X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peps u mnie najgorsza kara byl brak kolacji. I mama nas tak straszyla zawsze jal juz nie dawalismy jej spokoju z naszymi klotniami. W 2 minuty byl spokoji. Cisza zeby tylko kolacja byla

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z Was za Wiedźmy? :D
    Żadna mi nie chce powróżyć, to sobie sama powróże z wykresu:
    Wszystko wskazuje na to, że Ridż przyjdzie w terminie i łagodnie chwyci cię w swe ramiona. Potem będziesz mogła olać wszystko i zająć się sobą.

;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 19:25

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynko musiala jakos na was wplynac,ja jedynak wychowywany glownie przez cudnych dziadkow,choc dziadek potrafil sieknac przez lep,a babcia szmata pogonic... ale to juz jak wieksza bylam.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkliklam Zabe na 175 pkt

u5cvp2.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WTF...Żaba 26...k.wa noooo

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Impra a prosze Cie. Ja wszystkie drzewa w okolicy zaliczalam i nigdy nawet palca nie zlamalam.
    Czasami mysle ze jednak mialam szczescie rodzac sie w latach 90. Zawsze wolalam isc do kolezanki niz grac w domu na pegazusie... A teraz? Dzieci wola w domu przed kompem niz kolege na zywo.

Jakbyś się urodziła we wcześniejszej dekadzie, to nie miałabyś nawet takiego dylematu, czy grać czy iść. ;) :P ;)

Oczywiście Visolvit był dużo smaczniejszy (sycząca oranżadka) niż Vibovit (sucha i mdła mączka). ;)

Impresja, ktosiowa, Vesper lubią tę wiadomość

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co? Chyba nie warto klikać to jakieś oszustwo.

Ja ze smaków dzieciństwa jeszcze wspominam oranzade na miejscu pod sklepem :) i słonecznik dlubany wspólnie na klatce. I kocie jezyczki :-D

Impresja lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta!!!
    Jestem przewzruszona Waszym zaangażowaniem i determinacją. I w związku z tym, oświadczam: jeśli moja Żaba wygra chustę, to oddam ją pierwszemu wiedźmiątku, które objawi nam się w postaci dwóch kresek. Walczymy! ;D
    aleala wrote:
    Lauda przyjdzie to oszaleje jak zobaczy jaki tu ruch marketingowy :D prawie jak komitet kampanii :D:D
    Zu, a Ty dostajesz juz jakies kopniaki? :D

OSZALAŁAM! :D Jesteście wspaniałe.
    Właśnie Zuu jak tam? Wiewióreczka harcuje?
    Impresja wrote:
    Czujecie?
    Lauda wychodzi z domu, a tu plakaty z Małgo na ulicy :D
    myshka84 wrote:
    i ktoś podchodzi do Laudy z ulotką z linkiem i prosi o zagłosowanie :D
    I tym razem ja się popłakałam ze śmiechu. To byłby szał.
    A swoją drogą świetny temat na badania/pracę naukową o internecie jako globalnej wiosce ;)

Ciri Liwka jest urocza! Wiadomo - jak to na szczęśliwie urodzone wiedźmiątko.
    myshka84 wrote:

edit: zaczyna mi się dół. :( chyba przedridżowy. :(

To nie Ridż. To wahania nastroju w ciąży ;)

A co do smaczków dzieciństwa...
    Ja jestem z pokolenia, które latało z kluczem na szyi (klucz najczęściej zawieszony na sznurówce). Pokolenia, które słuchało się sąsiadów i nikogo nie dziwiło, jak ojciec kolegi przylał klapa na dupę za bieganie po dachach garaży.
    Śmieci wynosiło się w kuble/wiaderku wyłożonym ewentualnie trybuną ludu, a nie eleganckim workiem na śmieci zawiązywanym sznureczkiem plastikowym.
    Miałam wiecznie fioletowe kolana od piochtaniny, żeby strupy mi się nie jątrzyły. i tak dalej...
    Ale takiego smaku jaki miała woda z saturatora na skwerze, moja Żaba nigdy nie uświadczy. Żal mi tego.
    Jeśli chodzi o hardcore, to raz piliśmy kompot rozcieńczany wodą z Wisły. Kompot był wiśniowy, w litrowym słoiku. Chłopaki zwędzili go z piwnicy babci jednego z nich. ;D

WiedźmaMaKota, odrobinacheci, myshka84, Vesper, kattalinna, emaj, Maczek, aleala, emilanka, ciri22 lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda- dokladnie!jak to kurna bylo kiedys ze wogole nie wyrzucalo sie plastikow?! w co to bylo pakowane? wywalalo sie same resztki,obierki, inne rzeczy byly zwrotne!
    ja tez siedzialam po odrobionych lekcjach na trzepaku zanim mama wrocila i jakos potrafilam do domu wrocic ze szkoly:D to byly czasy!
    a gra w gume?! czy ktorys dzieciak teraz wie co to guma?:D

no wiem,wiem,niektore wiedza ze z apteki;)

Vesper lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja wrote:
    Patrzcie, i wszystkie żyjemy ;)
    Nikt się tak z nami nie cackał, a jakoś wyszłyśmy na ludzi... powiedzmy :D
    Chciałaś napisać, że jakoś wszystkie wyszłyśmy na ... Wiedźmy <3 :D hehe

Hahaha, kubeł z trybuną ludu albo dziennikiem zachodnim ;) taaaak, no i jeszcze trzepak i guma do skakania! bo przecież starsze chłopaki raz, dwa, trzy rozebrały drewniany domek i ogrodzenie placu zabaw, a w zasikanej piaskownicy dla maluchów czy na huśtawce, to w sumie nuuuuda. No chyba, że się z tej rozbujanej huśtawki skacze w dal :D

Mój anioł stróż miał kupę roboty :D

olencja, myshka84, WiedźmaMaKota, Impresja lubią tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper, Ty już w cionrzy? bo ja jeszcze nie zaczęłam :)
    ustawię sobie suwaczek jak Cię dogonię ;)

Vesper lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kliknęłam na Żabę z fona zaprosili mnie na jutro, czyli że mogę jeszcze z tableta i laptopa?
    Sorry, że tak wtargiwuje☺ na forum ale doczytałam o waszej akcji☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:13

kattalinna, Blondik, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, Morwa, Maczek, Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja widzę? Ala ostatnio smarkała wirusami i dla mnie nie starczyło :( już wiem czyja to będzie wina jak Ridż przyjedzie ;)

Czy Zuu się odzywała?

age.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z pokolenia które wychodziło na polę poskakać w gumę, żuło gumę Turbo i Donalda i piło Ptysia :-) Wychodziłam z wiadrem na śmieci wyłożonym gazetą i bałam się podskoczyć dorosłym. Do zerówki zaprowadzałam się sama i sama też robiłam sobie śniadanie. Moje pierwsze wagary były właśnie w zerówce. W niedzielę całą rodziną oglądałam Telefoniadę w TV bez pilota. Miałam piękne dzieciństwo moje dzieci niestety takiego luksusu mieć mie będą. Nigdy nie poznają smaku gumy Turbo i Donalda :-(

Zapomniałam dodać że jesteśmy po kolejnej wizycie szczepiennej na której Duduś się chichrał jak mu igłę wbili. A to dlatego że naprzeciwko niego siedziała ładna blondyneczka. Normalnie Playboy mi rośnie. A co do rośnięcia skubaniec waży już 8kg i ma 65cm długości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:18

WiedźmaMaKota, Blondik, kattalinna, olencja, Vesper, odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzepak to ja pamietam jak na blok przeszliśmy. I domek na drzewie zbudowany przez starszych chlopakow tuz nie opodal. I nie bylo telefonow czy ktos wyjdzie blabla. Tylko sie szlo bezposrednio do kolezanki do domu. Albo na domofon. I albo wychodzilo sie we dwie albo wracalo samotnie do domu.

• emaj Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:39

Blondik, kattalinna, Morwa, Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Co ja widzę? Ala ostatnio smarkała wirusami i dla mnie nie starczyło :( już wiem czyja to będzie wina jak Ridż przyjedzie ;)

Czy Zuu się odzywała?
    Mogę Ci oddać smarki, które u mnie zostawiła ;)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu, chyba do kina miała iść :)

Basik, kawał kawalera z Dudusia :)

Madziulka juz śpi :) Od 20 :) Ah, cudne takie leniwe wieczory (tzn. pozmywałam naczynia, pozamiatałam klaki z podłogi, zrobiłam kolacje i uprasowałam pranie) :)

A ze "smaczków" dzieciństwa jeszcze super było to wolanie do okna "Mamooooo"
    I ogniska wieczorami :) Gdzie teraz te biedne dzieci zrobiłyby ognisko, eh.

Basik122, Vesper lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, klikam i klikam
    znalazłam system - ale pewnie mnie zjedziecie, bo na tym to polega i dobrze o tym wiecie :D
    ale podzielę się, co mi tam
    jak już klikając w tym rankingu natraficie na zabę to oczywiście, głosujecie na nią, potem cofacie strone w przeglądarce i znowu głosujecie na Żabę, i tak do zaje.ania :D
    ja klikam, ale klika tez ktos na te ciulowe foty od fotoszopa, bo nie moge się wybić, ale z 15 na 5 miejsce przeklikałam :)

edit, to naprawdę działa :D jakie zasady tego konkursu są durne to ja nawet nie... :P ale przeklikałam ją, mamy sposób :D
    jak Wam się captcha trafi, to wypełniacie normalnie, a potem i to cofacie i głosujecie dalej :)

edit 2 działa do pewnego momentu, bo to drugie zdjecie jak głosujecie na żabę tez się nie zmienia i ono dostaje po dupie w rankingu, wiec jak jest daleko w rezultacie, ranking żaby nie wzrasta, trzeba szukac dla żaby nowej pary do klikania :) kumacie co mówię, czy zbyt pokręciłam?
    kum kum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 22:12

WiedźmaMaKota, pepsunieczka, Morwa, Vesper, Impresja, Blondik lubią tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żaba ..5 ale na 1 i 4 ta sama fota ,na 2 i 3 inna ta sama...co za burdel...

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
‹‹ 1813 1814 1815 1816 1817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ