X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik powiem Ci ze mnie to odpowiada. Znaczy ona nie rzuca sie odwiedzanie ale jak trzeba zostac czy jak ja poprosic o pomoc to pomoze. Ale zeby sama to nie i w sumie dobrze ;)

Boze ten moj chlop juz dzis oznajmil ze skoro donoszona to mam sie nie wazyc do 42 tygodnia chodzic w tej ciazy bo on zeswiruje i chce juz miec to swoje dziecko ;p

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ode mnie Ridź też już poszedł. Ale to jakaś podróbka. Pokitkał mnie 3 dni, i to jeszcze tak skromnie, że momentami szło zapomnieć, że jest. To już nie karmisz cycem, że chcesz Ridża? A to nie jest tak, że nie przyjdzie dopóki się karmi?

Na południu tak wieje, że chce mi dach porwać...

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Ode mnie Ridź też już poszedł. Ale to jakaś podróbka. Pokitkał mnie 3 dni, i to jeszcze tak skromnie, że momentami szło zapomnieć, że jest. To już nie karmisz cycem, że chcesz Ridża? A to nie jest tak, że nie przyjdzie dopóki się karmi?

Przyjdzie podczas karmienia cycem ;) Tylko nie do końca wiadomo, kiedy. Bo przez pewien czas karmienia jest niepłodność, a potem płodność nagle wraca, nawet jak dziecko ciągle jest na cycu. Tylko u różnych osób moze to różnie trwać. Stąd tyle dzieciaków, co to "niechcący" są jedno po drugim ;) Bo przecież się nie zajdzie na cycu, no to można szaleć, a potem nagle Alexis znienacka i o, kolejne w drodze :D

Blondik lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczku masz calkowita racje.
    Niektorzy uzywaja cyca jako anty. I tak o to moja kuzynka core urodzila w lipcu a syna w czerwcu rok pozniej.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b984d5af05fe.jpg
    Lapcie. Odnosnie slodzenia ;)

Baronowa_83, Blondik, WiedźmaMaKota, odrobinacheci, Maczek, ciri22, pepsunieczka, Katarzyna87, Morwa, kattalinna, Impresja lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeee mam sushi, duuuuuużo

WiedźmaMaKota, Maczek, Marta.83, kattalinna lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    jeee mam sushi, duuuuuużo
    Ja narobiłam wczoraj dwa duże telerze i nawet pierworodny sie skusił :-D

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robiłam ostatnio makaron wg przepisu cioci Laudy i powiem Wam, że pychota :)
    a dziś żeberka w kapuście ;)
    ja pewnie zjem samą kapustę, bo coś na mięso nie mam chęci ostatnio

ciri22 lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro sajgonki robie ;D

A na weekend plan pierogi ulepic takie z ziemniakami, boczkiem i cebulka ;D pierwszy raz bede robic ;p

Morwa, Blondik lubią tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Basik powiem Ci ze mnie to odpowiada. Znaczy ona nie rzuca sie odwiedzanie ale jak trzeba zostac czy jak ja poprosic o pomoc to pomoze. Ale zeby sama to nie i w sumie dobrze ;)

Boze ten moj chlop juz dzis oznajmil ze skoro donoszona to mam sie nie wazyc do 42 tygodnia chodzic w tej ciazy bo on zeswiruje i chce juz miec to swoje dziecko ;p
    Moja też pomoże ale zależy w czym. W opiece nad małym dzieckiem nie mam co liczyć bo oficjalnie powiedziała że nie pomoże ale w innym wypadku raczej można na nia liczyć. Ciekawi mnie tylko jak się zachowa jak urodzi moja szwagierka która w życiu nie miala doczynienia z malenkimi dziećmi nawet trzymać ich nie potrafi.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nic nie potrafie ;p wiec wszystkiego bede sie uczyc.
    Noo moja powiedziala ze jak bede potrzebowac pomocy to spoko ma blisko tylko ze zwolnic sie nie moze z pracy wiec musze to wziac pod uwage.
    Ale chyba tez wie ze wole swoja mame jesli chodzi o pomoc wiec tez sie nie wyrywa a wiadomo ze ja tez nie jestem jej corka (a przy niej i przy dziecku robila wszystko bo corka po cesarce przez tydzien ledwo sie ruszala)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Ciekawi mnie tylko jak się zachowa jak urodzi moja szwagierka która w życiu nie miala doczynienia z malenkimi dziećmi nawet trzymać ich nie potrafi.

Haha ja tez do niedawna dzieci trzymać nie potrafiłam i miałam przed tym paniczny lęk jak ktoś mi malucha pchał w ręce, no ale wiedziałam że nawet jak się nie nauczę to kiedyś na swoim będę musiała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wez ja porodu sie nie boje, ale jak sobie pomysle ze za tydzien np bede juz odpowiedzialna za takie cos male, i to bedzie plakac i szukac we mnie wsparcia w kazdej chwili a ja nie bede wiedziec jak sie zajac i o co dziecku chodzi to zaczelo mnie to niezle przerazac :P Ale co ja nie dam rady? Na pewno DAM:P

odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wez ja porodu sie nie boje, ale jak sobie pomysle ze za tydzien np bede juz odpowiedzialna za takie cos male, i to bedzie plakac i szukac we mnie wsparcia w kazdej chwili a ja nie bede wiedziec jak sie zajac i o co dziecku chodzi to zaczelo mnie to niezle przerazac :P Ale co ja nie dam rady? Na pewno DAM:P
    Uwierz mi, że w większości sytuacji będziesz wiedzieć ;) pamietaj, żeby iść za tym co Ci intuicją podpowiada.

ciri22 lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mam nadzieje :D Ale swiadomosc ze to juz za chwile bedzie tak zaczyna dzialac na wyobraznie :D

• Blondik Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri czy będziesz umiała czy nie, robić będzie trzeba. Na wyczucie. Heh.

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wiem :D Dobrze ze moj facet sie nie denerwuje tym wszystkim, gorzej ze nie wezmie urlopu po moim porodzie, ale strzelam porod na jakis wtorek czy srode, by w weekend byc razem w domu :D

Dobra smiechy smiechami :) urodzi sie to wtedy bede sie martwic, albo dostane olsnienia :P

• Morwa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri będziesz super mama i na pewno sobie poradzisz:)

ciri22, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Morwa ze tak we mnie wierzysz :)

Morwa lubi tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:34

ciri22, Morwa, Blondik, WiedźmaMaKota, Impresja lubią tę wiadomość

‹‹ 1613 1614 1615 1616 1617 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ