Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra. no to tak. nie będę robić drugiego badania teraz. jeśli mój gin sam mnie tam wysłał, to ma za swoje. jeśli będzie chciał morfologię, to zrobimy następne za jakieś 2-3 miechy (przed kolejną wizytą), od razu będzie porównanie. a jak nie potrzebuje to niech se radzi
poza tym, razem z Vesper teraz zacionżamy, więc to drugie badanie to by było zwykłe marnowanie potencjału pytonga
niech jest jak chce. ja poczekam.Vesper lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
liwia jest cudna!
Ciri ddobrze, że z siostra lepiej.
Zuu trzymam kciuki za usg, upomnij się żeby Ci włączył to 4d bo nie zawsze włączają.
Samochwalka: Madzia ma już 5miesiecy i podaje raczke daje cześć
Emi zdrowiej.
Ja bym powtórzyła za kilka dni te badania nasieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:09
odrobinacheci, ciri22, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Podzielisz się jakimiś przepisami, pliiis?
i pomysłami na przepisy
Aktualnie bezczelnie obżeram się truskawkami
A wczoraj mieliśmy koktajl z samych owoców - truskawkowo-bananowy.
Soki i musy staram się też wciskać stelażowiVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ogolnie to glupio licza. Teraz Zaba powinna dostawac wysokie noty. Zreszta jak rano byla na 6 stronie to doliczalo ponad 0.5 a teraz po 0.1 ehhh maja jalies problemy z algorytmem.
A tak ogolnie widzialyscie ze niektore zdjecia sa po kilka razy? I wtedy jak licza ranking? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Niby tak ale to co? Licza 0.1 a pozniej reszte dorzucaja?
Malo logiczne to jest.
Tak to nawet wygląda bo ja zaglosowałam, naliczylo 0,1 a potem wzrosło jak odświeżyłam. Chyba że ktoś w tym czasie kliknął.
Zuu z niecierpliwością czekam na info i zdjęcie