Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelcia wrote:Ja się przyznaję, miałam hsg i na pamiątkę mam teraz krzyżyk pod pępkiem
Edit:
przy okazji wycięto mi największego mięśniaka i usunięto ogniska endometriozy.
Faaaaaajnie było -
nick nieaktualnymar wrote:czyli podczas hsg oni się wkluwają do środka? aaaa, a ja zrozumiałam, że wleją mi kontrast i będą prześwietlać, może Amelcia miałaś laparoskopię? nie chcę być znowu kłuta a lekarz bardzo przystojny nawet, mój mąż jest o niego zazdrosny więc postanowi być obecny podczas zabiegu i trzymać mnie za rękę (że niby z troski hehe...)
Ja miałam hsg od razu w znieczuleniu ogólnym, bo lekarz spodziewał się "niespodzianek" Rzeczywiście po podaniu kontrastu okazało się, że jeden nie przepuszcza, doktor postanowił go laparoskopowo przepchać skoro i tak spałam. No i przy okazji zrobił resztę za jednym zamachem. I tak jak mnie wybudzili to się zdziwiłam, bo miałam trzy w jednym, ot taka niespodzianka
To co dla zwykłych ludzi jest standardowe u mnie niestety zawsze wygląda inaczej
Kiedyś doktorek powiedział, że na moim przypadku to on kolejny doktorat zrobi
-
mar wrote:lauda a czemu tak? (jeśli można wiedzieć oczywiście ) jakie hormony musisz brać?
10 lat temu wyczułam guzka piersi, po badaniu okazało się, że jest ich kilka, w obu piersiach. Na szczęście okazało się, że są to zmiany wrażliwe na hormony i po kilkuletniej terapii ustąpiły.
Teraz badam się regularnie i okazuje się, że struktura piersi już zawsze będzie wątpliwej budowy. Taki już moich walorów urok widocznie. -
lauda ja mam guzki od leczenia hormonalnego endometriozy więc Cię rozumiem
mam taki konflikt tragiczny - albo leczyć endo, albo guzki... bo leki na endo zwiekszają moje guzki.
Eva - dajesz dajesz - będę miała towarzystwo a potem będziemy śpiewały "UDROŻNIOOONAAA UDROOOŻNIOOONA" -
Zajsonek wrote:Hejka
zapraszam was kochane na https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/lista-wszystkich-staraczek,6008.html
Zgromadźmy się wszystkie
Chyba zostaniemy jednak tu- na liście Sraczek. Sraczek progResteronem
[Lauda ]
lauda., mar, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa za to dziś piję i mój małż pije i oboje się upijemy i będzie ostre pytongowanie, bo owulacja chyba nadeszła: szyjka otwarta, leje się z bagna, i lewy jajnik daje o sobie znać. A tak jak zauważyła Basik na moim wykresie widoczny chłop w rozkroku z pytongiem w pogotowiu więc nic tylko korzystać
lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny