Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Ja się przyłączam do klubu "delikatnych". Ja walentynki do dziś czuję
Muszę jakiegoś wiesiołka chyba zacząć łykać, bo ta przeprowadzka mojemu powera przynosi. Chyba oboje zaczynamy w końcu na luz wrzucaćciri22, Blondik lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Matko, w ostatnich cyklach to ja sama się ze sobą chciałam awanturować, żeby mieć więcej seksów jak Zwei, ale w tym cyklu idzie jak za dawnych dobrych czasów
Wiecie że my zaciążamy tylko przy dwóch seksach dziennie. Codziennie
Chyba dopiero w tym cyklu hormony wróciły do normy, bo ciągle mi się chce, Małż zażądał Androvitu, bo boi się, że nie podoła.
Ale oczywiście tak naprawdę jestem dziewicąnie ważna jest ilość seksów tylko to by trafić w odpowiednią dziurkę :p
-
Alunia, trzymaj się - musi być dobrze
Ja nie mam czasu ogarniać tej burzy na grudniówkach, ale tak jak Wiedźma mam polewkę, że laski dają się tak manipulować.
Chociaż ja też łatwowierna i ufna jestem więc może znajdę swój Flakonik wsparcia
Mnie jaja naparzają dalejchyba znów ten wodniako-ropniak. Mam dość, serio, niech chociaż nie boli. Leczę się domowo, bo żaden lekarz nie chce mnie ciąć.
Impresja, Zwei - SKĄD MACIE NALTREKSON? Ja też chcę"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
A kto wam to przepisał i pod jakim pretekstem? To przeca jak jedzenie naloksonu a tak to się głównie uzależnienia od opioidów leczy . Czy coś nie teges zrozumiałam i pomyliłam lek ?
Edit: raz jechałam na praktykach z "dzikim pacjentem" , który przedawkował opioidy(dziki stawał się jak opioidy z niego złaziły po naloksonie), stan do du*y ,więc transportując go na zmianę podawali raz nalokson, a jak wpadał w furię to morfinę i tak aż do momentu dojechania do szpitala , bo potem to był już "ich problem"Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 19:05
-
nick nieaktualnyYousee, mam Adepend od mojej cudnej młodej lekarki POZ i sama sobie rozcieńczam. Podaję strzykawką i szybko przepijam. Działa błyskawicznie, więc od razu kładę się spać. Jak zacznie działać na całego, zanim się położę, to mam noc z głowy.
Drugi dzień mam falę szczypania w jednym punkcie podbrzusza.
Mam nadzieję, że to nie endo do mnie puka -
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Haha. Mam tak samo Impresja:-D macie dziewczyny ,że takvpowiem chyba jamy ze stali:-D
O stalową jamę to by się pytong popsuł
Po 3 cyklach walki z zarazą odluteinową wreszcie mam komfort korzystania z uciech cielesnych. -
nick nieaktualny
-
Ala ja też krwawiłam. Nawet pamiętam jak Laudzie na priva pisałam, że już po wszystkim. Będzie dobrze, jak u mnie :* Dostaniesz cyklonaminę, L4 i kolejne "krwawienie" za 7,5 miesiąca :*
OZM jest Naszeodpieluszkowe zapalenie mózgu zostało oddelegowane wraz z pojawieniem się makrela giełdowego.
Za fioletem średnio przepadałam, ale tajna grupa na fb jest fajna. Tam się tak udawać nie da. -
Morwa, poczytaj o LDN na internetach. Młodzi/ młodzi duchem lekarze w Polsce zaczynają tym leczyć choroby autoimmunoligoczne. Na świecie praktykuje się to już od lat.
Morwa lubi tę wiadomość
-
Impresja wrote:Heh, rozwalił mnie tekst, że jedna z tych mamusiek kupiła conversy swojemu dziecku, bo pozazdrościła tamtej, a inna zerżneła parę innych drobiazgów. Mnie to przypomina podstawówkę. I ściśle wiąże się z brakiem własnych pomysłów, osobowości, a idąc dalej - życia. Takie nieco to smutne.
Edit: literówki
Przyklady.
Klient kupil nowy samochod z salonu. Nagle wszyscy sasiedzi polacy sie nie odzywaja i go obgaduja.
Moja mama przed swietami odmalowala pokoje i kuchnie. W kuchni wstawila nowe meble. Ze zmywarka, piekarnikiem, plyta gazowa i pralka. Nagle wszystkie ciotki robia remont kuchni (no dobra nie wszystkie 1 odstaje od normy ale ta nigdy nie chciala wszystkiego miec jak inni).
Kupilam nowy telefon. Nagle kolezanki w prace jedna po drugiej telefon zmieniaja.WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Ala! Trzymaj się
Wiedźmy, tyle żeście tematów ciekawych poruszyły, że nie wiem już do czego się odnieść bo chciałam do wszystkiego ale chyba w końcu nic nie napiszę
No może jedno. Lubię Was chociaż jesteście wirtualneImpresja, Morwa, odrobinacheci, pepsunieczka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:To nie podstawowka. To polska mentalnosc cebulakow.
Przyklady.
Klient kupil nowy samochod z salonu. Nagle wszyscy sasiedzi polacy sie nie odzywaja i go obgaduja.
Moja mama przed swietami odmalowala pokoje i kuchnie. W kuchni wstawila nowe meble. Ze zmywarka, piekarnikiem, plyta gazowa i pralka. Nagle wszystkie ciotki robia remont kuchni (no dobra nie wszystkie 1 odstaje od normy ale ta nigdy nie chciala wszystkiego miec jak inni).
Kupilam nowy telefon. Nagle kolezanki w prace jedna po drugiej telefon zmieniaja.ciri22 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Morwa, poczytaj o LDN na internetach. Młodzi/ młodzi duchem lekarze w Polsce zaczynają tym leczyć choroby autoimmunoligoczne. Na świecie praktykuje się to już od lat.
Dzięki wam można się wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć
-
kattalinna wrote:Ala! Trzymaj się
Wiedźmy, tyle żeście tematów ciekawych poruszyły, że nie wiem już do czego się odnieść bo chciałam do wszystkiego ale chyba w końcu nic nie napiszę
No może jedno. Lubię Was chociaż jesteście wirtualne
Nie istniejemykattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra stwierdzam ze juz sie turlam i nie mam sily
wszystko robie na 5 razy i nie mam tyle sil. Do tego mi brzuch twardnieje jak tylko wstane i nie chce odpuscic...
Ale za to dostalam dzis obiadek pod nosWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 19:35
-
Impresja wrote:Morwa, z ulotki faktycznie na leczenie alkoholizmu, ale na świecie mała dawka stosowana w leczeniu chorób autoimmunologicznych z wielkim powodzeniem. Ponoć super na Crohna działa. U mnie uspokoiło endo-jelita.
No właśnie, ciekawe czy by na mojego Crohna pomógł, tylko jak dostać przecież moja gastro mi nie da"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba