Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/316694f31f24.jpg
A taki se wymyslilam.
A kogo Yousee mi zakopała? Od razu chcialabys wiedzieć
Przyszła dziś paczka od teściowej. Sokowirowka (ona ją za punkty wzięła a my zaplacilismy za wysylke, taki przezent). No ale! W końcu mam świeży sok z jabłekImpresja lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Poza stanem jamy...
Ktos probowal oleju kokosowego?
Zwei, zdradz sekret
Nie mam sekretu. Wczoraj chwaliłam się nadzwyczajnej jakości bagnem, ale niestety okazało się, że jest go małoJakoś tam dobrnęliśmy, ale to nie była ta przyjamna jazda co zwykle, więc nie wiem czy nie skończy się obtarciami.
90% czasu, który trwonimy na pytongowanie to gra wstępna. Zostało nam to z okresu mojej hormonalnej antykoncepcji, gdy naprawdę trzeba było się napracować, żeby jakieś smarowanie było. I to się u nas sprawdza, bo dzięki temu w ciągu tych 10% czasu obydwoje bez problemu zaznajemy satysfakcji, że tak powiem
A odnośnie narzekań na nasz wątek, to jesteśmy tu dla siebie, nie dla innych. Raz w ciągu ponad roku jego istnienia zdarzyło się, że musiałyśmy podziękować jednej z nas, ponieważ zmieniła się w przeciągu kilku tygodni do tego stopnia, że co kilka dni pojawiał się ferment i niepotrzebne nerwy. Myślę że rozstanie wyszło nam wszystkim na dobre i Matleena [pozdrawiamy!] zaczęła się mocniej angażować w wątkach, w których udzielała się wtedy równolegle, a my odzyskałyśmy spokój ducha. Jeśli któraś z Was jest ciekawa jak wyglądało to rozstanie naprawdę i kto o tym zdecydował, stare wyjadaczki chętnie podeślą linki. Ale uważam, że nie ma co wracać do przeszłości, tylko patrzeć na przód, zajmować się swoimi dziećmi, swoimi przyszłymi ciążami, realizować w pracy i spędzać miło część wolnego czasu wśród sympatycznych, podobnych do siebie kobiet. Po to mamy tu miliard wątków, żeby znaleźć miejsce dla siebie, a nie wpasowywać się na siłę.lauda., Impresja, Baronowa_83, aleala, Morwa, Katarzyna87, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja chce alkoholu!
Moi G i ja nie jestesmy alkoholowi, u nas tylko piwo jest i dobrze nam idzie ale podczas ciazy nagle tyle alkoholu sie nazbieralo u mnie w domu (jak nigdy ludzie dawali nam alkohol i to taki calkiem calkiem) ze juz od tej posuchuchy i patrzenia na niego mam taki slinotok... Jeszcze troche i sie napije (w planie jest i tak przyzwyczajenie mlodej do karmienia od czasu do czasu butelka) wiec juz nie moge sie doczekac tej wspanialej chwili delektowania sie nalewka babuni, ajerkoniakiem mojej mamy chociazby jako polewa do lodow czy martini ze spraitem...Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://weekend.gazeta.pl/weekend/1,138262,19436638,porody-przyjmowane-z-zaslonietymi-oczami-cwiczenia-na-martwych.html
Lapajcie artykulacbyba ksiazke sobie przeczytam
Cytrynka_, kattalinna, lauda., WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgolnie to smiac mi sie jeszcze chcialo z krzesla porodowego ktore tam na rycinie bylo... Kurde oczywiscie musieli z tego zrezygnowac zeby znow w szpitalach wprowadzic jako nowosc ;p
Edit; Wiedzmy 22.02 jest pelnia. Ktora wtedy szcza na patyk?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:26
-
nick nieaktualny
-
Nie ,nie ,nie Ciri rodzi w Niedziele 21.02.2016r :p
Miałam dzisiaj głupie sny. Śniło mi się ,że chciałam wejść do pokoju teściów a tam teściowa krzyczy ,że mają akcje "hamburger" i mam nie wchodzić :o A później wraz z szwagrem stawialiśmy sobie włosy na żel, ja na rękach on na głowie. Skąd takie durnoty się śnią?