Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maczku po prostu przemawia przez Ciebie wewnetrzne dziecko.
Dzieci jak jedza czekolade to zazwyczaj nie samymi ustami ale wieksza powierzchnia ciala w szczegolnosci glowy.
Stad powiedzenie ze dzieci dzielimy na szczesliwe i czyste. Czyste dziecko nie je cZekolady.Maczek lubi tę wiadomość
-
No i marz dobrze prawi. Czekoladowa maseczka droga w uj. I nie zjadliwa. A tu możesz sie nasmarowac i upiekszac. A maz sie naje
A propo maseczek. Ostatnio pewna iranka podpowiedziala mi maseczke na wypryski.
Czarnuszka zblendowana, miod i mqka kukurydziana. Myslicie ze to ma sens? -
Cytrynka_ wrote:No i marz dobrze prawi. Czekoladowa maseczka droga w uj. I nie zjadliwa. A tu możesz sie nasmarowac i upiekszac. A maz sie naje?
Ta maseczka ma sensWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 22:27
Maczek, Cytrynka_, Katarzyna87, aleala lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mój pies to jest dopiero rozpieszczony jak mu za zimno w nocy to przychodzi mnie obudzić ze swoim kocykiem w pysku i daje znać ze mam go przykryć heh.
Ala, wypoczywaj jak najwięcej!
Zwei, chyba zmienię auto na toyoteJoHanna, Impresja, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuu miodek miał szybką i na szczęście bezbolesną śmierć.
Impresja No! Tera graDzień opieki nad potomkiem wykorzystam w urodziny Małża
Wiedźma ja też nie chciałam tego sprzątać. Proponowałam Majce by mi pomogła, ale nie chciała <co za córka niedobra>
Cytrynka moja przyjaciółka podmywała się po każdej wizycie w kajbello i "zmyła" też dobre bakterie. Wiecznie Ibisz ją nawiedzał. Gin kombinował z czego to, no i wyszło jak się okazało ze podmywa się nawet kilkanaście razy na dobę.
Ogólnie to kobieta powinna się podmywać raz dziennie (nie licząc wizyty Ridża).
Ala super, że już w domu. Bierz już L4 i korzystaj z możliwości legalnej opierdalanki
Lauda przykładasz papierowy ręcznik i żelazkiem jedziesz :p Choć niewiem czy zadziała na kaflach :p
Wow Zwei GratulejszynZdradzisz jaki masz obwód w brzuchu?
Ciri ja czekałam na Majkę do 41tc - ciężko było. Mam nadzieję, że Liwia urodzi się szybciej...ofkors w środę, bo łożysko ma być dla Odrobiny
Popsunieczka , widzę że wpadłyśmy na ten sam pomysł z prasowaniem płytek:) Tylko ja jakby później :p
Wiedźma dzisiaj dzień lotów na podłogę. Może Ty też spróbuj wyprasować jajka :p
Wirtualny ZIEMNIAK za przeczytanie posta:)
_____
( )
( )
(_____)
Hmm mój ziemniak bardziej przypomina kupę:p
Edit: ziemnior się rozjechał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 00:58
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Kacha nie będę pracować bo mam linoleum, chociaż to mogłoby być ciekawe
A co do JaKupa... Ktoś na instagramie wrzuca zdjęcia swoich JaKupow. Co zostało zobaczone już się nie odzobaczy
idę spać. Dobranoc i kolorowych snów!
Impresja Tobie erotycznych.Robimy drugiego Dziedzica
-
Kacha, nadal mam dużo. Kilka lat temu, przed przejściem na dietę IG i jak jeszcze jadłam za mało do tego wszystkiego, miałam w najszerszym miejscu brzucha ponad 100 cm ;( Metr wypełniony zabójczym tłuszczem trzewnym, przez który miałam moje wszystkie dolegliwości hormonalne. W biodrach miałam mniej.
Dzisiaj rano zmierzyłam- mam 84cm. Czyli lepiej niż miesiąc temu o jakieś 3cm. Ale w najwęższym miejscu talii, którą mam dość wysoko- taka budowa- bliżej biustu niż pępka- mam 74. A w biodrach 97, więc brzuch nadal zaburza proporcje i odstaje, w obcisłych koszulkach wyglądam jak w 4 miesiącu ciąży. Waga bez zmian. No i dopiero wróciłam do stanu sprzed odstawienia antyków- to mi też nieźle dało w kość- półtora roku walki z androgenami itd. Może to tylko chwilowy spadek obwodów, bo zwykle takie postępy zatrzymują się u mnie po kilku tygodniach, jak organizm już się połapie, że go wzięłam podstępem
[ze zmian w diecie zaczęłam dobijać kalorie tłuszczami- głównie awokado i masłem migdałowym i zaczęłam pić dwie kawy dziennie zamiast żadnejNo i jem trzy syte posiłki dziennie zamiast 5ciu mniejszych, do obiadu połykam kapsułkę enzymów trawiennych]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 06:20
-
Cześć i czołem
Według wykresu i według badań krwi(prog) ,weszłam w fazę lutealną. Co miało być to było a jak nie było to musiało popsuć się wcześniej a wtedy i tak nic by z tego nie było :p także albo od dzisiaj albo od jutra(jeszcze się zastanawiam) zaczynam mój pierwszy romans z lutką. Także rzeczywiście może to być najkrótszy cykl w moim życiu , chociaż wolałabym aby był najdłuższy i na razie się będę tej opcji trzymać
Życzę miłego dnia