Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra teraz już oficjalnie mam na stanie jedną filkę magicznego Clo.
Tabletek jest 10.
Byly u Katy ale zanim przyszly juz byla w ciąży. Teraz są u mnie ale szczęśliwie też nie zdążyłam skorzystać. Po tych danych wnioskuję że są one zaczarowane i przynoszą ciąże.
W związku z powyższym:
Komu przysłać w zamian za jakąś tanią uroczą pierdołę ?Maczek, Blondik, Katarzyna87, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Melduję się już po całej akcji szpitalnej (wyszłam w sobotę) i przede wszystkim serdecznie gratuluję Ali i Zuu.
Niech się teraz fasole rozwijają zdrowo!Maczek, kattalinna, Marta.83, Basik122, Morwa, Blondik, JoHanna, Katarzyna87, ktosiowa lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyEmma opowiadaj !
Zuu piękne dziecko
Ala, super miejscówka dla Fasola
pytam się, co zrobić, aby bagno wróciło? Żrę wiesiołka, ale jak nigdy - mam mega problem z bagnem... poratuję się tym cudownym żelem póki co, ale nie wiem co się dzieje, dużo piję, zwłaszcza w ostatnich dniach
a i zaczęłam pić ocet jabłkowy (eko, bio mętny, super extra - btw kupujecie ten z rossmana? widziałam ostatnio w dobrej cenie duzą butelkę bio, ale ten co mam to z osiedlowego sklepiku) Bagienko było parę dni temu, a dziś? Kicha, normalnie ciągnie się na 1%, przeszło w krem, ale ibisza też nie ma, po prostu... nie wiem co jest, Alexis nie było na 100% jeszcze, bo ja mam niedomogę mocną i zaraz po owu mam plamienia
testy owu z allegrowni pokazują pozytyw, wczorajszy z superpharmu tak samo, te z domowego labu są przekręcone i pozytywu nie pokazują, ale skoro Alexis jest blisko, to bagienko mogłoby się pojawić... na wykres nie patrzę nawet, powariował, donga mi się zachciało i idbiło mi sie to na temperaturze nieźle -
aleala wrote:Dobra teraz już oficjalnie mam na stanie jedną filkę magicznego Clo.
Tabletek jest 10.
Byly u Katy ale zanim przyszly juz byla w ciąży. Teraz są u mnie ale szczęśliwie też nie zdążyłam skorzystać. Po tych danych wnioskuję że są one zaczarowane i przynoszą ciąże.
W związku z powyższym:
Komu przysłać w zamian za jakąś tanią uroczą pierdołę ? -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Co polecacie na kaszel wiedźmy kochane ? Coś mnie bierze i zaraz chyba się albo zblejkuję albo uduszę przez ten kaszel
potrzebuje coś wyksztuśno działającego.
Patrz post wyżej
A mi bardzo pomaga Prospan, wolno go też w ciąży. A zaszlam biorąc Flavamed. Też pomagał:i na kaszel, i na bagnoMarta.83, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny