Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Vesper ponoc ziola sa najbardziej uczulajace. A natura sama w sobie.
Emi, Emi?staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyDzieki wiedzmy za kciuki za siostrunie
Zuuu po prostu ufaj intuicjija czułam ze cos jest nie tak.
ale powiem Ci ze mimo tego ze jak szlam do porodu wiedzialam ze cos moze sie spieprzyc to dopiero myslac teraz o kolejnym dziecku i ciazy tak naprawde sie boje... Ale i tak nie zrezygnuje z tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 16:36
-
Co do ziół... Ja w tym cyklu na ziołowo i chyba przedawkowałam... mogłam samego donga brać, ale nie , stwierdziłam ze napary ziołowe też będę piła. Teraz bagno płynie po nogach, szkoda tylko ,że przez betonowe gacie pytongowanie mi nie w głowie. Jak za starych "dobrych" czasów nawala mnie wszystko. Wiem dokładnie gdzie mam jajniki ,gdzie szyjkę macicy. Miednice czuję tak dokładnie ze mogłabym ją wyrzeźbić z pamięci co do joty.
-
Ciri, trzymam kciuki za siostrę!
A Was proszę o małego kciuka za małża - właśnie zdaje prawko i od prawie dwóch godzin się nie odzywa. biorę to za dobry znak ale stresuję się jakbym sama zdawała...ciri22, Vesper, Impresja, pepsunieczka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś zbadałam proga wynik pomimo luteiny 7,51, w styczniu bez luteiny było 5,6- także czekam na Ridża, a we wtorek wizyta u gina ciekawe jaki będzie na mnie miała plan.
edit Katta kciuki za mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 16:52
-
opublikowałam Małgo na fejsie
idziemy na pierwszą piątkę!
Vesper, Cytrynka_, Maczek, pepsunieczka, Morwa, ojejku, Blondik, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Katta, kciuki, to jest jego dzień!
Morwa, mnie się jeszcze nie udało tak urządzić ziołami. Ale czasem "czuję", że powinnam przystopować. Tyle, że "czucie" jest mylące, więc lepiej podeprzeć się wiedzą i wnikliwą obserwacją.
Kciukam, żeby gacie z betonu Cię szybko odejszły...staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
odrobinacheci wrote:Ja dziś zbadałam proga wynik pomimo luteiny 7,51, w styczniu bez luteiny było 5,6- także czekam na Ridża, a we wtorek wizyta u gina ciekawe jaki będzie na mnie miała plan.
edit Katta kciuki za męża
Przydałby się monitoring, bo słabiutki ten prog. Owu mogła być, a mogło jej i nie być
Koniecznie daj znać po wizycie, co Ci powiedziała na te wszystkie wyniki.
Katt, mam nadzieję, że małżowi się uda. Kciuki!
Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Morwa widzę, że konsumujesz b6. Jaką dawkę?
Odrobina a próbowałaś dupka?
Ziółka mniamiUwielbiam herbatki ziołowe. Ale po dongu niesmacznie mi się odbijało
Henna jest mocno alergizująca niestety. Ale jakie mięciuśkie są po niej włosySzkoda, że z tym tyle zachodu, bo nie używałabym zwykłej farby. Ale siedzieć 2 godziny z farbą co 2 tygodnie to trochę uciążliwe zwłaszcza przy takiej długości
Blondik lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marz piekne wlosy. I widac ze masz ich troszkę.
Moje wlosy to 5 pior na skrzyz. Chociaz nie powiem. Drozdze pomagaja bo baby hair rosna. Ale mozna pic maks 3 miechy i trzeba przerwe robic. I potem chodze z takimi malymi odrostami ktore nie chca sie uklada. Tylko stercza kazdy w inna strone. -
Maczek wrote:No właśnie błędy mają w tym algorytmie
chyba że poprawnie się dolicza po czasie...
Jak Twoja Alexis i chęci do pytongowania?
Nie wiem czy była Aleksis, bo nie skupiam się bardzo na jej objawachwczoraj co prawda bagno było piękne: idealne białko jaja, ale co z tego jak w pracy, a wieczorem lipa.
Niestety ochota na pytongowanie średnia, bo jajniki naparzają wciąż"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Marzu nie mam opakowań przy sobie , ale łącznie wychodzi chyba 4,2 mg ,czyli nie dużo. Nie biorę osobno wit b6 jedna mam w magnezie , a druga w kasie foliowym
Edit : pytaj Mączka o wit b6 ,więcej się w tym obracałaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:28