Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
o.n.a. wrote:Aaaa, to bardzo przepraszam za "wtargnięcie"
Ale i tak życzę szczęścia wszystkim niezafasolkowanymlubimy nowe wiedzmy
Ale odnosnie ciazy to niestety my tu malo mozemy. To tylko sam jeden Stworzyciel wie co i jak i kiedy. A Ty musisz pytongowac (czemu autokorekta pokazuje "propagowac"?), pic wino na endo i potem jeszcze troche popytongowac. A po pytongowaniu nogi przywiazac do zyrandola na co najmniej pol godziny -
Blondik, jak poczekasz z 5 dni to Ridż Morwy sobie pójdzie gdzie indziej- wiesz, to ta wredna podróbka, a ode mnie dostaniesz dobrego, starego Ronna Mossa. Bardzo miły dżentelmen, chociaż przylazł bez pukania, za to punktualnie. Teraz siedzi i sączy herbatkę z cytrynką, ale wyekspediuję go do Ciebie. Ok?
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś dzień zaczełam od wyrwania zęba z partyzanta. Wczoraj zaczeło boleć dziś już nie ma i bedzie boleć podwójnie.
Z przyjemnych rzeczy donoszę że Pierworodny baluje dziś w kostiumie Optimusa Praima na balu. Latał od rana szczęśliwy w masce nawet do szkoły chciał w niej pójść.Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez by bylo idealnie bo by nie dzwonila czy juz urodzilam ;p byla by na bierzaco.
Oczywiscie sie smieje bo jeszcze nie zamierzam sie rozpakowywac bo najpoerw chce zalatwic uznanie ojcostwa co niestety musi minum do konca przyszlegp tygodnia poczekac.
A co tesciowej ona nas nie odwiedza ;p bo 15 minut autobusem to za dalekoJustaw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasik, ja tez nawiedziłam dziś stomatologa., Jestem przeszczęśliwa, bo zrobił mi jeden mały ubytek (ukruszył się ząb albo plomba), a poza tym pusto ! nie ma ani jednej dziurki
Kazał przyjść za pół roku, a ja, durna w głowie mam, ale jak z brzuchem do lekarza, w która stronę się na fotelu ustawiać w takim wypadkuotrzeźwiła mnie dopiero myśl ze w ciaży jeszcze nie jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:37
Basik122 lubi tę wiadomość