Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyowulacyjne? Dają cień na owulację jedynie
ale ten kebab mnie nurtuje, to może być objaw ciąży wg mnie
poza tym, jeśli owulację miałaś faktycznie 8 marca, to dziś jesteś w 8 dpo a nie w 10, jak obliczyłaś. Skąd wiem? Ha, bo sama owulację miałam 9 marca i dziś mam 7dpo, pododawałam, poodejmowałam i mamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:30
WiedźmaMaKota, ZakreconaŻona, Blondik, kattalinna, Morwa lubią tę wiadomość
-
niepewna, szczerze to my się tu tylko nabijamy
Wróżba z kebaba:D ale w cieście czy bułce??
Mysh, podobno każdy może miec raz w życiu atak padaczki, moze ten mały tez tak ma.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zrób test ciążowy, jeśli HCG jest we krwi to jakiś cień już będzie jeśli nie to badaj prolaktyne... LH samo z siebie nie skacze w drugiej fazie cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co to jest ht?
LH masz na myśli?
Kobieeeeeeeeto... Kup sobie patyka CIĄŻOWEGO. I obsikaj go. Za jakieś 4 dni najwcześniej. Wywal te patyki owulacyjne. Na wuj chcesz ciążę wykrywać testami owulacyjnymi, jak one nie do tego?
PS. Przestań pisać post pod postem. Jak chcesz coś dodać do tego, co napisałaś, to istnieje taki magiczny przycisk "edytuj".
Edit: HTC to taki smartfon. Jak się zrobi betę-HTC, to z wyniku wyjdzie, jaki się urodzi telefon?
Edit2: Wygląda na to, że to właśnie ten durny ranking decyduje o odsetku punkta dodawanym za każdy głos. Czyli nasza Żabka faktycznie może dostawać 0,2, czy coś takiego, bo kurde nie zauważyłyśmy, że ten coraz bardziej mnie irytujący producent chust miał naprawdę porąbany pomysł na system liczenia głosów i jest jeszcze inna rzecz do klikaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:50
aleala, pepsunieczka, olencja, myshka84, Blondik, odrobinacheci, WiedźmaMaKota, kattalinna, marzusiax, Morwa, przyszła mama 2, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
i jak dołączasz do nowego wątku, to zajrzyj prosze zawsze na jego pierwsza strone, zwykle tam są opisane zasady na nim panujące, co to jest @ ? ktoś nam maila podaje?
WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość