Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Na ten grudniowy z ovu?
Co to jest litania jakie Wiedzmy sa wredne?
A jest? Bo nie czytam. Szkoda mi czasu na takie litanie...
Nie od dziś jestem chamem forumowym (telefon poprawia mi na Chanel) i w sumie to mi to lotto czy ktoś obgada czy nieImpresja lubi tę wiadomość
-
Ja też gotuje
głownie dla męża teraz bo jadam w pracy. Ostatnio do zwykłego gulaszu dodałam cukinie paprykę i pora i zachwycam się smakiem. Wiem że to nic takiego ale pyszne
Cytrynka co można fajnego z brokula zrobić? Bo ja zawsze zupę"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyMaczku, na grudniowkach na ovu, cytuje:Matleena wrote:Mam nadzieję, że się nie będziecie wsciekac ale muszę się wygadać. Weszłam na wiedzmowy wątek poczytać o co kaman. I strasznie przykro mi się zrobiło jak zaczęłam czytać jak się śmieją dziewczyny z tego, że głupie baby martwią się o Mysze, że jej radzą. A potem zaczęły najezdzac na grudniówki, w których też jestem. Że to baby z odpieluszkowym zapaleniem mózgu i że dały się zrobić w balona 18-latce, sugestie, że na fiolecie to siedzą tylko zakochane w swoich dzieciach baby itd. A potem kladłam się do łóżka i zaglądnęłam jeszcze do mojego Tymka. I tak sobie pomyślałam, że jednak nie chcę być jak one. Owszem, może nie jestem ostatnio światową kobietą, moim głównym tematem jest moje dziecko, bo ono wypełnią cały mój dzień, czy tego chcę czy nie. Czasem chciałabym móc wyjść do kina, wyspać się, pójść wieczorem do knajpy ze znajomymi i oprócz torebki nie nosić ze sobą torby z mlekiem i pieluchami gdy wychodzę na zakupy. Albo móc szybko wyskoczyć do sklepu jeśli zabraknie mi soli. Ale kocham nad życie tego mojego syna i nie chcę już wracać do dawnego życia. I forum bbf też lubię, bo tam nikogo nie nudzi, że głównym tematem są kupy i godziny jedzenia dziecka. Szkoda tylko, że niektórzy nie próbują innych zrozumieć, a jedynie sieją jadem, kiedy inni nie żyją tak jak oni. I smutne to, że jeśli dziewczyny tworzą wątek o dzieciach w jednym wieku i tam mogą się wygadać, żeby nie zadreczac innych tym tematem są traktowane jak tępe, głupie mamuśki.
To się wygadałamMatleena wrote:Ja właśnie do fioletowej nic nie mam. Zawiodłam sie Wiedzmami, choć nie wszystkimi. Kilka dziewczyn tam bardzo lubię, ale są i takie, które zrobiły się moim zdaniem zwyczajnie chamskie i krytykują każdego kto nie myśli tak jak one. -
nick nieaktualnyYousee wrote:Ja też gotuje
głownie dla męża teraz bo jadam w pracy. Ostatnio do zwykłego gulaszu dodałam cukinie paprykę i pora i zachwycam się smakiem. Wiem że to nic takiego ale pyszne
Cytrynka co można fajnego z brokula zrobić? Bo ja zawsze zupęmega szybkie, smierdzace i mega dobre.
Maczek lubi tę wiadomość
-
Marta ja donga jem tak jak ty. Poprawia proga w tym sensie, że od jakiegoś czasu robię proga w 2 fazie i po dongu mam w górnej granicy (jedząc całe 14tabsów w 1 fazie). Wcześniej był taki sobie
więc zwalam winę na donga
Marta.83, Impresja lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale makaron bez gluta mam także może być zapiekanka
Zastanawiam się bo bóle prawie minęły czy może to Aleksis tak gra na jajkach mi? Długo bo prawie tydzien ale dzis bagno rozowawe i rozciagliwe. Sama nie wiem. Albo moje wszystkie środki antyzapalne i zioła działają na ten ból.
Najważniejsze że nie boli"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
ciri22 wrote:Aaaaa i jeszcze co do brokulow!
Blanszowane brokuly w sosie czosnkowym! Meeega smierdzaca i zajebiata przekaskaswiateczna zajebistosc mojej Babci! MNIAM!
Ja jeszcze robiłam sałatkę z brokułów, jajek i pomidorów, z sosem czosnkowym właśnie. Śmierdzi jeszcze bardziejciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Wiedzmy, kogo przeoczylam w wysylaniu zaproszen?
Jakos nie lubie miec wykresu ogolnie dostepnego, bo nakretki na kazdym kroku wtedy.
Z tym glaskaniem, to tez znalam wersje, zeby od poczatku ciazy tego unikac ze wzgledu na ryzyko skurczy i przedwczesnego porodu. Ale na koncowce? Mysle, ze poloznej moglo chodzic o samo ktg i okres okolo niego. Zeby nie glaskac, bo zaklamuje wynik taka stymulacja.
Mnie:'( -
Yousee, dziękuję za zaklepanie 1666 za nas wszystkie, taki ładny numer
Pani Kierownik Projektu [PKP]: melduję bagno superprzejrzyste, ok 10cm, test alexisowy totalnie negatywny, jedna kreska. Kupiłam 30 sztuk tego badziewia. Bezsęsó. To jak z tymi pomyłkami w labolatorium- człowiek płaci 50 zeta za betę, a ona negatywna! Wzburzyłam się niemalże! Foch!Impresja, Marta.83, Maczek, Morwa, pepsunieczka, lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasik, juz naprawiam swoj blad. Niestety OF nie pokazuje wyslanych zaproszen (albo ja taka ulomna i nie widze) i sie juz pogubilam
Ktos jeszcze chetny?
Tak przy okazji - Marta.83, pisalas, ze mojego wykresu nie widzisz. Jako przyjaciolka powinnas nie miec problemu. Mamy jakas synchronizacje cykliBasik122 lubi tę wiadomość
-
Najwyraźniej się stęskniła jak nadal nas podczytuje :p albo czyta, aby później mieć o czym pisać między jedną kupką a drugą
Nie naprawili mi dzisiaj tej pralki. Koszt naprawy był zbyt duży ,więc będę mieć nową pralkępoza tym Jakupa dzisiaj załatwiłam przez ten śnieg. Za dużo wariatów na drodze i nie miało to najmniejszego sensu. Uciekam zaraz popytongować na poprawę humoru. Spółkowanie jest super na wszystko
Marta.83, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:kolejna falkonikowa
a, i kota mam też idealnego, wszyscy to mówią
Maczku, chcę taką sałatkę! I to już ale nie mam serca mężowi wspominać bo stanie do garów jeszczeale w pudełko mam na jutro zgadnijcie, brokuły z jajkiem sadzonym
to się nazywa synchro
Maczek lubi tę wiadomość