Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciri temperatura rośnie bo próg rośnie, podejrzewam ,że w 7dpo byłby wyższy niż w poprzednim cyklu. No ale badać go wtedy już nie będę , bo od jutra biorę luteinę a ją we krwi wykrywają, więc badanie za dużo mi nie powie (można tylko gdybać co do dawki leku).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marz no jakby nie patrzec. Skoro ilosc spermy jest mniejsza wieczorem to gdzies musi sie podziac ten naddatek poranny. Hahahah. Nakladaj mu cewnik i metalowe majty z klodka. Zebys tylko Ty mogla dotykac pytonga
Edit marta czyli mozesz go co rano gwalcic. A on nie pamietajac ze rano byly seksy wezmie Cie w obroty wieczorem. Jak Ty bedziesz malo kontaktowa. I wtedy macie 2w ciagu dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 10:17
Marta.83, marzusiax, Maczek, Katarzyna87, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie buba najprawdziwsza. Zimno, deszcz, wiatr... A do tego dziecko moje super marudne od samego rana. Z ratunkiem przyszła mi chusta.
NO I TA KUCHNIA NIESZCZĘSNA... W dupie z takimi dniami...
P.S. Czy Wy też jesteście dzisiaj takie wyplute i marudne? A wiedźmowa dziatwa jaka? -
nick nieaktualnyLauda ja od rana wsciekla bo wlasnie mi brodzik rozgrzebuja, do tego moje dziecko w brzuchu mega leniwe i gdybym jej nie znala juz bym wpadla w panike bo nawet na dziubanie paluchem nie reaguje...
Sama jestem zreazygnowana i mam w dupie wszystko...
A jaka masz ta chuste?
Ala ja tam lubie zawsze byle by byl:P
-
lauda. wrote:P.S. Czy Wy też jesteście dzisiaj takie wyplute i marudne? A wiedźmowa dziatwa jaka?
u mnie sex poranny to tylko przy weekendzie czy wolnym możliwy. wstajemy z kurami a oboje jesteśmy sowami...
standardowo nie nadrobię
Wiedźmy Matki wczoraj coś rzucały na podłogę - macie jakiś konkurs na największy bajzel?
Mówiłam, ze Ala śpi?
miłego piątku
-
Ciri mam bawełnianą, tkaną splotem skośno-krzyżowym, rozm. L: 4,6m. Little forg, morski opal
Taką: http://littlefrog.pl/product-pol-2283-Chusta-tkana-Little-Frog-Morski-Opal-S-3-6-m-II-Gatunek.html
Katta - to nie ja!!! To mój stelaż zrobił rozpiździec! I jeszcze stwierdził, że to się samo zetrze pod butami....................Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 10:42
ciri22, WiedźmaMaKota, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Katta - to nie ja!!! To mój stelaż zrobił rozpiździec! I jeszcze stwierdził, że to się samo zetrze pod butami....................
albo jeszcze lepiej, na kota
ale pomysł starcia butami... szacun
-
nick nieaktualny
-
Louda jak ci zostaną tłuste plamy to polecam Cillit Bang do kamienia. Kupiłam sobie impregnat do fug i tak mi się przykleił do płytek, że myślałam że się zabeczę. Nie mogłam ich doczyścić. Zostały takie smugi jak spływał ten płyn. Tym preparatem popsikałam, przeleciałam gąbką i puściło. Z tej firmy jest też do tłustych plam. Ale nadmiar i tak musisz jakoś usunąć.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnySuper Odrobinko
Nie pamiętam czy pisałaś, badaliście nasienie?
edit: do tłustych plam polecam w 100% płyn z lidla, naprawdę zmywa mi nawet smar z kasety w rowerze, myje wszystko
http://zapodaj.net/images/a9ff5849e4f07.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 11:34
Baronowa_83, lauda. lubią tę wiadomość