Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Oo, i jest Ala
Dbaj o siebie, odpoczywaj
Zazdraszczam psa i możliwości dogoterapii. Normalnie czuje się jak pedober tylko nie na dzieci a na psy
Jak wychodzę na dwór to tylko patrzę czy jest jakiś do pogłaskania.
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Alu dobrze ze sie odezwalas. Zaczynalam tesknic.
Zrobilam znowu frytki z batata. I sos czosnkowy (moj sie upiera ze czosnek z jogurtem lepiej dziala i chroni zoladek). Jemu bataty nie smakują. Wiec mam calego dla siebie. Polubilam go. Jeszcze zeby latwiej sie go kroilo. -
Moj pies sie nie nadaje do dogoterapii bo mimo ze ma wielkie serce to mózgu nie montowali xd a no i istotnym faktem jest że ta 4 kilogramowa pierdoła nie ma ADHD tylko FULL HD
warto dodać że jest peawdopodobnie najbardziej rozpieszczonym kundlem na świecie
-
Katarzyna87 wrote:Ja pierdziu, Was nadrobić to normalnie trza z godzinę
Cofam, już nie jestem Flakonikiem, w mym idealnym życiu pojawiła się skaza. Dostałam duży słoik miodu z pasieki (Flakonik), alem go rozdupcyła w przedpokoju na moich czystych kaflach z czystymi białymi <olaboga> fugami. Do tego by go zebrać musiałam użyć OSTATNIEJ rolki papieru toaletowego <i co teraz?!>
Kurtyna
A propos...
Małżonek mój właśnie rozj**ał wosk z zapalonej świecy na płytkach w kuchni. Na moich wyliznanych, blyszczących płytkach i fugach czyszczonych na kolanach. I nie, wosk nie mógł się rozlać w jedną, łatwą do zeskrobania plamę, tylko uje*ał małymi chropowatościami całą kuchnię.
Romantyzmu mu się zachciało. A w tym wieku, to już bardziej reumatyzm.
Iiii... KURTYNA!zwei_kresken, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, Blondik, Katarzyna87, Impresja lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, normalnie przestanę tu zaglądać
Błagam przestańcie pisać o jedzeniu, bo aż mnie ochota nachodzi na te wasze smakołyki. A to batatay, a to brokuły czy też czekoladowa chmurka i mnóstwo innych... Same pyszności
Ostatnio zajadam się kiwi w ilości hurtowej. Mogłabym jeść same owoce, a na mięcho nie mogę patrzeć
Jak kiedyś mieszkałam z rodzicami to też mieliśmy psa (niestety już odszedł). Też jej nieraz odbijało, ale jak zostawała w domu z jedną osobą to musiała być w tym samym pokoju, najlepiej gdzieś blisko, czytaj w łóżkuBo ja z tych jestem co zwierzętom pozwalają wchodzić na kanapę
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Skoro już o jedzeniu...
Zmierzyłam się w brzuchu po całym dniu żarcia i mam w nim tyle cm, co miesiąc temu na czczo zaraz po przebudzeniu. Chyba dziad wreszcie po 10 latach postanowił spieprzaćSpieprzaj dziadu!
WiedźmaMaKota, Morwa, aleala, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Ala, mój pies może konkurować z Twoim na najbardziej rozpieszczonego kundla
aleala lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:A propos...
Małżonek mój właśnie rozj**ał wosk z zapalonej świecy na płytkach w kuchni. Na moich wyliznanych, blyszczących płytkach i fugach czyszczonych na kolanach. I nie, wosk nie mógł się rozlać w jedną, łatwą do zeskrobania plamę, tylko uje*ał małymi chropowatościami całą kuchnię.
Romantyzmu mu się zachciało. A w tym wieku, to już bardziej reumatyzm.
Iiii... KURTYNA!Marta.83, Morwa, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Nie skrob. Poloz gazete taka z szarego papieru i uprasuj.
Będziesz najperfekcyjniejszą panią domu jaką widział świat, flakonik przy tym by nawet wymiękła
zwei_kresken, Maczek, JoHanna, WiedźmaMaKota, Morwa, Impresja, lauda., aleala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelloł, podglądam Was ciotki-wiedźmy
edit: usuniecie foty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 10:11
Marta.83, zwei_kresken, ciri22, pepsunieczka, Maczek, Cytrynka_, JoHanna, marzusiax, WiedźmaMaKota, emaj, Morwa, Blondik, Basik122, Katarzyna87, Impresja, lauda., kattalinna, aleala, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Śmiejecie się.
Jak obrys sie pobrudzi woskiem czy dywanto zawsze działa. Cieplo rozgrzewa wosk ktory wsiaka w gazete. Plama znika. Wszyscy szczęśliwi.co nie znaczy, że pomysł zły, wydaje sie bardzo sensowny, tylko ja nie wpadłabym na to