Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie. Polozna po skurczach uznala ze na porod to sie nie szykuje. Ale myslalam ze zajrza i powiedza a nie dosc ze czekalam na ktg 2 godziny a nikogo przede mna nie bylo to jeszcze nie zajrzeli...
Teraz musze czekac bo ucza sie nowy system w szpitalu obslugiwac i nie wiedza jak mi karte informacyjna sporzadzic ;/
Jestem glodna!!!
Wiedzmy wam tez polozne zabronily glaskac brzuch pod koniec ciazy? Bo ja pierwszy raz slysze... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie to mnie zdziwilo. Mnie to nawet moja polozna (ja zadnego ryzyka przedwczesnego porodu nie mialam) cala ciaze zachecala do gladkania i do nawiazywania wiezi w ten sposob a ta dzis do mnie z morda ze glaszcze brzuszek... Jak do porodu terminu zostalo 12 dni.. Moge spokojnie rodzic...
A wyxhodzac ze szpitala kazali mi wszystko robic zebym urodzila jak najszybciej. -
Ciri ja slyszalam podpbnie jak wiedzmy ze tylko przy ryzyku przedwczesnego porodu nie mozna glaskac bo moze to wywolac skurcze. Wiec glaskaj- myj okna - chodz po schodach - pytonguj- rodź
-
nick nieaktualny
-
U mnie jednak wczoraj był najprawdopodobniej pozytyw na Alexisowym, bo wczoraj miałam dwie takie same kreski , a dzisiaj już ta druga słabsza tak jak przedwczoraj. Tak to jest jak się kupi testy innej firmy , trzeba się ich uczyć na nowo
czekałam sobie na to aby ta druga była mocniejsza, ale się nie doczekałam , jutro zrobię ostatni test to zobaczę ,czy coś się zmieni.
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:U mnie jednak wczoraj był najprawdopodobniej pozytyw na Alexisowym, bo wczoraj miałam dwie takie same kreski , a dzisiaj już ta druga słabsza tak jak przedwczoraj. Tak to jest jak się kupi testy innej firmy , trzeba się ich uczyć na nowo
czekałam sobie na to aby ta druga była mocniejsza, ale się nie doczekałam , jutro zrobię ostatni test to zobaczę ,czy coś się zmieni.
i tykm sposobem, nie kupię wiecej testów w superpharmie, bo wg mnie większośc z nich była pozytywnate rossmanowe facelle sa pozytywne jednego dnia, a te były cały czas napalone. Tym sposobem nie wiem, czy Alexis u mnie była w 12 czy w 13dc...
-
nick nieaktualnyże tez jeszcze nie wymyślono podręcznego domowego przenośnego usg...
edit : wymyślono !
jedyne 7,5tys dolców
http://technowinki.onet.pl/aktualnosci/niezwykla-maszyna-do-usg/b8772Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:35
-
nick nieaktualny
-
Pani Manager Projektu!
Informuję iż lewy jajnik nak*rwia mnie niesamowicie, ale do przedwczoraj testy alexisowe były jednokreskowe, bez cienia cienia, bladzioch pojawił się dopiero wczoraj. A gdzie im tam do pozytywa. Strzeliłam focha na rossmanowskie, bo ostatnie dwa zestawy miały połowę testów wadliwą- zalewały się na czerwono i pokazywały kreskę czerwoną wzdłuż, a nie dwie w poprzek... Kupiłam na alledrogo te tanie szity i nic na nich nie widać. Wkurzyłam się, bo na foci były testy szerokości tych z Domowego Labu, a de facto przysłali te cieniutkie ogryzki, wrrrr.
Moje jajooooo, ałaaaaaa! -
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Pani Manager Projektu!
Informuję iż lewy jajnik nak*rwia mnie niesamowicie, ale do przedwczoraj testy alexisowe były jednokreskowe, bez cienia cienia, bladzioch pojawił się dopiero wczoraj. A gdzie im tam do pozytywa. Strzeliłam focha na rossmanowskie, bo ostatnie dwa zestawy miały połowę testów wadliwą- zalewały się na czerwono i pokazywały kreskę czerwoną wzdłuż, a nie dwie w poprzek... Kupiłam na alledrogo te tanie szity i nic na nich nie widać. Wkurzyłam się, bo na foci były testy szerokości tych z Domowego Labu, a de facto przysłali te cieniutkie ogryzki, wrrrr.
Moje jajooooo, ałaaaaaa!
bo mi też te z rossmana ostatnio zalane wychodziły, dlatego kupiłam te z superpharmu - a te były wszystkie po kolei pozytywne
alledrogo miałam i na nich też ch.ja widziałam
zatem - nie mam pomysłu, może partia facelle była kiepska i będą już dobre za miesiąc...