Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuu poprostu slabszy dzien, jak sie jutro powtórzy to dopiero pomysl o ewentualnych niedoborach...
Spaaaaac mi sie chce a tu takie sloneczko ze zal przespac taki dzien -
aleala wrote:Zuu poprostu slabszy dzien, jak sie jutro powtórzy to dopiero pomysl o ewentualnych niedoborach...
Spaaaaac mi sie chce a tu takie sloneczko ze zal przespac taki dzien
To już ze trzy dni mi tak robi
Spałam do 11. Nie mam się czym zmęczyćFakt, że spałabym dalej, ale ile można.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPofarbowala wlosy w sobote i dostala mega uxzulenia od soboty wieczorem pychnie jej twarz i wszystko, wyglada jak pobita. W poniedzialek rano byla w przychodni dostala zastrzyk i leki, nic to nie zmienilo, wczoraj byla u niej karetka dostala 3 kroplowki przeciwuczuleniowe i leki ale opuchlizna nie schodzi a nawet sie poglebia i wchodzi na drogi iddechowe. Brat wezwal karetke zabrala ja do szpitala. A w szpitalu nie za bardzo wiedza co jeszcze jej dac... Dostaje wlewki jakies na uczulenie ale mowia ze moga ja zaintubowac jak sie poglebi ale organizm sam musi to zwalczyc....
-
nick nieaktualnyA wiecie co kest najlepsze ze ona ma uczulenie na tlenek niklu czy cos takiego to jest w wiekszosci farb... I ona farbowala wlosy robila wczesniej pasemka ale zawsze ja jej to robilam nigdy nie dotykajac skory glowy i nic sie nie dzialo... Teraz poszla do fryzjerki i powiedziala co i jak. Wiec tez zdala od skory jej robila... Noo ale wiadomo gdzies tam jej ucho ufaflunila ta farba i troszke kark. I uczulenie na cala twarz... Masakra..