Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Chyba tez zainwestuje w chuste
co prawda moja na wyjedzie bedzie miala 5-6 miesiecy ale mysle ze to dobre wyjscie tez bedzie mozna zwiedzac spokojnie
Ciri - zainwestuj i to już teraz jeśli chcesz kupić nową.
Chustować można od urodzenia, ale szmata musi być miękka (tzn. złamana).
A poza tym dobrze omotać dziecko, to też sztuka. Ucz się
Basik - mój mąż też chciałby pochustować. Gorzej, że moje dziecko nie chce być przez niego motane. Muszą się jakoś dogadać
Mnie gardło nie boli, ale też i u mnie nie ma śniegu. Jest mróz i słońce. Boli mnie głowa. Stawiacie na mróz czy na słońce? -
nick nieaktualnyaleala wrote:A ja po obchodzie lekko oburzona...
Doktory staneły wokol lozka i mowia miedzy soba:
- tutaj bole i krwotok
- ale ciąża żywa
- w ciąże chcą zachodzić a jak macica rośnie to cyrki
Kurtyna. po obchodzie.
To takie typowe, w moim przypadku było tak:
Wchodzą lekarze do sali najpierw jednej Pani coś gadają, potem do drugiej a na koniec stają przedemną i :
- A Panią to będziemy musieli skrobnąć.
Ja rozumiem ok mają swój slang, ale pacjentki są różne i jedna się nie przejmie a inna z większą wrazliwością będzie to pamiętać całe życie.
U mnie dziś spadek, więc na pewno zagnieżdżura -
Eeee... Ala, no tak, bo ten krwotok to sobie sama chciałaś wywołać, nie? Tak dla rozrywki.
Odpoczywaj. Też sobie myślę, że do pracy to się nie spiesz. I możesz dać znać na priv, który to szpital, to będę omijać
Tak sobie od dawna myślę, że ta chusta to musi być super sprawa. Ale parować, mrozić i gnieść tyłkiem? Co to za czary?
-
Maczek wrote:To nie lepiej jednak kupić taka od razu miękką, bez tych szałowych ściegów?
-
Jesuuu ale mam spanie w tym wyrku szpitalnym, calą noc i caly dzień...
Małgo i Duduś są mega *.*Basik122, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Baronowa, ja Ci napisałam pytanko na priv, widziałaś?
Ala, śpij na zdrowieMaczek lubi tę wiadomość