Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta, ja odpadam z harmonogramów wszelkich. Lady jak coś to u mnie już była. A ból jajcora czy jajowodu skutecznie zniechęca do pytongowania. O jak mi się chce wyć
jak już nie mogę mieć dziecka to niech chociaż nie boli
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyja dziś byłam u lekarza, pogadałam o hsg - odradzał, mówił, że prawie niemożliwe, abym przy niedrożnych jajowodach obie biochemiczne miała pozamaciczne, bez szans. Zachęca do kariotypu... dał też coś na infekcję, ale mówi, że to od lutki do jamy... może bym spróbowała tej doustnej trochę
Na razie póki stelaż chetny (kontrolnie poawanturuję się co parę dni), to go na badanie wysyłam, potem pomyślę...
-
nick nieaktualnyYousee wrote:Marta, ja odpadam z harmonogramów wszelkich. Lady jak coś to u mnie już była. A ból jajcora czy jajowodu skutecznie zniechęca do pytongowania. O jak mi się chce wyć
jak już nie mogę mieć dziecka to niech chociaż nie boli
-
Marta sorry. Ja sie wypisuje. Mnie w tym miesiacu seksy slabo wychodza. Harmonogram do poprawki.
Mojego naszlo na sok z marchewki. Kupil 4 peczki. Przy okazji ze marchewka wychodzi tarkowana i odsaczona z soku popelnilam ciasto marchewkowe. Wlasnie sie piecze. -
Ala, co za ulga!
Ty weź już nam tego nie rób, rośnijcie sobie bez takich akcji spokojnie bo nasza uwaga jest i tak na Tobie skupiona inie musisz serwować dreszczyków emocji
a na poważnie trzymam kciuki, żeby to był pierwszy i ostatni raz.następnym razem jak coś z Ciebie będzie wypływać to mają to być wody a zaraz za nimi chlup dzieć
Marta organizacja chaosu pełną gębąja się postaram dostosować, ale gwarancji dać nie mogę
no i ta niedziela to trochę za szybko jak dla mnie:P jakieś kary przewidziałaś za niezrealizowanie zadań w terminie?
niedawno odkryłam, że wizytę w klinice mam w dniu spodziewanej randki z Ridżem... teraz zagwozdka: przekładać już czy poczekać do ostatniej chwili?
-
Marta.83 wrote:Dziewczyny
Bo chciałabym stworzyc jakiś harmonogram
- po pierwsze Ala wychodzi ze szpitala, z całym kropkiem, z bijącym serduszkiem w terminie do soboty 20.02.2016
- Yousse wysikuje 2 kreski na teście owulacyjnym max do 2 dni roboczych licząc od dziś
- Morwa wysikuje dwie kreski w terminie takim jak Yousse, najlepiej jednego dnia, aby nie srobić zamieszania
- Yousse i Morwa nie zaprzestaja pytongować do soboty 20.02.2016
- Zwei wysikuje dwie kreski na owulacyjnym w terminie max do 7 dni kalendarzowych licząc od dnia następnego po tym ogłoszeniu
- Ciri rodzi Liwię max do niedzieli, dostaje za to całe 10 pkt
-w niedzielę ja, Odrobinka i Katta w niedzielę przejmujemy paleczkę i wysikujemy w sumie 6 kresek na max 3 ciążowych testach
- Cytrynka wysikuje dwie kreski na jednym teście ciążowym do dnia 26.02.2016
- Impra pytonguje, sika dwie kreski na jednym teście ciążowym w terminie do 12 dni od dziś (nie jestem pewna, bo wykresu nie widzę)
- Katarzyna, Blondik oraz WiedźmaMaKota przesypiają w sumie jedną całą noc w terminie do 3 miesiecy od dzis
- Lauda zdobywa codziennie punkt od każdej z nas za zdjecie Żaby (link ma w stopce)
- Maczek widzi się z Jakupem codziennie, bez fot
i nie lubię, jak mi ktoś chrzani harmonogramDO ROBOTY
edit: wysikanie dwoch kresek na jednym owulacyjnym nie zwalnia z wysikania w terminie kolejnych 14 dni dwóch kresek na jednym teście ciażowym, mam nadzieję, że rozumiecie zasady gry
-
Kajam sie. Fasol też, obiecujemy poprawe i nieprzysparzanie wrażeń :p
Ejjj mam na sali babeczke z blizniakami w 6 miesiacu, ale ma ogomnyy brzuchkattalinna, Cytrynka_, odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:po przeanalizowaniu, mogę dać Ci max 12 tygodni na zdobycie 10pkt apgar
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:a co jest 22 maja?
wiesz, potrzebuję argumentówMarta.83, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Kajam sie. Fasol też, obiecujemy poprawe i nieprzysparzanie wrażeń :p
Ejjj mam na sali babeczke z blizniakami w 6 miesiacu, ale ma ogomnyy brzuch -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:U mnie na marcowkach jest kilka dziewczyn z blizniakami (juz 2 sie rozpakowaly:P) i one maja mniejszy brzuch niz ja!!!
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta ja w to wchodzę
harmonogram super
A co drożności to nie wiem czy zgodziłabym się z twoim lekarzem . Ja przed ninja miałam dwie biochemiczne. Nie jestem oczywiście w stanie powiedzieć na 100% ze miało to związek z moim wtedy niedrożnym lewym jajowodem , czy z moją niedomogą lutealną, czy z jednym i drugim. Także ten ja bym sprawdziła , niestety ja czasu nie cofne, więc mogę tylko gdybać. Przy ninji brałam dupka ,więc niedomoge załatwiłam a przy biochemicznych leciałam bez leków i supli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta jak najbardziej pisze się na taki plan
Ala bo fasole Wiedźm mają taką przypadłość, że lubią odstawić numer żeby mama serduszko podejrzała, ale raz wystarczy i niech grzecznie czeka do następnej wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:05
ciri22, Maczek lubią tę wiadomość