Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta.83 wrote:Ja sobie k2-mk7 na alledrogo kupiłam, a D3 normalnie jakies vigantoletten x4
edit. ale na mnie ta suplementacja i tak nie działa
vigantoletten 1000j. łykam, w dawce 1 dziennie i to u mnie działa, wit. D wyszła mi 39nie wiem jaka była przed suplementowaniem, ale pewnie mniejsza
teraz chyba kupię to http://www.aptekagemini.pl/kinon-d3-30-tabletek.html
cenowo wychodzi prawie na jedno co dwa preparaty oddzielnie a zawsze mniej do łykania -
Hej, wpadam tylko na chwilę, mała ma nadal mocną jelitowke:( zwei, prosze o poradę tarczycowa. Moje tsh spadło do 0,15.biore euthyrox 75 i 100 na zmianę. zzmniejszyć dawkę czy pilnie lecieć do endo gina.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 16:44
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Mozna podejsc do internisty i przepisze wid d w kroplach. Ostatnio chyba 3,20 placilam
Co do koszmarów ginekologicznych - obejrzałam parę tygodni temu film nt. porodów w USA i mam ochotę zrobić sobie wycieczkę do Pl z brzuchem, jak takowy mi się przyrafi. Wiązanie oczu to autentyk. Wiązanie rąk i nóg też. I nie pociesza mnie fakt, że zamiast tego dzisiaj masowo robią cesarski i pakują prochy wszelkiej maści.
Co do koszmarów - chyba żadne tłuste żarcie na noc nie przebije naltreksonu.
Śniło mi się, że urodziłam jedno dziecko (całkiem sama, bo nikt z otoczenia się nie zainteresował, stelaża też zabrakło). Póżniej jeszcze dwoje - ale bez rąk i nóg i bez głowy. Masakra. Ten obraz nie chcę mi zniknąć.
A czytałam o snach przyjemnych i erotycznych na LDN.
Ktoś mnie w ciula zrobił...
Na przekór wszystkiemu:
Dzień dobry! -
Ja pierdziu, Was nadrobić to normalnie trza z godzinę
Cofam, już nie jestem Flakonikiem, w mym idealnym życiu pojawiła się skaza. Dostałam duży słoik miodu z pasieki (Flakonik), alem go rozdupcyła w przedpokoju na moich czystych kaflach z czystymi białymi <olaboga> fugami. Do tego by go zebrać musiałam użyć OSTATNIEJ rolki papieru toaletowego <i co teraz?!>
Kurtyna
Impresja mnie pomninęłaś w wysyłce zaproszeń. <Uwaga będzie opierdulka> To, żem matka wariatka i aktualna niesraczka niezobowiązuje Cię do olewania mnie! ;p
Yousee ja też ostatnio odkryłam cukinię jako dodatek do wszystkiego (burito, spaghetti, gulasz) <omomomomomm>
Impresja Matleena to była wiedźma. Napierdzielała się z Nami ze wszystkiego/każdego, a potem się "nawróciła". Szczerze - wcale mi nie żal. Haha jak Lauda pisze - Kefiuru jej polać
----
Dobra goście idą...jestem na 1669 stronie. Później przeczytam resztę
marzusiax, WiedźmaMaKota, lauda. lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Ja pierdziu, Was nadrobić to normalnie trza z godzinę
Cofam, już nie jestem Flakonikiem, w mym idealnym życiu pojawiła się skaza. Dostałam duży słoik miodu z pasieki (Flakonik), alem go rozdupcyła w przedpokoju na moich czystych kaflach z czystymi białymi <olaboga> fugami. Do tego by go zebrać musiałam użyć OSTATNIEJ rolki papieru toaletowego <i co teraz?!>
Kurtyna
Impresja mnie pomninęłaś w wysyłce zaproszeń. <Uwaga będzie opierdulka> To, żem matka wariatka i aktualna niesraczka niezobowiązuje Cię do olewania mnie! ;p
Yousee ja też ostatnio odkryłam cukinię jako dodatek do wszystkiego (burito, spaghetti, gulasz) <omomomomomm>
Impresja Matleena to była wiedźma. Napierdzielała się z Nami ze wszystkiego/każdego, a potem się "nawróciła". Szczerze - wcale mi nie żal. Haha jak Lauda pisze - Kefiuru jej polać
----
Dobra goście idą...jestem na 1669 stronie. Później przeczytam resztę
AuuuuuućBiedny miodek.
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Może jeszcze będą
Ja miałam bardzo fabularne i dokładne - jakby oglądać dobry film.
Że niby kobiety w ciąży takie koszmary mają ;]
Wolę poczekać na te erotyczne
Marzusia, oglądałam The Business od Being Born - polecam
Niestety tutaj tak jest, że medycyna to biznes jak każdy inny.
Trzeba wczuć się w system i dobrze kalkulować.
A kanałówka za $1000 nieźle boli kieszeń.
Ten kraj to raj dla stomatologów
Edit: Kacha, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpaMasz u mnie dzień opieki nad potomkiem gratis, jak zawitam do ojczyzny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 17:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny