X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Lody poprosze. Mieszanka smakow. Nie wybrzydzam.

Morwa a czemu musisz czekac na 1 faze cyklu?

Pozale sie troche nad soba...
    Wlasnie przed chwila klientka z wyrzutami przyszla ze wczoraj byl sklep zamkniety. Przeciez to byl normalny dzien a nie swiateczny...

• Morwa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Dzień dobry.
    Lody poprosze. Mieszanka smakow. Nie wybrzydzam.

Morwa a czemu musisz czekac na 1 faze cyklu?

Pozale sie troche nad soba...
    Wlasnie przed chwila klientka z wyrzutami przyszla ze wczoraj byl sklep zamkniety. Przeciez to byl normalny dzien a nie swiateczny...
    Bo piersi powinno się badać w pierwszej fazie cyklu , później fizjologiczne pierś może się zmieniać , m.in przez to ,że organizm zatrzymuje wodę. Oczywiście jak nie doczekam pierwszej fazy cyklu to pójdę normalnie to zbadać , a jak mam możliwość to wolę to zrobić po Ridżu jak piersi sflaczeją i będzie to bardziej wyczuwalne samą dłonią, wtedy nie wkręcą mi ,że to normalny obraz piersi ;)

Edit : co odpowiedziałaś klientce? Odesłałaś do szefa ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 13:52

• Maczek Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj, myśmy mieli chyba tyle samo parametrów. Jeszcze podali, ile procent z tych o złej morfologii ma uszkodzoną główkę, tudzież coś innego. Za to aglutynacji nie było.
    A płaciliśmy za ten zestaw 190 zł + osobno za posiew.

Tanie laby macie w tym Kraku ;)

Wczoraj zjadłam w knajpie lody waniliowe z gorącymi malinami. Taaaaaaka rozpusta <3

Udało mi się zapisać do szkoły, w której mają mnie nauczyć rodzić. Ha :D

Morwa, Vesper, ciri22, odrobinacheci, kattalinna lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, kurde, nie znam się na cycach :/ Mnie czasem lewa pobolewa. Czytałam, że ból piersi czasem pojawia się, jeśli się kobita goli pod pachami... :P Bo łatwo o nadkażenie. Ponoć powinno się używać do golenia pachwin zawsze nowej golarki (albo może ją wyparzać? to pewnie prawda, o ile nie był to artykuł sponsorujący jednorazówki do golenia ;))...

Ale w tym przypadku w pierwszej kolejności, to bym jednak ciążę obstawiała <3

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Maczek Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cycki potrafił boleć w różnych momentach cyklu. Szczególnie prawy sobie upodobał takie zabawy.
    A macanka lekarska i badanie USG wykazały tylko tyle, ze to cycki idealne, bez żadnych, najmniejszych choćby zmian patologicznych.

Więc Morwa, może Twój cycek jest po prostu równie kapryśny, co mój prawy ;)
    Aczkolwiek USG zrobić zawsze warto, na wszelki wypadek.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli tak jak węzły i tam są wyczuwalne zgrubienia ,które bolą normalnie a przy dotykania bardziej. Jak podzielić pierś na cztery równe kwadraty to mnie boli ten górny od strony pachy :/

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze faktycznie cos od wezla i promieniuje? Jak u Ciebie wezly?

Mi co jakis czas wywala wezly ale te pod zuchwa. I potrafi bolec cala szyja i pol twarzy.

A klientce powiedziałam ze pracuje tak jak mi szef grafik ustali. I sie z nim klocic o takie rzeczy nie bede.

• Vesper Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, tak mnie właśnie bolał cycek od węzła (przestałam golić na jakiś czas pachę i przeszło :P). Wiesz, taki drwalopodobny szyk :D
    Cytrynko, mnie wywaliło węzeł chłonny na szczęce przy tej nieszczęsnej opryszczce :P łączę się w bólu.

Trza się sprawdzić, ale wniosek jest jeden: będziemy żyć :D!!!

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• emaj Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:40

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W biedrze jest ksylitol w paczkach po 250. Cenowo wychodzi po 30 zl. Calkiem fajna cena
    Edit: 30 wychodzi za kg ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 15:31

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    W biedrze jest ksylitol w paczkach po 250. Cenowo wychodzi po 30 zl. Calkiem fajna cena
    Ja po 30 zł kupuję kilogram ;)

Maczek, kattalinna lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zle napisałam ;). 30 wychodzi za kg a jest w paczkach po 250 ;)

Morwa lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    codziennie_kolo_poludnia_mam_tyle_zapalu_5247.jpg

chcę lody.

Cytrynka_, kattalinna, odrobinacheci, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Edit: 30 wychodzi za kg ;)

Ja kupiłam na próbę bo jeszcze nigdy nie miałam i mężowi słodzę kawę, bo ja już 3 miesiące nie słodzę w ogole :)

Też się czujecie dzisiaj tak do dupy? Nic mi się nie chce i najchętniej bym przespala cały dzień.

Edit właśnie lody ja też chcę! Baronowa jak możesz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 16:23

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleala wrote:
    Bry :D:D

1) Wiosnaaaaa :D :D napiżdrza słońcem, la la la la :D :D

2) wczoraj sobie popytongowałam i jakas taka zadowolona jestem :)
    ja też ;) dodatkowo założyłam dziś kieckę i szpilki do pracy oraz zrobiłam fryzurę (testowałam pożyczoną suszarko-lokówkę z obrotową szczotką. efekt - kupiłam i w drodze do domu odbieram ze sklepu ;) )cały dzień słyszę tylko komplementy od kolegów głownie - poprawia to humor ;)

Morwa ja mam ból cycka prawego w jednym miejscu. Kiedyś był delikatny i przed ridżem, teraz boli cały czas. u mnie to torbiel. lekarze, w tym ci od usg, twierdzą, że nie boli (ostatnio jakiś kretyn próbował robić ze mnie blondynkę i uświadamiać, że w drugiej połowie cyklu to normalne, że cycki bolą...) kontroluję około 2 razy w roku i przyzwyczaiłam się do bólu w sumie. a mój gin stwierdził, że "pani piersi chcą już karmić"

zrób to usg, koniecznie. jak nie będziesz miała nowego cyklu, to i tak chyba da się zrobić badanie. choć faktycznie obraz może być zafałszowany bo się powiększają przewody mlekowe, tkanka się zmienia itp.

age.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Ja kupiłam na próbę bo jeszcze nigdy nie miałam i mężowi słodzę kawę, bo ja już 3 miesiące nie słodzę w ogole :)

Też się czujecie dzisiaj tak do dupy? Nic mi się nie chce i najchętniej bym przespala cały dzień.

Edit właśnie lody ja też chcę! Baronowa jak możesz!
    No przeciez sie dzielę ;)

Tez sie tak czuje. Leń koszmarny

odrobinacheci lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna pochwal się jaka to lokówko suszarka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Cytrynko za radę. Jak mi się uda to skocze na saunę, a jak nie to się w wannie wygrzeje. Nic nie puściło, ibuprom nie działa to go już nie biorę...

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt ja mam suszarke z obrotowa szczotka. Z Rowenty. Cudowna jest. Ale wlosow to ja na to nie nakrece bo mam tylko 2 szczotki. Dosc grube. Ale koncowki podwijam. I wygladam jak milion dolarow wtedy.

Morwa, kattalinna, aleala, pepsunieczka, myshka84 lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1700-17.jpg

Mi by się przydało takie dosadne NO!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 17:28

ojejku, emaj, myshka84 lubią tę wiadomość

‹‹ 1869 1870 1871 1872 1873 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ