Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Papryka pieczarki kurczak
Jakis grzybowy
Jak do burito
Mrożone owoce ze śmietana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 10:13
ciri22 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,138262,19436638,porody-przyjmowane-z-zaslonietymi-oczami-cwiczenia-na-martwych.html
Lapajcie artykulacbyba ksiazke sobie przeczytam
Czytałam jakieś 20 lat temu dwie książki tego pana: Stulecie Chirurgów i Triumf Chirurgów. Czytałam je kilka razy, to było lepsze niż norweskie thrillery. Ginekolodzy już na mnie czekają- poczytam w pociągu przy najbliższej długiej podróży -
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:Wiedźmy, jakiś godny łykania preparat D+K? aktualnie łykam samą wit. D, dobrze byłoby to rozszerzyć, najlepiej w jednej tablecie
Są takie preparaty, tylko pamiętaj, że to ma być witamina K2 a nie K. K zagęszcza krew i jeśli nie masz krwotoków to jej nie suplementuj w tym momencie, bo za gęsta krew powoduje problemy z zagnieżdżeniem oraz donoszeniem ciąży. -
zwei_kresken wrote:Są takie preparaty, tylko pamiętaj, że to ma być witamina K2 a nie K. K zagęszcza krew i jeśli nie masz krwotoków to jej nie suplementuj w tym momencie, bo za gęsta krew powoduje problemy z zagnieżdżeniem oraz donoszeniem ciąży.
że preparaty są to wiem, ale pytanie który jest dobrybo łykać bez sensu to ja mogę tik taki, a suple czy leki to wolę działające
-
Dzień dobry.
Dziecku mojemu stuknęły dzisiaj trzy miesiące! I to tyle jeśli chodzi o prywatę.
Zwei dzięki za post o wątkach i ludziach na nich piszących. Niby nie ma o co, ale jakoś ten "gołąbek pokoju" chcący się tylko wygadać, zmierził mnie. Stawiam Ci secco
Ciri szpinak i ser (feta, gorgonzola, briee) i do tego sos jogurtowy... Chyba wiem co dzisiaj u mnie na obiad.ciri22, Morwa, Maczek lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:tak, tak, o K2 mi chodziło, skrót myślowy
że preparaty są to wiem, ale pytanie który jest dobrybo łykać bez sensu to ja mogę tik taki, a suple czy leki to wolę działające
kattalinna lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:
Zwei dzięki za post o wątkach i ludziach na nich piszących. Niby nie ma o co, ale jakoś ten "gołąbek pokoju" chcący się tylko wygadać, zmierził mnie. Stawiam Ci secco
Besosy dla Ciebie, Laudo Szatana
Dzisiaj jajo już nie boli, oby to znak że Alexis była wczoraj.
lauda. lubi tę wiadomość