Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz juz dalam jeszcze rade podarowac CI Twoje osobiste wlasne kleksy
Ale pochwale sie swoim brzucholem mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko
A to brzuszek tydzien temu:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 22:17
Maczek, kattalinna, Morwa, pepsunieczka, emaj, Katarzyna87, odrobinacheci, Blondik, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri...troche po nie wczasnie ale ja w ciąży smarowałam sie litrami najzwyklejszej dzieciecej oliwki,a po porodzie krem/zajebiaszczy jest/NOSCAR na blizny w miejscach świeżych rozstępów...nie mam na brzuchu ani na cyckach ani 1 rozstępu...a mam skłonnosci genetyczne bo cała dupa od małolata ozdobiona.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyNoo mowie wam ze w sobote tydzien temu mialam ta impreze rodzinna wiec mnie cala rodzina widziala, i wczoraj bylam u dwoch osob z rodziny (u rodziny G a potem u mojej mamy) i obie osoby powiedzily ze przez ten tydzien mega mi brzuch opadl... same z siebie zauwazyly. Zaraz wrzuce do tamtego posta brzuchol z niedzieli poprzedniej...
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Ciri...troche po nie wczasnie ale ja w ciąży smarowałam sie litrami najzwyklejszej dzieciecej oliwki,a po porodzie krem/zajebiaszczy jest/NOSCAR na blizny w miejscach świeżych rozstępów...nie mam na brzuchu ani na cyckach ani 1 rozstępu...a mam skłonnosci genetyczne bo cała dupa od małolata ozdobiona...
Edit: Dodalam zdjecie z 31 stycznia do poprzedniego posta to widac ze wyglada inaczej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 22:18
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Ciri...to sa juz godziny...nie dni ani miesiace...he...najlepszego...
Edit: Odrobina trzymam kciuki za najlepsze dla Ciebie wyjscie, jesli chcesz szybkiego Ridza zeby zaczac nowy cykl to za to trzymam, jesli wolisz pozna owulacje ale owulacje to mam nadzieje ze ta dzisiejsza temperatura to zapowiedz szczytow:DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 22:27
odrobinacheci lubi tę wiadomość