Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelcia wrote:Hahaha, a ja mam kuzynkę pracującą w Lidlu
Spryciara!
Ja swego czasu miałam Lidla dosłownie pod blokiem. Niestety było to za czasów panieńskich A teraz mi do Lidla nie po drodze... Ale tak kusicie, że w końcu muszę spróbować zdobyć to winko
-
Katarzyna87 wrote:Kurde wiecie co, ruszyłam dziś dupkę do lidla, a nie mam blisko, śnieżyca napierdziela i co...nie było proseco ((
Ty weź nie mów... Ale to nie był któryś w Lidlów w CHRZWie, cooo? Powiedz, że nie
EDIT:
Piekłam właśnie pyszne pomarańczowe muffinki, żeby poprawić humor mojemu chłopu.
Przy drugiej partii nalałam za duzo ciasta do foremek i przerosły. Jedna wyszła mi nieco chu*owa...
Czy to znaczy, że jestem w ciąży? Jak myślicie?
(Zdjęcie robione kalkulatorem)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 01:12
lauda., Eva82, zwei_kresken, mar, Katarzyna87, Emma80, MagdaH, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Ty weź nie mów... Ale to nie był któryś w Lidlów w CHRZWie, cooo? Powiedz, że nie
EDIT:
Piekłam właśnie pyszne pomarańczowe muffinki, żeby poprawić humor mojemu chłopu.
Przy drugiej partii nalałam za duzo ciasta do foremek i przerosły. Jedna wyszła mi nieco chu*owa...
Czy to znaczy, że jestem w ciąży? Jak myślicie?
(Zdjęcie robione kalkulatorem)
aaah idealna muffinka do zatykania pipki po pytongowaniu
-
Basik to dobrze, że już się lepiej czujesz. Musisz zbierać siły na kolejny cykl. Warto by było w drugiej fazie brać progesteron. Na pewno nie zaszkodzi a może dużo pomóc Uszy do góry i poluzowuj dupkę, jak teraz się udało zobaczyć 2 krechy to musi się udać
-
Eva82 wrote:Basik to dobrze, że już się lepiej czujesz. Musisz zbierać siły na kolejny cykl. Warto by było w drugiej fazie brać progesteron. Na pewno nie zaszkodzi a może dużo pomóc Uszy do góry i poluzowuj dupkę, jak teraz się udało zobaczyć 2 krechy to musi się udać
-
Basik122 wrote:Tym razem postaram się bardziej zabezpieczyć przed taką niechcianą niespodzianką. Jeśli mój gin mnie oleje pójdę do innego Mam nadzieję że wszystko ładnie się oczyści samo bo teraz chyba to jest najważniejsze Dziękuję za wsparcie wiedźmy moje
Basik, Frazes Dnia dla Ciebie :*
-
Cierpliwość to nie umiejętność czekania tylko sposób, w jaki się zachowujesz czekając.
Cierpliwość po wiedźmowemu, z progResteronem i prosecco. Wierz mi, jesteś już bliżej niż dalej Pomyśl, że są takie, które nie doświadczają nawet Alexis [żeby nie szukać daleko przykładu ]
Dzisiaj Małż przy porannym pytongowaniu tak mi przysadził w prawy jajnik, że na miejscu jaja pękłabym z miejsca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 11:53
-
zuzzi wrote:Ty weź nie mów... Ale to nie był któryś w Lidlów w CHRZWie, cooo? Powiedz, że nie
ZONK! Jechałam z Wolki i zawitałam po drodze do siemianowic w tym koło szybu prezydenta i na bytkowie w siemcach - nie ma, nul!
TO JEST SPISEK! Ktoś nas podczytuje i wszystko wykupił!!!
-
Katarzyna87 wrote:ZONK! Jechałam z Wolki i zawitałam po drodze do siemianowic w tym koło szybu prezydenta i na bytkowie w siemcach - nie ma, nul!
TO JEST SPISEK! Ktoś nas podczytuje i wszystko wykupił!!!
Ja pochwaliłam się w robocie i laski już wiedzą... Więc trójmiejskie zapasy zagrożone!
TO PROSECCO JEST OHYDNE, WALI ŚCIERĄ DO PODŁOGI! NIE PIJCIE GO!Maczek lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:u mnie w Lidlu nie było;( wykupiłyście wszystko!
Zwracam Waszą uwagę Wiedźmy na fakt, że ten wątek jest publiczny i kto wie ile osób dowiedziało się już o Waszym ulubionym winku. Niedługo w całej Polsce może być problem.
Blondik lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zwei_kresken wrote:Ja pochwaliłam się w robocie i laski już wiedzą... Więc trójmiejskie zapasy zagrożone!
TO PROSECCO JEST OHYDNE, WALI ŚCIERĄ DO PODŁOGI! NIE PIJCIE GO!
Trzeba wypromować coś nowego, to się przerzucą.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...