i mam cały czas, nie tylko po pytongowaniu.

Jutro wybieram się do doktorka, jak się dostanę to może mi coś powie.

Księga Hioba
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    miałam gorączkę niestety chora byłam :(
    nic mnie nie boli, a plamienie jakby Ridżu taki w pierwszym dniu no i mam cały czas, nie tylko po pytongowaniu.

Jutro wybieram się do doktorka, jak się dostanę to może mi coś powie.
    Yousee każde plamienie pozamiesiączkowe, nawet te owulacyjne nie jest fizjologiczne. Nie wiadomo co by nam gadali jest to patologia , która trzeba zbadać i jak jest możliwość "naprawić" jej przyczynę. Także naprawdę dobrze zrobisz jak pójdziesz do doktorka zrobić przegląd. Ja bym też powiedziała mu o tych jak to piszesz chorobach na początku cyklu, bo to również może mieć związek(chociaż nie musi). Czasami można mieć stany zapalne ,które są przewlekłe i które już nie dają nam objawów bólowych. Dlatego wizyta u doktorka nie zaszkodzi a pomóc może. Życzę aby przyczyna plamień była błaha i szybka do wyeliminowania :*

• Yousee Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Yousee każde plamienie pozamiesiączkowe, nawet te owulacyjne nie jest fizjologiczne. Nie wiadomo co by nam gadali jest to patologia , która trzeba zbadać i jak jest możliwość "naprawić" jej przyczynę. Także naprawdę dobrze zrobisz jak pójdziesz do doktorka zrobić przegląd. Ja bym też powiedziała mu o tych jak to piszesz chorobach na początku cyklu, bo to również może mieć związek(chociaż nie musi). Czasami można mieć stany zapalne ,które są przewlekłe i które już nie dają nam objawów bólowych. Dlatego wizyta u doktorka nie zaszkodzi a pomóc może. Życzę aby przyczyna plamień była błaha i szybka do wyeliminowania :*

Wiem, że to nienormalne. Dlatego się boję.

Księga Hioba
‹‹ 1615 1616 1617 1618 1619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ