Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Ja teraz przy chorobie i po wyrwaniy zęba brałam na przemiennie apap i ibuprofen. Lekarka na pogotowiu powiedziała że można brać ibuprofen. Dominikowi nic po tym nie było.
-
Ciri, przy naszej płodności wątkowej będzie to szybciej niż myślisz
A ja jestem dziś szczęśliwym człowiekiem bo nic nie boli, tylko lekko ćmiMaczek, Impresja, ciri22, kattalinna, pepsunieczka lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Hahahaha jam Wiedźmowy Flakonik
Jestem idealna, moje życie jest idealne, moje conversy są idealne :p
W ciąży nie wolno głaskać brzucha. Na ginekologii leżałam z dwoma dziewczynami z twardnieniem brzucha. Jedna w 15tc, druga w 20tc.
Swoją drogą taki maluszek w brzuchu nie lubi głaskania, woli jak jest ręka przełożona, bo czuje ciepło w jednym miejscu:)
Lauda u mnie nie było religijnie w domu. Post nie ograniczał w niczym. -
nick nieaktualnyYousee super! Zdecydowanie dobrze slyszec takie rzeczy
i by nie wrocil bol
Impresja to wiemy na co manatek wydasz w najblizszym czasie
A ja bym wiele dala za dobry masaz. Mama i ja jestesmy po szkole masazu ale jakos nie mam jak z nia sie umowic na jakis masazyk a tak by mi sie przydal!Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedzmy, kogo przeoczylam w wysylaniu zaproszen?
Jakos nie lubie miec wykresu ogolnie dostepnego, bo nakretki na kazdym kroku wtedy.
Z tym glaskaniem, to tez znalam wersje, zeby od poczatku ciazy tego unikac ze wzgledu na ryzyko skurczy i przedwczesnego porodu. Ale na koncowce? Mysle, ze poloznej moglo chodzic o samo ktg i okres okolo niego. Zeby nie glaskac, bo zaklamuje wynik taka stymulacja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Się wlanrlam na telefonis, wlazłam na grudniowy wątek i polubiłam jakiś post o cyckach... Boszzz...
Rafaello z kaszy jaglanej i mus czekoladowy z tejże. Mam chcice.wyskakiwac beda Ci wszystkie gluuuupoty ;p wspolczuje
-
Wróciłam do domu. Odpuscilam sobie basen. Ale poszlam na sauny. I ni cholery. W suchej nie dalam rady wysiedziec. Poszlam do mokrej i to samo. Czy to od choroby?
Teraz zabieram sie za gotowanir. Bo mma brokula i kalafiora do zuzycia. I fasolke zielona. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny