Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peps u mnie najgorsza kara byl brak kolacji. I mama nas tak straszyla zawsze jal juz nie dawalismy jej spokoju z naszymi klotniami. W 2 minuty byl spokoji. Cisza zeby tylko kolacja byla

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z Was za Wiedźmy? :D
    Żadna mi nie chce powróżyć, to sobie sama powróże z wykresu:
    Wszystko wskazuje na to, że Ridż przyjdzie w terminie i łagodnie chwyci cię w swe ramiona. Potem będziesz mogła olać wszystko i zająć się sobą.

;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 19:25

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynko musiala jakos na was wplynac,ja jedynak wychowywany glownie przez cudnych dziadkow,choc dziadek potrafil sieknac przez lep,a babcia szmata pogonic... ale to juz jak wieksza bylam.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkliklam Zabe na 175 pkt

u5cvp2.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WTF...Żaba 26...k.wa noooo

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Impra a prosze Cie. Ja wszystkie drzewa w okolicy zaliczalam i nigdy nawet palca nie zlamalam.
    Czasami mysle ze jednak mialam szczescie rodzac sie w latach 90. Zawsze wolalam isc do kolezanki niz grac w domu na pegazusie... A teraz? Dzieci wola w domu przed kompem niz kolege na zywo.

Jakbyś się urodziła we wcześniejszej dekadzie, to nie miałabyś nawet takiego dylematu, czy grać czy iść. ;) :P ;)

Oczywiście Visolvit był dużo smaczniejszy (sycząca oranżadka) niż Vibovit (sucha i mdła mączka). ;)

nick nieaktualny, ktosiowa, Vesper lubią tę wiadomość

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co? Chyba nie warto klikać to jakieś oszustwo.

Ja ze smaków dzieciństwa jeszcze wspominam oranzade na miejscu pod sklepem :) i słonecznik dlubany wspólnie na klatce. I kocie jezyczki :-D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta!!!
    Jestem przewzruszona Waszym zaangażowaniem i determinacją. I w związku z tym, oświadczam: jeśli moja Żaba wygra chustę, to oddam ją pierwszemu wiedźmiątku, które objawi nam się w postaci dwóch kresek. Walczymy! ;D
    aleala wrote:
    Lauda przyjdzie to oszaleje jak zobaczy jaki tu ruch marketingowy :D prawie jak komitet kampanii :D:D
    Zu, a Ty dostajesz juz jakies kopniaki? :D

OSZALAŁAM! :D Jesteście wspaniałe.
    Właśnie Zuu jak tam? Wiewióreczka harcuje?
    Impresja wrote:
    Czujecie?
    Lauda wychodzi z domu, a tu plakaty z Małgo na ulicy :D
    myshka84 wrote:
    i ktoś podchodzi do Laudy z ulotką z linkiem i prosi o zagłosowanie :D
    I tym razem ja się popłakałam ze śmiechu. To byłby szał.
    A swoją drogą świetny temat na badania/pracę naukową o internecie jako globalnej wiosce ;)

Ciri Liwka jest urocza! Wiadomo - jak to na szczęśliwie urodzone wiedźmiątko.
    myshka84 wrote:

edit: zaczyna mi się dół. :( chyba przedridżowy. :(

To nie Ridż. To wahania nastroju w ciąży ;)

A co do smaczków dzieciństwa...
    Ja jestem z pokolenia, które latało z kluczem na szyi (klucz najczęściej zawieszony na sznurówce). Pokolenia, które słuchało się sąsiadów i nikogo nie dziwiło, jak ojciec kolegi przylał klapa na dupę za bieganie po dachach garaży.
    Śmieci wynosiło się w kuble/wiaderku wyłożonym ewentualnie trybuną ludu, a nie eleganckim workiem na śmieci zawiązywanym sznureczkiem plastikowym.
    Miałam wiecznie fioletowe kolana od piochtaniny, żeby strupy mi się nie jątrzyły. i tak dalej...
    Ale takiego smaku jaki miała woda z saturatora na skwerze, moja Żaba nigdy nie uświadczy. Żal mi tego.
    Jeśli chodzi o hardcore, to raz piliśmy kompot rozcieńczany wodą z Wisły. Kompot był wiśniowy, w litrowym słoiku. Chłopaki zwędzili go z piwnicy babci jednego z nich. ;D

WiedźmaMaKota, nick nieaktualny, myshka84, Vesper, kattalinna, emaj, Maczek, aleala, emilanka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda- dokladnie!jak to kurna bylo kiedys ze wogole nie wyrzucalo sie plastikow?! w co to bylo pakowane? wywalalo sie same resztki,obierki, inne rzeczy byly zwrotne!
    ja tez siedzialam po odrobionych lekcjach na trzepaku zanim mama wrocila i jakos potrafilam do domu wrocic ze szkoly:D to byly czasy!
    a gra w gume?! czy ktorys dzieciak teraz wie co to guma?:D

no wiem,wiem,niektore wiedza ze z apteki;)

Vesper lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja wrote:
    Patrzcie, i wszystkie żyjemy ;)
    Nikt się tak z nami nie cackał, a jakoś wyszłyśmy na ludzi... powiedzmy :D
    Chciałaś napisać, że jakoś wszystkie wyszłyśmy na ... Wiedźmy <3 :D hehe

Hahaha, kubeł z trybuną ludu albo dziennikiem zachodnim ;) taaaak, no i jeszcze trzepak i guma do skakania! bo przecież starsze chłopaki raz, dwa, trzy rozebrały drewniany domek i ogrodzenie placu zabaw, a w zasikanej piaskownicy dla maluchów czy na huśtawce, to w sumie nuuuuda. No chyba, że się z tej rozbujanej huśtawki skacze w dal :D

Mój anioł stróż miał kupę roboty :D

olencja, myshka84, WiedźmaMaKota, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper, Ty już w cionrzy? bo ja jeszcze nie zaczęłam :)
    ustawię sobie suwaczek jak Cię dogonię ;)

Vesper lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kliknęłam na Żabę z fona zaprosili mnie na jutro, czyli że mogę jeszcze z tableta i laptopa?
    Sorry, że tak wtargiwuje☺ na forum ale doczytałam o waszej akcji☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:13

kattalinna, Blondik, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, Morwa, Maczek, Vesper, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja widzę? Ala ostatnio smarkała wirusami i dla mnie nie starczyło :( już wiem czyja to będzie wina jak Ridż przyjedzie ;)

Czy Zuu się odzywała?

age.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z pokolenia które wychodziło na polę poskakać w gumę, żuło gumę Turbo i Donalda i piło Ptysia :-) Wychodziłam z wiadrem na śmieci wyłożonym gazetą i bałam się podskoczyć dorosłym. Do zerówki zaprowadzałam się sama i sama też robiłam sobie śniadanie. Moje pierwsze wagary były właśnie w zerówce. W niedzielę całą rodziną oglądałam Telefoniadę w TV bez pilota. Miałam piękne dzieciństwo moje dzieci niestety takiego luksusu mieć mie będą. Nigdy nie poznają smaku gumy Turbo i Donalda :-(

Zapomniałam dodać że jesteśmy po kolejnej wizycie szczepiennej na której Duduś się chichrał jak mu igłę wbili. A to dlatego że naprzeciwko niego siedziała ładna blondyneczka. Normalnie Playboy mi rośnie. A co do rośnięcia skubaniec waży już 8kg i ma 65cm długości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:18

WiedźmaMaKota, Blondik, kattalinna, olencja, Vesper, nick nieaktualny, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzepak to ja pamietam jak na blok przeszliśmy. I domek na drzewie zbudowany przez starszych chlopakow tuz nie opodal. I nie bylo telefonow czy ktos wyjdzie blabla. Tylko sie szlo bezposrednio do kolezanki do domu. Albo na domofon. I albo wychodzilo sie we dwie albo wracalo samotnie do domu.

• emaj Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:39

Blondik, kattalinna, Morwa, Vesper, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Co ja widzę? Ala ostatnio smarkała wirusami i dla mnie nie starczyło :( już wiem czyja to będzie wina jak Ridż przyjedzie ;)

Czy Zuu się odzywała?
    Mogę Ci oddać smarki, które u mnie zostawiła ;)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu, chyba do kina miała iść :)

Basik, kawał kawalera z Dudusia :)

Madziulka juz śpi :) Od 20 :) Ah, cudne takie leniwe wieczory (tzn. pozmywałam naczynia, pozamiatałam klaki z podłogi, zrobiłam kolacje i uprasowałam pranie) :)

A ze "smaczków" dzieciństwa jeszcze super było to wolanie do okna "Mamooooo"
    I ogniska wieczorami :) Gdzie teraz te biedne dzieci zrobiłyby ognisko, eh.

Basik122, Vesper lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, klikam i klikam
    znalazłam system - ale pewnie mnie zjedziecie, bo na tym to polega i dobrze o tym wiecie :D
    ale podzielę się, co mi tam
    jak już klikając w tym rankingu natraficie na zabę to oczywiście, głosujecie na nią, potem cofacie strone w przeglądarce i znowu głosujecie na Żabę, i tak do zaje.ania :D
    ja klikam, ale klika tez ktos na te ciulowe foty od fotoszopa, bo nie moge się wybić, ale z 15 na 5 miejsce przeklikałam :)

edit, to naprawdę działa :D jakie zasady tego konkursu są durne to ja nawet nie... :P ale przeklikałam ją, mamy sposób :D
    jak Wam się captcha trafi, to wypełniacie normalnie, a potem i to cofacie i głosujecie dalej :)

edit 2 działa do pewnego momentu, bo to drugie zdjecie jak głosujecie na żabę tez się nie zmienia i ono dostaje po dupie w rankingu, wiec jak jest daleko w rezultacie, ranking żaby nie wzrasta, trzeba szukac dla żaby nowej pary do klikania :) kumacie co mówię, czy zbyt pokręciłam?
    kum kum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 22:12

WiedźmaMaKota, pepsunieczka, Morwa, Vesper, nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żaba ..5 ale na 1 i 4 ta sama fota ,na 2 i 3 inna ta sama...co za burdel...

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
‹‹ ‹ 1813 1814 1815 1816 1817 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ