Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Saxa onu wszyscy sa jak dzieci... Dojrzewają do 6 roku życia, później już tylko rosną;p
ciri22, marzusiax, Blondik, myshka84, Vesper, odrobinacheci, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Pms? Ciekawe imie dla dziecka :p
Morwa, Maczek, myshka84, Vesper, odrobinacheci, kattalinna, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Komuś lody Carte dor plus mrożone jagody?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 11:33
Morwa, Maczek, aleala, Blondik, myshka84, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spoko mam duzo
Mam bakaliowe, kawowe i o smaku browniWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 11:35
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:o smaku brownii mam slinotok..
Baronowa, daleko mam do Ciebie? -
Boli mnie cyc, muszę się wybrać do doktora i zrobić usg owego cyca. Tylko potrzebna mi do tego pierwsza faza cyklu. Może to nie nowotwór i jeszcze trochę pożyjemy. Coś ewidentnie jest z nim nie tak i to nie tylko w drugiej połowie cyklu. Głupi cycu
-
O, a mnie się dziś śniły lody i jakaś "stara planeta" z inną grawitacją
Morwa, może to tylko podwyższona prolaktyna...? Cyc można sprawdzić dla spokoju głowy.
Marzu, kciuki za wyniki małża!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Emaj jak jest tam morfologia to jest to dobre badania nasienia jaka wam wyszła procentowo ?
Vesper chyba nie prolaktyna , bo musiała by mnie w bambuko nieźle robić, bo z krwi wychodzi prawidłowy poziom. Ta lewa pierś zawsze była z dupy , jak cała moja lewa strona (np jajowód ,który mi wycieli) , coś tam ewidentnie mnie boli , myślałam ,że węzły wywaliło ,ale to raczej nie węzły. Raz jak mnie przewało to maść rozgrzewajaca, dała rade, a teraz nie daje rade nic. A cyc jak bolał tak boli cały cykl. W drugiej połowie cyklu mam wrażliwe bądź bolące piersi, ale ten ból występuje pomimo zmian jakie zachodzą w piersiach ze względu na fazy cyklu a nie zamiast.