Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
peps, wejdź na Swój wykres , kliknij udostepnij i tam wybierz opcje udostepnij wszytskim
-
nick nieaktualny
-
Wszystko ok, prawie 10 cm wiercącego się człowieka.
I najprawdopodobniej... dziewczyna! Przegralyscie WSZYSTKIE, chyba że jej się odmieni i jak jakiś gender płeć zmieni przez następny miesiąc
A ja schudlam 1,5 kg od zeszłego miesiąca. To akurat dobrzeciri22, pepsunieczka, odrobinacheci, Katarzyna87, Yousee, JoHanna, Morwa, emaj, lauda., kattalinna, Emma80, Basik122, Blondik, Impresja, WiedźmaMaKota, WiedźmaMaKota, ktosiowa, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pepsunieczka wrote:
..i teraz trzeba tyc nie dużo ale trzeba ...
Ja mam dużą nadwagę, powinnam przybrać maks. 8-9 kg, a na początku ciąży szybko skoczyłam o ponad 3. Takze 1,5 kg mniej mnie cieszy, zdrowiej dla mnie i Fasoli, jak więcej mi przybędzie później. Teraz dziecię me lekkie, wód jeszcze nie tak dużo, a mi tłuszczu już wystarczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieeeeee. Ale mloda od wczoraj wieczorem mocno niemrawa (rusza sie ale bardzo malo, a przeciez prawie cala noc nie spalam), ja sie mega zle czuje, a poniewaz moj gin tak czy tak zalecal ktg raz w tygodniu (z powodu podwyzszonego cisnienia u mnie) to bede miala pretekst zeby podjechac i zrobic (nie dostalam skierowania niestety wiec tylko IP zostaje albo prywatnie chodzic). Moze przy okazji sie dowiem co z moja szyjka i czy cos wskazuje na to ze moge urodzic niebam... Ale zobacze bo jak na wieczor sie rozbuja jak wroci G do domu to nie bede swirowac o jechac.
-
nick nieaktualny
-
ZNALAZŁAM
zaraz będę poprawiać
Katarzyna87 wrote:Ja Wam powróżę ;p
Wróżba ważna do końca 2015, bo mam nadzieję, że do tego czasu wszystko mi się sprawdzi :*
Aleala - chłopak
Amelcia - chłopak
Basik chłopak - sprawdzalność 100%
Blondik dziewczyna - sprawdzalność 100%
Ciri - dziewczyna :p Kanapka na pewno tak by powiedziała :p
Emilanka chłopak
Emma chłopak
Eva82 dziewczynka
Katarzyna87 dziewczyna - sprawdzalność 100%
Lauda chłopak - tu kanapka się pomyliła :p
Mar dziewczyna
Matleena dziewczyna
myshka84 chłopak
Odrobina dziewczyna
Morwa chłopak
Przyszłamama dziewczyna Pola
Shibuya chłopak - sprawdzalność 100%
Summerka dziewczyna
Vuko chłopak
Wiedźma chłopak - znów pomyłka, chyba za mały gryz był!
Zuu vel Maczek chłopak - Zuu widzisz kanapka też się pomyliła :p
Zwei chłopak
Starałam się zachować kolejność alfabetyczną.
Reklamacje prosimy kierować gołębiem pocztowym do Ridża!
Edit: poprawiłam i usunęłam Dotik - b. dawno jej nie było.
Czy kogoś mi brakuje? Marlena miała dziewczynę czy chłopca?
Amelcia chyba chłopca urodziła,nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 17:21
ciri22, przyszła mama 2 lubią tę wiadomość