Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Nie dosc ze punkty dzika licza to jeszcze nie umieja zaokraglac... Mnie uczyli ze od 5 w gore.. Czyli 128.5 powinno byc 129. A nadal jest 128.
Wtedy zaokrąglamy do liczby parzystej, np.:
128,5 po zokrągleniu da 128,
129,5 po zaokrągleniu da 130.
Taka ciekawostka -
nick nieaktualnykurcze Odrobinko, jakbym wiedziała, że proga badasz to tez bym sobie strzeliła... a tak nie poszłam, bo nie
Idę za to jutro do nowego lekarza, do takiego wiecie, co mi dziecko zrobi, koniec z luxmedem. Tylko taka każda wizyta będzie mnie kosztowała pewnie koło 150 plus badania płatne... na początek chciałabym zrobić monitoring, zobaczę co on na to...
ale skoro dwie biochemiczne były, to Alexis też może czasem jest, sama nie wiem -
odebrałam wyniki badania męża, ale nie zaglądam
choć ciężko się powstrzymać.
zobaczymy razem jak wróci z pracy.
ech, jaki dzisiaj straszny dzień.. zadzwonili do koleżanki z pracy że jej synka zabrali z przedszkola do szpitala neurologicznego bo dostało drgawek i poszła piana z ust.. teraz go diagnozują w kierunku padaczki. a zawsze był zdrowy
jeśli zostały Wam jeszcze jakieś wolne kciuki, to zaciśnijcie proszę..
to dla mnie nie do pomyślenia, wysyłasz dziecko do przedszkola jak co dzień, masz je odebrać za parę godzin jak zawsze, a tu takie coś..
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualnymyshka, zajrzyj w te badania, jestem na bieżąco, zajrzyj i zamknij z powrotem
edit. ja próbowałam dziś rozwikłać jak oni te punkty liczą Żabie,
cytuje ze strony: kolejne zdobywane punkty mnożymy dodatkowo przez liczbę = ((Ilość zdjęć + 1 - Ranking Photosly)/(Ilość Zdjęć))
czym jest ilosc zdjeć, a czym jest Ranking? Może mi ktoś to pokazać, jak jest aktualnie liczone?
Rozumiem, ze Ranking to jest aktualnie 6 (na 6 miejscu jesteśmy)
chodzi mi o to, ze nam mnożą punkty przez 0,2 lub 0,3
a wg wyjaśnień, tym co są w połowie rankingu wychodzi z tego wszytskiego 0,5... jak to jest możliwe bo ja nie wiem, 5 lat na polibudzie spędziłam i nie potrafię rozwikłać tej zagadki od prau dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:57
myshka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam B6 w jakiejś dzikiej dawce. Niby na bagno, chociaż mi nie pomogła. A nie byłam zwolenniczką, bo przy tej dawce już straszą neurotoksycznością, a ja lubię swój układ nerwowy. Szybko więc to odstawiłam.
Myshka, coś strasznego z tym małymmam nadzieję, że to jednak nic poważnego.
Jednak spałam... Po przejedzeniu zupą. Jutro prenatalne. O dziwo chyba mam lekki stresik.
Edit: Yousee, aż tak bardzo naparzają?niedobre... A jakieś przeciwbólowe Ci wolno?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:48
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Odrobina a próbowałaś dupka?
Nie jeszcze nie, w sumie zaczęłam się dopiero w lutym diagnozować i wychodzi na to, że coś mój organizm szwankuje. Nadnercza nie pracują jak należy, a próg chyba może być taki słaby bo jak pcos to i ovu mogło nie być. -
no właśnie pozamykane tak, że jak otworzę to będzie widać*
wytrzymam jeszcze trochę.
Vesperku, czyja dobrze pamiętam, że Ty jutro zaczynasz swój szczęśliwy cykl?
pytam, bo wygląda na to że zaczniemy razem.
edit: *widać że otwierane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:49
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
Blondik dodała info na fb o głosowaniu na Żabę i oto jakie info jedną z dziewczyn napisała. No to do roboty!!!
"Jrak się cofniesz do wszystkich zdjęć to nad nimi jest po lewej czerwony napis "ranking photosly" wejdź w to i bedzie drugi ranking (ważniejszy).. i tu zaczyna się zabawa bierzesz "wybieraj zdjęcia" i Masz dwa do porownania i porownujesz, które ładniejsze (oczywiście jak trafisz na swoje to wybierasz swoje). Generalnie tu trzeba podzialac trochę chamsko i po prostu pozbijac niżej te, które są na wyzszych miejscach (nie głosować na nie w pojedynku, brać te drugie) no i to mozolna praca, bo jak podbijesz swoje wysoko to musisz pilnować żeby tam zostalo. No ale jak jest na I m-cu to dostajesz 1pkt za osobę a jak na koncu to 0.1 pkt albo w ogóle.. trochę się trzeba nameczyc żeby wygrać"
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-