Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Lody poprosze. Mieszanka smakow. Nie wybrzydzam.
Morwa a czemu musisz czekac na 1 faze cyklu?
Pozale sie troche nad soba...
Wlasnie przed chwila klientka z wyrzutami przyszla ze wczoraj byl sklep zamkniety. Przeciez to byl normalny dzien a nie swiateczny... -
Cytrynka_ wrote:Dzień dobry.
Lody poprosze. Mieszanka smakow. Nie wybrzydzam.
Morwa a czemu musisz czekac na 1 faze cyklu?
Pozale sie troche nad soba...
Wlasnie przed chwila klientka z wyrzutami przyszla ze wczoraj byl sklep zamkniety. Przeciez to byl normalny dzien a nie swiateczny...
Edit : co odpowiedziałaś klientce? Odesłałaś do szefa ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 13:52
-
Emaj, myśmy mieli chyba tyle samo parametrów. Jeszcze podali, ile procent z tych o złej morfologii ma uszkodzoną główkę, tudzież coś innego. Za to aglutynacji nie było.
A płaciliśmy za ten zestaw 190 zł + osobno za posiew.
Tanie laby macie w tym Kraku
Wczoraj zjadłam w knajpie lody waniliowe z gorącymi malinami. Taaaaaaka rozpusta
Udało mi się zapisać do szkoły, w której mają mnie nauczyć rodzić. HaMorwa, Vesper, ciri22, odrobinacheci, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Morwa, kurde, nie znam się na cycach Mnie czasem lewa pobolewa. Czytałam, że ból piersi czasem pojawia się, jeśli się kobita goli pod pachami... Bo łatwo o nadkażenie. Ponoć powinno się używać do golenia pachwin zawsze nowej golarki (albo może ją wyparzać? to pewnie prawda, o ile nie był to artykuł sponsorujący jednorazówki do golenia )...
Ale w tym przypadku w pierwszej kolejności, to bym jednak ciążę obstawiałastaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Moje cycki potrafił boleć w różnych momentach cyklu. Szczególnie prawy sobie upodobał takie zabawy.
A macanka lekarska i badanie USG wykazały tylko tyle, ze to cycki idealne, bez żadnych, najmniejszych choćby zmian patologicznych.
Więc Morwa, może Twój cycek jest po prostu równie kapryśny, co mój prawy
Aczkolwiek USG zrobić zawsze warto, na wszelki wypadek.
-
To moze faktycznie cos od wezla i promieniuje? Jak u Ciebie wezly?
Mi co jakis czas wywala wezly ale te pod zuchwa. I potrafi bolec cala szyja i pol twarzy.
A klientce powiedziałam ze pracuje tak jak mi szef grafik ustali. I sie z nim klocic o takie rzeczy nie bede. -
Morwa, tak mnie właśnie bolał cycek od węzła (przestałam golić na jakiś czas pachę i przeszło ). Wiesz, taki drwalopodobny szyk
Cytrynko, mnie wywaliło węzeł chłonny na szczęce przy tej nieszczęsnej opryszczce łączę się w bólu.
Trza się sprawdzić, ale wniosek jest jeden: będziemy żyć !!!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
W biedrze jest ksylitol w paczkach po 250. Cenowo wychodzi po 30 zl. Calkiem fajna cena
Edit: 30 wychodzi za kgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 15:31
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:W biedrze jest ksylitol w paczkach po 250. Cenowo wychodzi po 30 zl. Calkiem fajna cena
Edit: 30 wychodzi za kg
Ja kupiłam na próbę bo jeszcze nigdy nie miałam i mężowi słodzę kawę, bo ja już 3 miesiące nie słodzę w ogole
Też się czujecie dzisiaj tak do dupy? Nic mi się nie chce i najchętniej bym przespala cały dzień.
Edit właśnie lody ja też chcę! Baronowa jak możesz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 16:23
-
aleala wrote:Bry :D
1) Wiosnaaaaa napiżdrza słońcem, la la la la
2) wczoraj sobie popytongowałam i jakas taka zadowolona jestem
Morwa ja mam ból cycka prawego w jednym miejscu. Kiedyś był delikatny i przed ridżem, teraz boli cały czas. u mnie to torbiel. lekarze, w tym ci od usg, twierdzą, że nie boli (ostatnio jakiś kretyn próbował robić ze mnie blondynkę i uświadamiać, że w drugiej połowie cyklu to normalne, że cycki bolą...) kontroluję około 2 razy w roku i przyzwyczaiłam się do bólu w sumie. a mój gin stwierdził, że "pani piersi chcą już karmić"
zrób to usg, koniecznie. jak nie będziesz miała nowego cyklu, to i tak chyba da się zrobić badanie. choć faktycznie obraz może być zafałszowany bo się powiększają przewody mlekowe, tkanka się zmienia itp. -
odrobinacheci wrote:Ja kupiłam na próbę bo jeszcze nigdy nie miałam i mężowi słodzę kawę, bo ja już 3 miesiące nie słodzę w ogole
Też się czujecie dzisiaj tak do dupy? Nic mi się nie chce i najchętniej bym przespala cały dzień.
Edit właśnie lody ja też chcę! Baronowa jak możesz!
Tez sie tak czuje. Leń koszmarnyodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katt ja mam suszarke z obrotowa szczotka. Z Rowenty. Cudowna jest. Ale wlosow to ja na to nie nakrece bo mam tylko 2 szczotki. Dosc grube. Ale koncowki podwijam. I wygladam jak milion dolarow wtedy.
Morwa, kattalinna, aleala, pepsunieczka, myshka84 lubią tę wiadomość