Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasik powiem Ci ze mnie to odpowiada. Znaczy ona nie rzuca sie odwiedzanie ale jak trzeba zostac czy jak ja poprosic o pomoc to pomoze. Ale zeby sama to nie i w sumie dobrze
Boze ten moj chlop juz dzis oznajmil ze skoro donoszona to mam sie nie wazyc do 42 tygodnia chodzic w tej ciazy bo on zeswiruje i chce juz miec to swoje dziecko ;p -
Ode mnie Ridź też już poszedł. Ale to jakaś podróbka. Pokitkał mnie 3 dni, i to jeszcze tak skromnie, że momentami szło zapomnieć, że jest. To już nie karmisz cycem, że chcesz Ridża? A to nie jest tak, że nie przyjdzie dopóki się karmi?
Na południu tak wieje, że chce mi dach porwać...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ode mnie Ridź też już poszedł. Ale to jakaś podróbka. Pokitkał mnie 3 dni, i to jeszcze tak skromnie, że momentami szło zapomnieć, że jest. To już nie karmisz cycem, że chcesz Ridża? A to nie jest tak, że nie przyjdzie dopóki się karmi?
Przyjdzie podczas karmienia cycemTylko nie do końca wiadomo, kiedy. Bo przez pewien czas karmienia jest niepłodność, a potem płodność nagle wraca, nawet jak dziecko ciągle jest na cycu. Tylko u różnych osób moze to różnie trwać. Stąd tyle dzieciaków, co to "niechcący" są jedno po drugim
Bo przecież się nie zajdzie na cycu, no to można szaleć, a potem nagle Alexis znienacka i o, kolejne w drodze
Blondik lubi tę wiadomość
-
ja robiłam ostatnio makaron wg przepisu cioci Laudy i powiem Wam, że pychota
a dziś żeberka w kapuście
ja pewnie zjem samą kapustę, bo coś na mięso nie mam chęci ostatniociri22 lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Basik powiem Ci ze mnie to odpowiada. Znaczy ona nie rzuca sie odwiedzanie ale jak trzeba zostac czy jak ja poprosic o pomoc to pomoze. Ale zeby sama to nie i w sumie dobrze
Boze ten moj chlop juz dzis oznajmil ze skoro donoszona to mam sie nie wazyc do 42 tygodnia chodzic w tej ciazy bo on zeswiruje i chce juz miec to swoje dziecko ;p -
nick nieaktualnyJa tam nic nie potrafie ;p wiec wszystkiego bede sie uczyc.
Noo moja powiedziala ze jak bede potrzebowac pomocy to spoko ma blisko tylko ze zwolnic sie nie moze z pracy wiec musze to wziac pod uwage.
Ale chyba tez wie ze wole swoja mame jesli chodzi o pomoc wiec tez sie nie wyrywa a wiadomo ze ja tez nie jestem jej corka (a przy niej i przy dziecku robila wszystko bo corka po cesarce przez tydzien ledwo sie ruszala) -
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Ciekawi mnie tylko jak się zachowa jak urodzi moja szwagierka która w życiu nie miala doczynienia z malenkimi dziećmi nawet trzymać ich nie potrafi.
Haha ja tez do niedawna dzieci trzymać nie potrafiłam i miałam przed tym paniczny lęk jak ktoś mi malucha pchał w ręce, no ale wiedziałam że nawet jak się nie nauczę to kiedyś na swoim będę musiała
-
nick nieaktualnyWez ja porodu sie nie boje, ale jak sobie pomysle ze za tydzien np bede juz odpowiedzialna za takie cos male, i to bedzie plakac i szukac we mnie wsparcia w kazdej chwili a ja nie bede wiedziec jak sie zajac i o co dziecku chodzi to zaczelo mnie to niezle przerazac
Ale co ja nie dam rady? Na pewno DAM:P
odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Wez ja porodu sie nie boje, ale jak sobie pomysle ze za tydzien np bede juz odpowiedzialna za takie cos male, i to bedzie plakac i szukac we mnie wsparcia w kazdej chwili a ja nie bede wiedziec jak sie zajac i o co dziecku chodzi to zaczelo mnie to niezle przerazac
Ale co ja nie dam rady? Na pewno DAM:P
pamietaj, żeby iść za tym co Ci intuicją podpowiada.
ciri22 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to wiem
Dobrze ze moj facet sie nie denerwuje tym wszystkim, gorzej ze nie wezmie urlopu po moim porodzie, ale strzelam porod na jakis wtorek czy srode, by w weekend byc razem w domu
Dobra smiechy smiechamiurodzi sie to wtedy bede sie martwic, albo dostane olsnienia
-
nick nieaktualny