Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie jestescie same ;* na fejsbuku należe do takiej grupy:
Chujowa pani domu
ciri22, Maczek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuuu spoko moje mieszkanie wyglada beznadziejnie
mam cicha nadzieje ze niebawem zaczne rodzic i chlop posprzata jak bede w szpitalu
a co do chusty to na fb mam taka grupe z mojego miasta co oddaj i sprzedaja rzeczy naprawde w przystępnej cenie albo wymieniaja na cos innego dla dzieciakowWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 12:48
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuuu ją też ma syf na kolkach, wszędzie coś. Tylko kuchnię ogarnelam wczoraj ale co to dało? Przecież w kuchni mieszkają jakieś małe gobliny, które robią burdel
miałam sprzątać dziś resztę pomieszczeń ale jestem tak chora, że nie mam siły
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyMOj stelaz umie wszystko i lubi robic ale mam wrazenie ze przy mnie to on sie ROZLENIWIL!! ALe nie powiem jak na poczatku ciazy mialam dwa tygodnie takie ze nie wychodzilam z lozka robil wszystko wiec znaczy ze jeszcze umie. Dlatego teraz korzystam i tez mniej robie:P jak pojde do szpitala to ma zapowiedziane co ma przygotowac i nie protestuje
-
Mój też potrafi wszystko ogarnąć. Tylko zwykle nie chce mu się równie bardzo, jak mi. To przecież go nie będę gonić do sprzątania dlatego, że ja nie ogarniam. Tym bardziej, że on pracuje, a ja w tej cionszy tylko siedze i pachnę
ciri22, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój nie cierpi sprzątania tak jak ja, więc się dzielimy
na szczęście każde z nas nie cierpi mniej jakiejś partii, więc się uzupełniamy. najbardziej lubię myć okna:
ja: wrrr muszę okna umyć
on: nic nie mówi, szykuje szmatę, michę, wodę
ja: umyjesz?
on: no tak
kurtyna
i tak jest zawsze z tymi oknamiktosiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahaha ja jeszcze mam ze swoim tak ze ja nienawidze sprzatac kuchni, mycie kuchenki sprawia ze pawia moge na kilometr puscic za to ja moge myc kibel i lazienke i wole sama to robic niz jak on ma to zrobic, wiec jak juz zbieramy sie w weekend do sprzatania od gornie wiadomo ze on ma kuchnie a ja lazienke do ogarnicia
Zreszta najwiekszy burdel tam robi
-
Mam taki problem, że wydaje mi się, że mam zbyt mało miejsca i brakuje mi takiej zdolności do ustalenia, jakie rzeczy gdzie mają "mieszkać". Przez to jak zaczynam sprzątać, to szybko się to kończy na tym, że "hmmm... to trzeba stąd zabrać, bo graci stół/przeszkadza w sprzątnięciu podłogi/umyciu blatu/robi syf ogólny, itd., ale... gdzie to dać? Może tu? Nie, kurde, tu przeszkadza. No to... tam? Nie zmieści się. A szlag by to trafił, posprzątam jutro."
Chciałabym nabyć taką magiczną umiejętność ludzi, którzy wszystko sobie umieją w pomieszczeniach rozplanować i to jeszcze tak z pomysłem i funkcjonalnie. Próbowałam wiele razy, nie umiem.marzusiax, aleala, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Maczku znam to. Dlatego od jakiegoś czasu wszystko trzymam na wierzchu.
Edit. Bo wyjdzie ze syfiara jestem.
Po prostu przestalam szukac miejsca po szafkach. Jak wiem ze go tam juz nie ma. Wszystko znajduje swoje miejsce poza szafa i tworzy calkiem fajny caloksztalt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:14
-
nick nieaktualnyJa mysle ze jest to kwestia charakteru, ja musze miec tz przydasie, ktore np moja znajoma by wyrzucila bo i tak przeciez mozna pojsc i kupic jak bedzie potrzeba, a ja nie lubie kupowac rzeczy ktore sa wielokrotnego uzytku i robi sie sterta do pudelka a pudelko do szafy w ktorej juz nie ma miejsca....
Dobra KAPITULUJE! Moj brzuch jest za duzy do siedzenia przy kompie dluzej niz 10 minut. Mialam wpisac kwity ale moje zwykle krzeslo nie podola temu, a na laptopie nie wpisze bo za mula za bardzo maps.google sie zadlawi przy takiej ilosci informacji...marzusiax lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Ja mysle ze jest to kwestia charakteru, ja musze miec tz przydasie...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:też to kiedyś miałam. wyleczyły mnie liczne przeprowadzki
edit taki żarcikWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:48
ciri22, kattalinna lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...