Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Lauda przyjdzie to oszaleje jak zobaczy jaki tu ruch marketingowy
prawie jak komitet kampanii
:D
Zu, a Ty dostajesz juz jakies kopniaki?lauda. lubi tę wiadomość
-
Powinniśmy jakoś lepiej motywować... tak wiecie z jajem np pisać "Spraw by Żabka zdziwiła się jeszcze bardziej! Jeden klik dziennie załatwi sprawę"
http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/23634ciri22, Cytrynka_, myshka84, Vesper, kattalinna, pepsunieczka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Powinniśmy jakoś lepiej motywować... tak wiecie z jajem np pisać "Spraw by Żabka zdziwiła się jeszcze bardziej! Jeden klik dziennie załatwi sprawę"
http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/23634Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczki 2015 będą głosować ( mam nadzieję )
na innych wątkach się nie udzielałam za bardzo
rozumiem, że marcowe testujące głosują?:D
-
nick nieaktualny
-
Ejj, dalej nie wiem dlaczego w tym konkursie biorą udział dzieci w wieku szkolno-przedszkolnym...
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tymi fanpage'ami to bym była ostrożna jednak.
Nie wiem, czy Lauda chce aż tak to zdjęcie w obieg puszczać.
Ile bym nie siedziała i nie klikała, to jakoś nie potrafię na Małgo trafić.
Za to Leona i dziecko w mikołajowej czapce z czołówki to po 10 razy widziałam...
Edit: literówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 16:45
aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Z tymi fanpage'ami to bym była ostrożna jednak.
Nie wiem, czy Lauda chce aż tak to zdjęcie w obieg puszczać.
Ile bym nie wiedziała i nie klikała, to jakoś nie potrafię na Małego trafić.
Za to Leona i dziecko w mikołajowej czapce z czołówki to po 10 razy widziałam...
Ja też jeszcze na żabę nie trafiłam, ciągle te same Leony, stopy, mikołaje.
Edit a dzieci po 4 roku życia to już w ogóle fenomenWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 16:41
-
nick nieaktualny
-
Biorąc udział w konkursie ,chcąc nie chcąc zdjęcie trafia w sieć a tam rozprzestrzenia się na dużą skalę ,więc mylę ,że podsyłanie linku do głosowania innym nie wyrządza krzywdy, bo taki jest cel głosowania, a zarazem wygania konkursu
zdjęcia Żaby na profilowym na Facebooku nikt sobie nie ustawia(przynajmniej mam taką nadzieję)
-
Impresja wrote:Czujecie?
Lauda wychodzi z domu, a tu plakaty z Małgo na ulicy
Edit : głupi tabletWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 16:49
Impresja, Cytrynka_, pepsunieczka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:Czujecie?
Lauda wychodzi z domu, a tu plakaty z Małgo na ulicyImpresja, Cytrynka_, odrobinacheci, Vesper, kattalinna, pepsunieczka, Blondik, lauda., Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
A ja Wam powiem ze znam mame co swoim 17letnim blizniakom robi kanapeczki.
A jak ona jest w pracy to chlopcy dzwonia i pytaja co maja zjesc na obiad i w jakiej ilosci (padaja pytania czy 2 ziemniaki wystarcza i czy maja wziac 1 czy 2 kotlety). Domyslam sie ze zeby mama byla ciut wieksza to i by tych chlopcow zachustowala. -
nick nieaktualny